Jump to content

iphonoulis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by iphonoulis

  1. Αν μιλάς πολύ σε κινητά εχεί πακέτο με 49 ευρώ με 4 ώρες προς κινητά. Αν και από όσο καταλαβαίνω να το φτηνήνεις θες όχι να το ακριβίνεις. Τώρα τα τηλέφωνα προς εξωτερικό μπορείτε να πείτε στους συγγενείς να βάλουν αυτοί πακέτο με δωρεάν χρόνο και εσύ να πας σε economy :) . (Φαντάσου τι κατάρα τρώω από το δικό μου σοι)
  2. Βάλτο είναι καλή προσφορά και έχει και καλό πρόγραμμα.
  3. Το φοιτητικό δεν πολυσυμφέρει αφού και πολύ χαρτούρα έχει και ουσιαστικά δε γλυτώνεις λεφτα. Καλύτερα να πας σε μια λύση πακέτου lite απο forthnet ή hol. Εγώ hol έχω χωρίς προβλήματα. Τώρα όμως θα έβαζα forthnet γιατί κάνουν Mirroring το utube και πηγαίνει σφαίρα.
  4. Στο θέμα λογιστήριο είναι για κλάματα. Σχετικά με τις μηνύσεις έχεις 100% δίκιο ότι θέλουν κυνήγι αλλά σκέψου ότι υπάρχει και κόσμος που δυστυχώς δε μπορεί να εμπλακεί σε μια τέτοια διαδικασία. Σε αυτό πατάει και επί του προκειμένου η hol και κάνει ταρζανιές με τις προσφορές.
  5. Είναι θέμα ανοργανωσιάς και κυρίως ασέβεια προς αυτόν που τους πληρώνει. Κάτσε ρε ΟΤΕ που θα τα βρει ο άλλος 250 ευρώ να στα σκάσει ντούκου και να του τα πιστώσεις εσύ μετά . Αντιλαμβάνεστε ότι αν γίνεται σε πολλούς αυτό είναι τεράστια απατεωνιά.
  6. Αν ψάχνεις κάτι σε επαγγελματικό τσέκαρε εδώ. Εγώ απο forthnet ευχαριστημένος είμαι (edit έχουμε σε μαγαζί που δούλευα αλλά δεν ξέρω αν είναι επαγγελματικό)
  7. Παρόμοιο πρόβλημα είχα και εγώ. Τα προβλήματα με το λογιστήριο της hol είναι λίγο πολύ γνωστά στο κοινό και πολλοί πελάτες της εταιρείας είχαν κατα καιρούς μια ιστορία να πουν από το λογιστήριο. (είναι κατά το ιστορίες από την κρύπτη :p) . Εμένα με έπερναν τηλέφωνο και μου έλεγαν ότι χρωστάω αλλά τους έστειλα τελευταίους λογαριασμού που ανέφεραν μηδενικό υπόλοιπο. Αφού χάθηκε ένα fax και 2 mail στην τέταρτη προσπάθεια αποστολής φαίνεται πως το πρόβλημα λύθηκε.
  8. Ως τώρα όλα καλά. Ελπίζω να μην της χαλάσει όμως γιατί πριν την forthnet θα πρήξει τα δικά μου συκώτια.
  9. Εγώ έχω κακή εμπειρία από το support του ΟΤΕ. Στη μετακόμιση της ξαδέρφης μου που θέλησε να διατηρήσει τον παλιό της αριθμό πάλευε για δύο μήνες με συνεχείς αποτυχημένες επισκέψεις (με χίλια παρακάλια) από διάφορους τεχνικούς (ο θεός να τους κάνει). Το μόνο που κατάφερε ήταν να έχει τηλέφωνο για κανά δυο μέρες και μετά να ξαναχαλάει. Έφυγε και πήγε hol (και από εκεί έφυγε για να βάλει forthnet με νόβα:p)
  10. Η τελλάς κάνει οικονομία σε όλα γιατί είναι σε οικονομική αναδιάρθρωση. Από όπου μπορούνε κόβουνε. :O Τώρα αυτό με το skype δε μου φαίνεται λογικό. Με άλλα αντιστοιχα px gtalk έχει την ίδια συμπεριφορά;
×
×
  • Create New...