Jump to content

JohnnyBB

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About JohnnyBB

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

JohnnyBB's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εδώ και δύο χρόνια είμαι στο δίκτυο της cosmote(what's up), και ποτέ το σήμα δεν ήταν πολύ καλο στο σπίτι μου, αλλά εδώ και 7-8 μήνες δεν αντέχεται..έχω σκεφτεί οτι ίσως να φταίει που η κάρτα sim μου είναι λίγο φθαρμένη. Ποιός θα ήταν ο καλύτερος τρόπος να έχω καλύτερο σήμα, εκτος του να αλλάξω δίκτυο?
  2. Φίλε μου ευχαριστώ πολύ, το δοκίμασα και λαμβάνω κανονικότατα αναφορά παράδοσης τώρα!:D
  3. Γεία σας, είχα ξαναγράψει σε αυτό το topic πριν λίγο καιρό, και είχα ζητήσει βοήθεια σε σχέση με τη ρύθμιση για την αναφορά παράδοσης. Ο χρήστης zxr μου είχε προτείνει να βγάλω την καρτα sim, και να βάλω μια άλλη, και να αλλάξω την ρύθμιση για την αναφορά παράδοσης έχωντας την άλλη καρτα sim στο κινητο μου. Αυτο έκανα χρησιμοποιώντας μια δεύτερη καρτα sim vodafone cu που εχω, άλλα δεν μου ερχόντουσαν sms όταν ξαναέβαλα την αρχική καρτα sim μου στο κινητό, ούτε είχα αναφορά παράδοσης στα sms που έστελνα εγω. Επίσης, οταν εστελνα sms, στην επιβεβέωση αποστολής, κατω απο τον παραλήπτη, έγραφε "Delivery Report: Off" (χρησιμοποιώ το κινητό μου σε αγγλική γλωσσα..). Σήμερα δοκίμασα κατι διαφορετικό, εκανα το ίδιο που είχα κανει με την vodafone sim μου, άλλα χρησιμοποιήσα την καρτα την της κοπέλας μου, η οποία επίσης είναι cosmote, και αφού άλλαξα την ρύθμιση σε on, οταν ξαναέβαλα την δική μου sim, η επιλογή για την αναφορά παράδοσης υπήρχε κανονικά, και δεν υπήρχε πια αυτο το "Delivery Report: Off" κάτω απο τον παραλήπτη οταν έστελνα sms..παρόλ'αυτα δεν μου εχει πει ακομα για κανένα μήνυμα οτι παραδόθηκε..μια φίλη μου που χρησιμοποιεί το Sony Ericsson Hazel, μου είπε οτι και εκείνη είχε το ιδιο πρόβλημα, και εκανε το ίδιο που έκανα εγω, ομως ουτε σε εκείνη λειτουργούσε, και άρχισε να λειτουργεί όταν έσβησε όλα τα sms απο το κινητό της...μου είπε οτι πιστεύει οτι θα χρειαστεί να σβησω ολα τα σταλμένα για να λειτουργήσει η αναφορά παράδοσης..να το κανω η θα είναι ανώφελο?:/
  4. Το δοκίμασα, και οταν προσπαθώ να στείλω μήνυμα, κατω απο τον παραλήπτη γράφει "Delivery Report: Off", και αν προσπαθήσω να το γυρίσω στο On απο τις Advanced ρυθμίσεις, μετατρέπει το μήνυμα μου σε MMS..
  5. Γεία σας! Σήμερα πήρα και εγώ ενα Zylo, απο το οποίο μεχρί στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος. Εχω μια απορία ομως...γίνεται να ενεργοποιήσω την αναφορά παράδοσης για τα SMS? Και αν ναι, πως?
  6. Θυμάμαι πολυ καθαρά οτι το ενημερωτικό μήνυμα το πήρα λιγα δευτερόλεπτα μετα την ανανέωση, οπότε δεν είναι αυτο το πρόβλημα.
  7. Πριν καμοιά βδομάδα συνηδητοποίησα οτι όποτε έβαζα κάρτα (των 5 ευρώ) είχα πολυ χαμηλότερο υπόλοιπο (δηλαδή 1,84 κλπ), αλλα εχω What's Up, και εχω ενεργοποιήσει τα 1500' και 1500 SMS, και πριν 4 μερες, αφου έστειλα αρκετά μηνύματα (γυρω στα 60-70, ολα σε What's Up αριθμούς) πήγα για υπνό και το πρωι δεν μπορούσα να στείλω μηνύματα. Τσέκαρα το υπόλοιπο μου και συνηδητοποίησα οτι ειχα -3.20 ευρω. Πήρα στο 1313 και μου είπαν οτι αυτο οφείλεται σε αναίτιες χρεώσεις απο μηνύματα. Ύστερα μυ ειπαν οτι θα το έστελναν στο τεχνικό τμήμα, και θα μου ξαναπιστώνονταν τα χρήματα που χάλασα ενω κανονικά δεν έπρεπε απο τη στιγμη που εχω τα 1500. Μου είχαν πει οτι θα με ενημέρωναν τηλεφωνικώς σε διαστημα 48 ωρών. Απο τοτε εχουν περάσει 3 μερες και ακομα εχω υπολοιπο -3.20 ευρώ, και δεν με πήραν τηλέφωνο. Τι κάνω τώρα? Να περιμένω η να πάρω τηλέφωνο για να μου πουν τι έγινε? Και αμα βάλω καρτα και στείλω μηνύματα θα χρεώνομαι ξανα οπως πριν? Ευχαριστώ πολυ για τη βοήθεια!
×
×
  • Create New...