Jump to content

ralloss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ralloss

  1. Στελνω εδω φιλε μιας κι εχουν γεμισει τα πμ σου και μου λεει οτι δεν μπορεις να λαβεις αλλα..κι ελπιζω να το δεις..

     

    Λοιπον, καταρχην το σαιτ ειναι το to2c.com και μιλαω μαζι τους με εμαιλ και μεσω του αντιπροσωπου τους εδω στο myphone.gr

    καμια δεκαρια μερες τωρα.Τους εχω φτιαξει και βιντεο και τους το εχω στειλει και τους εχω βρισει κιολας γιατι μου κανανε τους κινεζους :) .

     

    Στην αρχη λοιπον μου ελεγαν να τους το παω πισω και να το επισκευασουνε αλλα εγω δεν δεχτηκα.

    Τους ειπα ή καινουργιο ή τα λεφτα μου πισω. Αλλα ήθελα να μου το στειλουν αμεσως μολις τους εστελνα εγω το αλλο πισω.

    Οχι μολις το παρουν στα χερια τους δηλαδη, αλλα μολις θα τους εδινα το tracking number.

     

    Σημερα λοιπον μου απαντησαν οτι θα μου στειλουν καινουργιο αλλα μολις παρουν το αλλο στα χερια τους.

    Οποτε λες να τους το στειλω πισω και να τους ζητησω να γινει με καινουργιο paypal order;

    Αυτο πως γινεται ;

  2. φιλε τα πμ σου ειναι γεματα..
  3. Ολα τα δοκιμασα φιλε μου και δεν παιρνει ποτε σωστα τηλεφωνο.. επισης μου γραφει απο κατω σαν παραδειγμα πχ καλεσε το γιωργο κ.α τωρα οσον αφορα το πιξελιασμα εχετε να προτεινετε κατι? εχουν μεγαλωσει πολυ οι "γραμμουλες" χωρις να του κανω τρελλη χρηση.. δεν εχει χτυπηθει ποτε και ειναι παντα μεσα σε θηκη..ακομα και τη "μαμα" ζελατινα εχει πανω.. Αν το παω στη βονταφον λετε να βγει κατι? κοιταξα τα χαρτια και την αποδειξη της βονταφον αλλα δε γραφει τιποτα για την εγγυηση και ποσο κραταει..
  4. Γεια σας παιδες κι απο μενα.. εχω αυτο το κινητο 2 εβδομαδες περιπου και προσφατα παρατηρησα κι εγω ενα μικρο πιξελιασμα στο κεντρο της οθονης κι ενα κατω αριστερα.. δεν φαινεται πολυ σαν ψιλη γραμμουλα ειναι.. Μπορω να κανω κατι ή να το αφησω ως εχει? Επισης εχω αλλη μια απορια.. εχω συνδεσει ενα bluetooth ακουστικο και οταν παταω το πληκτρο κλησης μου ανοιγει στο κινητο μια εφαρμογη για φωνητικη κληση στα ελληνικα.. Ξερει κανεις πως λειτουργει? Δοκιμασα να προφερω μερικες επαφες μου , αλλες φορες δεν τις εβρισκε και αλλες επαιρνε τηλεφωνο αλλα ντ'άλλων.. Εγω το ψαξα λιγο και δεν ειδα καμμια ρυθμιση για αποθηκευση φωνητικων εντολων.. Ευχαριστω προκαταβολικα..
  5. παιδες παιζει πουθενα να βρουμε φορτιστη για τη 2η μπαταρια;εχει κανεις; αν ναι,απο που τον πηρε και ποσο;
  6. Ευχαριστω για τις απαντησεις ,ολα δουλεουν καλα τελικα. με κλεστο wifi και χαμηλη φωτεινοτητα η μπαταρια μ εβγαλε 3 μερες φιλε ναβι το χα φορτισει εγω και το wifi ηταν συνεχεια ανοιχτο..αυτο εφταιγε μαλλον.. οσο για την τν ειχατε δικιο..εγω το ειχα σε βουλγαρια μιας και ειναι κοντα και δεν ειχε ελλαδα..που να το φανταστω για δυτ ευρωπη.. τωρα ακουγεται καλα αλλα δεν πιανω τοσα καναλια νομιζω τελοσπαντων σας ευχαριστω
  7. Γεια σας παιδες πηρα κι εγω το συγκεκριμενο τηλ πριν μερικες μερες.. το κινητο ειναι πολυ καλυτερο απο αυτο που περιμενα αλλα θελω λιγο τη βοηθεια σας..ολα λειτουργουν ρολοι (youtube δε δοκιμασα) αλλα εχω ενα προβληματακι με την τν και τη μπαταρια.. η μπαταρια με 10-15 λεπτα συνολικες κλησεις αλλα με ανοιχτο wifi μου κρατησε 10 ωρες μονο..ειναι φυσιολογικο?πηρα τον πωλητη και μου πε να το στειλω τωρα που ειναι καινουργιο ακομα να το δει κι αν ειναι να μου δωσει αλλο γιατι λεει μπορει να εχει προβλημα το τηλεφωνο..ισχυει αυτο?τον πωλητη μερικοι θα τον ξερουν εδω,πουλαει στο ρικαρντο.γρ.. παντως κολλαω λιγο να το στειλω γιατι δεν ξερω αν αυτο που θα μου στειλει θα ειναι εξισου καλο..οθονες κτλπ..εσεις τι λετε? και κατι τελευταιο..στην τν ρε παιδια παρολο που πιανω πολυ καλη εικονα, ηχο δεν ακουω καθολου μονο ενα βουητο..εχω ψαξει για ρυθμισεισ αλλα δε βρισκω τιποτα..ξερετε γιατι το κανει? ευχαριστω προκαταβολικα..
×
×
  • Create New...