Jump to content

nikos21aek

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nikos21aek

  1. Εψαχνα και εγω για μεταχειρισμένο αλλα μετα απο αυτά που διάβασα εδω λογικά ειναι απίθανο να βρω κατι σωστό και δεν ψήνομαι να το ρισκαρω για λίγα λεφτά. Αυτο το seven spots που το εχει 470 ειναι τα γνωστά seven; Θα ειναι κομπλε αν το πάρω απο εκει; Η θα μου στείλουν τίποτα με έξτρα φορτιστη εκτός συσκευασίας;
  2. Ζήτησα το πρωί μια βοήθεια επειδή δεν μπορούσα να μπω στο market και κάποιος το μετέφερε σε ένα thread off topic το οποίο ήταν και κλειδωμένο παρεμπιπτόντως με μόνη απάντηση από κάτω "Συμβαίνει,κάποια στιγμή θα φτιάξει" Ευχαριστώ πολύ. Επειδή είναι συχνό πρόβλημα στο galaxy S,για όσους έχουν το ίδιο πρόβλημα με εμένα ή τους συμβεί κάτι παρόμοιο βρήκα λύση σε άλλα φόρουμ. Πρώτα πηγαίνουμε Settings,έπειτα manage applications,έπειτα πατάμε δεξί μενού και filter all..Και μετά από αυτό scrolάρουμε και ανοίγουμε τις εξής εφαρμογές:Checkin Service,Download Manager,Google Apps,Google Talk Service,Market στις οποίες και πατάμε clear cache.Στο market αν υπάρχει δυνατότητα κατάργησης εφαρμογής το κάνουμε.Δεν διαγράφεται η εφαρμογή απλά ξαναχρησιμοποιούμε την εργοστασιακή εφαρμογή από την αρχή.Κάτι σαν reset ένα πράγμα. Αυτό το fix βοηθάει και σε περιπτώσεις που δεν κατεβαίνουν apps στο μάρκετ και σε οτιδήποτε παρόμοια θέματα υπάρχουν.
  3. Καμμία βοήθεια ρε παιδιά;Έχω απεγκαταστήσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ.Ακόμη δεν μπαίνει το OCLF
  4. Παιδιά μια βοήθεια.Έβαλα το τελευταίο update του oclf και δεν μπορώ να το βάλω.Μου βγάζει το μήνυμα you do not have enough free space in /data Τι κάνω;
  5. Όχι ρε φίλε.Για αυτόν το μήνα δεν λέγανε;
  6. Πλέον έχω ξεχάσει τι είναι φορμάτ.Από τότε που ξεφορτώθηκα τα XP και δουλεύω περισσότερο με freeware προγράμματα,φορμάτ κάνω μια στα 2 χρόνια για να ξαναστήσω το pc από την αρχή όταν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο.
  7. 2180 και το κινητό πάει σφαίρα!!!!Καινούριο κινητό πραγματικά.Να είσαι φίλε καλά!
  8. Όταν λέω σέρνεται εννοώ ότι κάνει 10 δευτερόλεπτα ακόμη και για να ανοίξει ο κατάλογος των κλήσεων ώρες ώρες.Τη βαθμολογία πως τη βλέπω;
  9. Όπως;; Πείτε ρε παιδιά.Το τηλέφωνο σέρνεται δεν την παλεύω άλλο.
  10. PDA:I900XWJFB PHONE:I900XXJF5 CSC:I900SERJF3 Παιδιά το τηλέφωνο όταν το φορτώσω λίγο σέρνεται πολύ.Τι κάνω; Πως βάζω το 2.2 beta; Είμαι πολύ νέος στο σπόρ και δεν ξέρω την τύφλα μου.Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος..
  11. Είμαι και εγώ στο ψάξιμο για μεταχειρισμένο αλλά άμα παίζει καινούριο στα 450 να το ξανασκεφτώ..:D Αν μπορεί όποιος θέλει να με ενημερώσει με pm και εμένα για το μαγαζί που έχει τόσο.
  12. Στην ποιότητα της οθόνης και κυρίως στην απόκριση είναι ακριβώς το ίδιο φίλε; Γιατί έχω λιώσει στα βιντεάκια Youtube και το galaxy S μου φαίνεται ότι πάει σφαίρα τελείως ενώ το wave μερικές φορές πρέπει να περάσεις το δάχτυλο 2 και 3 φορές.Εμένα αυτό με νοιάζει.Να είναι η απόκριση της οθόνης στην αφή στο τέρμα.Να χαϊδεύεις και να τσουλάει και να μην έχω το παραμικρό lag.
  13. Παιδιά μια βοήθεια θέλω.Αξίζει το κινητό στα 340€ ή να ψαχτώ για κανένα μεταχειρισμένο galaxy S στα 350-400€;;
  14. Πως λέγεται ο μεθυσμένος μπαμπάς που προσπαθεί να μεθύσει τη νταντά του γιού του; O ντίρλα dad ντιρλά νταντά.:lol:
×
×
  • Create New...