Jump to content

mmaannoossss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mmaannoossss

  1. mmaannoossss

    iPhone 4S

    6.1.3 χωρις jailbreak
  2. iphone 4s. ΕΧΘΕΣ ΕΛΗΞΕ Η ΕΓΓΥΗΣΗ.ειδοποιησα vodafone στις 8 το πρωι...απο το πρωι δεν ανοιγει το wifi.μερικες φορες στις ρυθμισεις wifi γραφει ,οχι,και οταν παταω πανω δεν μου δινει δυνατοτητα να αλλαξω απο off σε on.αλλες φορες γραφει ,μη συνδεδεμενο .μου δινει χερι να το κανω on, αλλα ψαχνει ,ψαχνει ,ψαχνει και τιποτα. το 3g δουλευει κανονικα.εκανα επανεκινηση αρκετες φορες.εκανα επαναφορα ρυθμισεων και herd reset.αυτα... ΕΧΘΕΣ ΕΛΗΞΕ Η ΕΓΓΥΗΣΗ
  3. mmaannoossss

    iPhone 4S

    καλησπερα.ειμαι ασχετος σχεδον με την συσκευη παρολο που την εχω ενα χρονο περιπου.εχω το εξης προβλημα,απο το πρωι δεν ανοιγει το wifi.μερικες φορες στις ρυθμισεις wifi γραφει ,οχι,και οταν παταω πανω δεν μου δινει δυνατοτητα να αλλαξω απο off σε on.αλλες φορες γραφει ,μη συνδεδεμενο .μου δινει χερι να το κανω on, αλλα ψαχνει ,ψαχνει ,ψαχνει και τιποτα. το 3g δουλευει κανονικα.εκανα επανεκινηση αρκετες φορες.εκανα επαναφορα ρυθμισεων και herd reset.αυτα... σε 5 μερες λειγει η εγγυηση :lol.ευχαριστω!!! την πατησα... η εγγυηση εληξε χθες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  4. mmaannoossss

    iPhone 4S

    2)στο τηλεφωνο τις βλεπω αλλα μου δινει χερι να σβησω μονο στον πρωτο φακελο στους αλλους οχι. 3)σεεεε παρακαλω ...πανω αριστερα γραφει library-music-films...τι κανω? ευχαριστω πολυ!!! ουπς!!!χαθηκε μολις απο το itunes το ονομα μου πανω απο το genious αριστερα ΟΛΑ ΟΚ THANKS!!!
  5. mmaannoossss

    iPhone 4S

    2)στο τηλεφωνο τις βλεπω αλλα μου δινει χερι να σβησω μονο στον πρωτο φακελο στους αλλους οχι. 3)σεεεε παρακαλω ...πανω αριστερα γραφει library-music-films...τι κανω? ευχαριστω πολυ!!!
  6. mmaannoossss

    iPhone 4S

    ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΣΧΕΤΟΥ... 1)ο υπολογιστης μου ειναι 8ετιας και ο δισκος c ειναι 30g .εχω αφησει μονο τα απαραιτητα προγραμματα windows...και με συμπιεση δισκου, μου τρωνε 21g.οταν συνδεω το τηλεφωνο στον υπολογιστη μου τρωει ολη τη μνημη ...και σβηνω και σβηνω...μαλλον οτι περιεχει το τηλ τα αποθηκευει και στον υπολογιστη.εχω μεινει με 10mb free και δεν τραβαει ...καμια λυση? 2)καποια στιγμη εκανα κατι μαγικα και περασα φωτο απο τον υπολ. στο τηλ. περαστηκαν σε φακελους κατω απο το αλμπουμ καμερας.πως το εκανα ουτε εγω ξερω.πως μπορω να τις σβησω? 3)τελικα ...πως μπορω να περασω φωτο και μουσικη στο τηλ?μεσω i-tunes αλλα λιγο εξηγηση παρακαλω!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
  7. mmaannoossss

    iPhone 4S

    αυτες τις εφαρμογες κατεβασα τωρα μολις.θα τις δοκιμασω.ευχαριστω.
  8. mmaannoossss

    iPhone 4S

    ναι τον επιβεβαιωσα τον ογκο που κατεβασα απο το my account.ευχαριστω
  9. mmaannoossss

    iPhone 4S

    in.gr kai newsit.gr και αν επαθα τσοκο μπλοκο με τις σελιδες ...τι να πω και με το google earth που το ανοιξα μισο λεπτο και εκανα ζοομ στην περιοχη μου...13mb!!!!! και επειδη κανω πολυυυυυυυυυυ ποδηλατο,να ρωτησω αν υπαρχει καμια εφαρμογη αναλογη χωρις να χρεωνειιντερνετ.εβαλα το roadbike για 50 μετρα 4mb... thanks
  10. mmaannoossss

    iPhone 4S

    γεια σε ολους κι απο εμενα.κατοχος της συσκευης εδω και 3 μερες.!!! παροχος vodafone με mini card.το προβλημα που εχω ειναι οτι οταν ανοιγω μια σελιδα ιντερνετ ,αντι να καταναλωνει καποια kb,μου αφαιρει 2-3mb.μετα απο αρκετα τηλεφωνα στο 1399 βρηκαμε μια λυση με reset και κατεβηκα στο 1mb/σελιδα.(αν αυτο το λενε λυση) ειναι λογικο να καταναλωνει 1mb +++/σελιδα??? ευχαριστω.
  11. ανοιγει η επιδοτηση μου στις 15/6...λετε να υπαρχει ακομη το τηλεφωνακι γιατι εχω φαει τρελο κολλημα vodafone ή πλαισιο.
  12. υπαρχει καμια συσκευη να αγορασω?
  13. τιποτα ακομη ...το εβαλα στο ρυζι ...το μοσχαρακι λειπει...χαχαχα λεω να παρω οθονες κλπ απο e-bay να το στησω απο την αρχη.τι λετε οι ειδικοι?
  14. να σας πω τον πονο μου...επεσα στη θαλασσα απο τη βαρκα ...ειχα και το κινητο στην τσεπη...να το πεταξω?το ξεπλυνα με νερο αμεσως(το ειχα ακουσει παλια)του εβαλα πιστολακι. τιποτα ακομα.να το πεταξω εεε???
  15. chteditor !!! στη σελιδα του facebook που εχει η συσκευη ,σπανια δουλευει και οχι οπως μου αρεσει.οταν εμπαινα στο facebook απο το ιντερνετ με εβγαζε σε μια σελιδα που ηταν για κινητα (νομιζω)και δουλευε μια χαρα και γρηγορα.ξαφνικα αλλαξε και μου ανοιγει την αρχικη σελιδα ιδια μ'αυτη που βλεπουμε στο pc που ειναι πολυυυυ αργη...??? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  16. μπορεις να λειτουργησεις την οθονη βαζοντας ενα σελοτειπ πανω στην οθονη .οταν το ξεκολας ,η οθονη δουλευει για λιγο.
  17. υπαρχει καμια εφαρμογη να μετραει τα decibel?
  18. sorry αλλα ειμαι αρκετα ασχετος.παω στο φακελο destinator που εχω στην καρτα αποθ.και βλεπω ...forlinks-greeceu-language-skin-user data-voice και destinator.σε κανενα απο αυτους τους φακελους δεν υπαρχει το αρχειο που λες. OOOOOK.ανοιξε κανονικα.οταν ειδα το ονομα του αρχειου...sms ,θυμηθυκα ενα mms που μου εστειλαν.το εσβησα και ολα οκ.ευχαριστω.
  19. εχω το destinator 7.δουλευε κανονικα σχεδον 20 μηνες.σημερα στην αρχικη οθονη που ανοιγει,καθως φορτωνει η μπαρα,σταματαει στην τελευταια γραμμη και κλεινει...καμια λυση???εκανα soft.εβγαλα την καρτα αποθ. και την τοποθετησα παλι αλλα τπτ...
  20. και παλι μετα απο 6 μηνες η οθονη ξανακανει αυτα τα περιεργα νερα και δεν <ακουει>καλα.επειδη εχει αρκετα σημαδια αυτη τη φορα και σιγουρα δε θα το περασουν στην εγγυηση...λεω να παρω απο το e bay το σετακι(τζαμι -οθονη-καπακι)...το εχει δοκιμασει κανεις?τα χρωματα της οθονης ειναι το ιδιο εντονα? μ'αυτο το προβλημα χρειαζεται μονο αλλαγη το τζαμι μπροστα η και η οθονη?
  21. λεω...λεω τωρα να πουλησω το διαμαντι για το hd2 (449e απο πλαισιο).αξιζει η ειναι παλια συσκευη.προτεινετε κατι αλλο?
  22. οκ το βρηκα και τα επελεξα ολα...αλλα βγαζει το ιδιο μηνυμα.επανεκκίνηση εκανα .ισως δεν υποστηριζει αυτου του τυπου αρχεια.ευχαριστω πολυ.
×
×
  • Create New...