Jump to content

emmanuela86

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About emmanuela86

  • Ημ. Γέννησης 27/05/1986

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

emmanuela86's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστω ...αν και αρχιζω να πιστευω πως καποιο προβλημα με την συσκευη πρεπει να υπαρχει εφοσον δεν εχετε και εσεις τετοιο κρουσμα!!Την καρτα 8GB την χρησιμοποιουσα και σε αλλη συσκευη και δεν αντιμετωπιζα καποιο προβλημα..:confused: Επισης, γνωριζει κανεις αν ορισω ως προεπιλογη το GO Launcher EX και στην πορεια θελησω την σκηνη του samsung πως μπορω να το επαναφερω; Οχι ομως απο την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων διοτι θελω να κρατησω ο,τι συντομευσεις εχω φτιαξει.. Ευχαριστω και παλι ... Κατι παρεμφερες και πολλες επιλογες εχει απο το market αν κατεβασεις το GO Locker οπου εχει και με τα γραφικα της HTC . --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  2. Καλησπερα ... Εψαξα λίγο αλλα οι σελιδες ειναι παρα πολλες..αν μπορει καποιος να με ενημερωσει αν αντιμετωπιζει το ιδιο προβλημα ..Εχω βαλει εξωτερικη καρτα 8GB στο κινητο και 1 εβδομαδα προσπαθω να μεταφερω αρχεια απο τον υπολογιστη στην καρτα του κινητου ή στην εξωτερικη αλλα κολλαει παρα πολυ και τελικα δεν μεταφερει τα αρχεια παρα μονο ελαχιστες φορες μετα απο μεγαλη υπομονη..Δοκιμασα και σε αλλα λαπτοπ αλλα το ιδιο προβλημα...Εχει συμβει σε καποιον ή απλα φταει το ο,τι δεν μπορει η συσκευη να φορτωσει τα 16G δικα της και τα επιπλεον 8G ; :(
  3. 1. Ειναι σχετικα γρηγορο και πολυ εξυπηρετικο κινητο,ειδικα για τα λεφτα του ειναι πολυ καλο!! 2. Εχει 0.754 sar 3. Η καμερα του δεν ειναι καθολου καλη σε βραδινες ληψεις,ικανοποιητικη σε ημερας 4. Τις περισσοτερες εφαρμογες τις υποστηριζει και σαν αναλυση ειναι καλη αρκει να μη την δεις συγκριτικα με το desire ,διαφορετικα δε σου δημιουργει καποιο προβλημα -οπως εχουμε ομως αναφερει,η αναλυση της οθονης ειναι το μεγαλυτερο μειονεκτημα του wildfire 5. Η μπαταρια μου κραταει 2 ημερες περιπου με πολυ χρηση 6. Με την 2.2 ειναι ολα οκ και αρκετα καλυτερα διοτι υπαρχουν περισσοτερες δυνατοτητες και widgets 7. Για gps υπαρχουν δωρεαν,οπως το navigon και το ndrive -και δωρεαν και δοκιμασμενα πολυ καλα!!
  4. Γεά σου emmanuela!

    μπορείς να μου δώσεις κάποιο link για να κατεβάσω το "navigon"?

    κάποιο δοκιμασμένο, εαν γίνεται! :)

  5. κοιτα και τα δυο υπαρχουν στο μαρκετ και εγω εμπιστευομαι καλυτερα το fc γιατι ο καιρος δεν τρωει κοληματα και μπαινει και σε δυο μορφες
  6. :)Δεν το ειχα βαλει απλα πολλοι ειχαν αναφερθει σε αυτο και θεωρησα οτι ειναι καλο :happy: Θα κοιταξω αυτο που μου προτεινες και θα ενημερωσω σε λιγο !! Thank you!!!
  7. Καλησπερα!!!! Ειχατε αναφερθει στα beautiful widgets και ψαχνω και εγω στο market αλλα το μονο που καταφερα ειναι να βρω το bw animation pack και το beautiful silence widgets .Εγκατεστησα το bw animation pack μηπως το εβρισκα καποιο link απο εκει αλλα τπτ..Γνωριζει καποιος κατι περισσοτερο για να το βρω;:)
  8. Καλησπερα!! Ειχα βαλει το ndrive και ηταν αρκετα καλο και εξυπηρετικο διοτι εδειχνε καποια κτιρια 3D και εδινε ολες τις πληροφοριες τους..τηλεφωνα,επωνυμια καθως εχει και ευκολο μενου,ομως αρκετες φορες μπλοκαρε και ηθελε αρκετη ωρα να βρει παλι την διαδρομη καθως κολλουσε και η εικονα συχνα..Οσο για τις διαδρομες δεν ηταν και ιδιαιτερα αξιοπιστο:( Σε αντιθεση με το navigon το οποιο εχει βεβαια λιγοτερες πληροφοριες για τον δρομο-οδους,.. Ειναι ομως πολυ γρηγορο και δεν κολλαει καθολου καθως πιανει παντου,εμφανιζει 3 με 4 εναλλακτικες διαδρομες οπου εσυ επιλεγεις ποια θελεις να ακολουθησεις ,το ανωτατο οριο ταχητητας και προειδοποιηση για καμερες-ρανταρ τροχαιας .. Κανε μια δοκιμη παντως ..αξιζει ;)
  9. Δυστυχως τα εχω κανει ολα αυτα πολλες φορες αλλα δεν ειχαμε καποια προοδο .Οσο για το htc sync οσο και να προσπαθησα δεν συχρονιστηκε ποτε με το κινητο ουτε με το MyPhoneExplorer ..Επισης το κινητο πλεον ειναι κλειστο και εφοσον δεν εχω εικονα του πληκτρολογιου δεν μπορω και να το ανοιξω .Μαλλον για αλλαγη παμε ,αλλα το θεμα ειναι οτι αν αρχισαμε απο τωρα που το εχω μονο 3 μηνες ,τι θα ακολουθησει δεν ξερω :mad:
  10. Σ'ευχαριστω...αλλα δυστυχως τα θυμαμαι τα προηγουμενα που ειχαν αναφερθει αλλα ελεγα μηπως το γλιτωσε κανεις ,διοτι θα χασω και τα προγραμματα μου και τα τηλεφωνα εφοσον τα ειχα αποθηκευμενα μονο στου τηλεφωνου(διοτι οταν τα ειχα αποθηκευμενα και στης sim τα εμφανιζε ολα διπλα,οποτε και τα εσβησα απο εκει)οποτε και καταστραφηκα
  11. Παιδια καταστραφηκα:cry: Το πρωι ξαφνικα ενω δουλευε κανονικα το κινητο ,ξαφνικα σταματησε να ανταποκρινεται η οθονη ενω το κινητο δουλευει κανονικα κ ο,τι και να εχω κανει δε φαινεται τιπιτα περα απο την μαυρη-κλειστη οθονη..οι 4 κατω επιλογες του κινητου φωτιζουν κανονικα καθως κ πατωντας τις, δονειται αλλα η οθονη ασυγκινητη Γνωριζει καποιος κατι ή του ειχε συμβει ...;:cry:
  12. Καλησπερα παιδια... Ειχατε ενημερωσει αρκετοι οτι το κινητο σας κλεινει κατα την διαρκεια της κλησης και ειχατε παραθεσει καποιες εφαρμογες που ισως το προκαλουν,δεν εχω ομως καποιες απο αυτες,υπαρχει καποιος που εχει ακομα αυτο το προβλημα ή γνωριζει κατι παραπανω; Επισης το κινητο μου κανει επανεκινησεις απο μονο του,περιπου 1 φορα την εβδομαδα(σημειωτεον οτι δεν απενεργοποιω ποτε το κινητο).Υπαρχει καποιος που εχει το ιδιο προβλημα; Για τους fan του angry birds ,εχει βγει και το angry birds season απο το οποιο βεβαια εμενα μου παιζει μονο το 1 απο τα 2 μερη του παιχνιδιου.. αλλα παραμενει να ειναι πολυ καλο!!! :thanks:
  13. Τελικα για την αναφορα που ειχα παραθεσει πριν λιγες ημερες για το service ηταν εν μερει σωστη... Η arvato teleservice εξυπηρετει τα htc μονο της vodafone και τα τηλεφωνα της htc service στην Αγ.Παρασκευη : 210.6068674-79-82 Παρ'ολα'αυτα θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος αλλο προγραμμα αναπαραγωγης βιντεο εκτος του yxplayer ,με το οποιο ημουν ευχαριστημενη αλλα μετα την αναπαραγωγη καποιου βιντεο ,επρεπε να κανω επανεκινηση το κινητο για να μπορει να ξανακλειδωσει την οθονη ..κοιταξα στις ρυθμισεις ,ομως δεν υπηρχε κατι να το διορθωνει .. Αλλο μου προβλημα ειναι οπως και σε αλλα μελη ..εδω και 5 ημερες δεν μπορει να εντοπισει τη σωστη μου τοποθεσια κ εχω ενεργοποιημενο παντα την ανιχνευση μεσω gps και wifi και φυσικα εχω κανει και επανεκινησεις :(
  14. Ειχα ρωτησει απο το καταστημα που ειχα αγορασει το κινητο και ειχα ενθουσιαστει και τωρα με εβαλες σε υποψιες και προσπαθω να επικοινωνησω με htc αλλα δεν απαντουν και η arvato ειναι κλειστα ,οποτε θα ξανακαλεσω τη δευτερα και θα ενημερωσω.:(
  15. Απλη ενημερωση για οσους χρειαζονται καποιο service για το κινητο μας να απευθυνθειτε στην arvato telecervice 2105197500 οπου και μας καλυπτει η εγγυηση καθως ειναι πολυ σωστοι επαγγελματιες και εξυπηρετουν παντα και αν υπαρχει προβλημα στη συσκευη την αντικαθιστουν .Με εξυπηρετουν χρονια και δεν ειχα ποτε καποιο προβλημα ;)
×
×
  • Create New...