Jump to content

bobg7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About bobg7

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

bobg7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους!!! εχω 1 προβλημα καταρχας ειμαι αρχαριος και εχω 1 Ipod touch στο οποιο εχω κανει jailbreak και του χω βαλει το installous και το appcake για να βαζv *****ed apps το προβλημα λοιπον που εχω ειναι το εξης:αφου κατεβασω ορισμενα παιχνιδια απο το installous και τα κανω install και μου δειξει την ενδειξη οτι τελειωσε δεν μου δειχνει το εικονιδειο του παιχνιδιου στην οθονη!!!!!!!γι αυτο αντε πες οτι δεν ειναι το σωστο download ομως οταν θελω να διαγραψω τα παιχνιδια αυτα που περασα δεν τα βρισκω και δν ξερω πως να τα διαγραψω με αποτελεσμα να εχω γεματη μνημη!!!!!!! γι αυτο ρωταω εγω υπαρχει τροπος να μου εμφανιζει τα εικονιδια μετα το install και να διαγραψω αυτα τα που εχω περασει και δν βλεπω το εικονιδιο τους??????
  2. υπαρχουν virus για το ipod?????????:worry:αν ναι πως μπορουμε να τους αντιμετοπισουμε????????ευχαριστω
  3. εχω κατεβασει καποια προγραμματα απο το installous και αφου τα κανω install δεν μου εμφανιζονται τι να κανω?????????????????? ευχαριστω:shifty:
  4. ΟΛΑ ΤΑ ΑΦΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ!!!!!!!!!! ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΑΝ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 ΒΑΘΜΩΝ !!!!ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΕΓΩ!!!!!!ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΟ IPOD????
  5. τι τύπο αρχειου πρεπει να χει μια ταινια για να την περασω στο ipod και υπαρχει κανενα προγραμμα ωστε να μπορω να μετατρεπω τις ταινιες σ αυτο τν τυπο????????
  6. μονο το καλωδιο τα ακουστικα και ενα περιεργο πραγμα σαν στηριγμα αυτο που βρισκεται πανω απο το καλωδιο usb στην εικονα
  7. η ερώτηση που θα κανω μαλλον ειναι χαζη αλλα θα θελα να μαθω αμα υπαρχει καποιος τροπος να γεμισω την μπαταρια του ipod χωρις να το συνδεσω στον υπολογιστη υπαρχει κανενας ειδικος φορτιστης??η μπορω να κατεβασω καποιο προγραμμα στο ipod ωστε να μπορω να τον συνδεω σ 1 φορτιστη mp3 που εχω και να φορτιζει??????? η παντα πρεπει να το συνδεω στον υπολογιστη???
  8. επιτέλους δημιούργησα λογαριασμο στα itunes το μονο που έπρεπε να κάνω ήταν να μην ακουμπησω τον gift cards and certificats code!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ευχαριστω όλους όσους ασχολήθηκαν μοζί μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D
  9. λοιπον θα ανεβασω μια φωτογραφεία για να το δειτε !!!
  10. υπαρχει κάτι αλλο που μπορω να βαλω???? και αλλη 1 ερωτηση γιατι οταν παω να δημιουργησω λογαριασμο στο appstore ενω βαζω χωρις πληρωμη μου ζηταει gift cards and certificats code???????
  11. πώς μπορώ να βάλω το flash player στο ipod?????????/
  12. 1)ευχαριστώ φίλε για τη βοήθεια αλλά επιλέγω στον τρόπο πληρωμής κανένα αλλά και πάλι το κωδικό για το gift cards and certificates μου τον ξαναεμφανίζει!!!!!!! ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ DOWNGRADE ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΘΩΣ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ERROR 3194 ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??
  13. μια βοήθεια,εγώ έχω έκδοση 4.0 μπορώ να κάνω κάτι για να την κατεβάσω σε 3.0.3 ή 3.0.2 ώστε να μπορώ να του κάνω jailbreak????????
  14. 3)ναί σωστά αλλά για να κατεβάσω τις δωρεάν εφαρμογές πρέπει να δημιουργήσω νέο λογαριασμό και οταν πάω να τον δημιουργήσω μου ζητάει αυτόν τον καταραμένο κωδικό!!!!!!!!! 1)έχεις κανένα τρόπο για να το κάνω jailbreak γιατί έψαξα και στο google και σ όλα και δεν βρήκα τίποτα!!!!!!!!
×
×
  • Create New...