Jump to content

bill73

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by bill73

  1. ρε παιδια μια βοηθεια ,εχω το galaxy κανα χρονο και μου παρουσιαζε καποια προβληματα του εκανα factory reset ,τωρα το συνδεω με kies και στις πληροφοριες λογισμικου μου βγαζει οτι <<δεν ειναι δυνατη η ενημερωση αυτης της εκδοσης>> <<τρεχουσα εκδοση .PDA JG3 /PHONE JG1/CSC.SWC(DBT)>>. Μπορω να κανω κατι για αναβαθμιση του λογισμικου μεσω kies η οχι αν οχι πως θα μπορουσα , (εχω κοιταξει τους οδηγους αλλα δεν πολυβγαζω ακρη) ευχαριστω εκ των προταιρων:rolleyes:
  2. το κινητο το εχω απο τον ιουλιο και δεν ειχε καποιο προβλημα με το kies αλλα εδω και 2 βδομαδες εχει .:mad::mad::mad:
  3. ρε παιδια εχει ξαναγινει αυτη η ερωτηση πολλες φορες (την εχω κανει και εγω)αλλα εδω και 2 βδομαδες δεν μπορω να συνδεθω me to kies εχω διαβασει το οδηγο ,εχω κατεβασει οτι λεει τα εχω εγκαταστησει ,εχω διαγραψει ολα τα αρχεια μεγαλυτερα απο 15 χαρακτηρες ,εχω βαλει το νεο kies αλλα το μονο που καταφερα ειναι να <βλεπει > το pc το κινητο σαν σκλερο δισκο ,να ανοιγει το kies αλλα να μην συνδεεται:wacko::wacko::wacko: ,πλεον δεν ξερω τι αλλο να κανω
  4. φιλε laz37283 ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση αλλα ειχα κοιταξει το faq του τυχερακια ,και δεν παιζει κατι απο αυτα ,μεχρι την προηγουμενη βδομαδα ολα ηταν καλα ,δεν αλαξα κατι στο κινητο ουτε προγραματα ουτε τιποτα,και χθες το συνδεσα με το παλιο το kies και αξαφνικα δεν συνδεοταν ,λεω θα φταιει που θελει ναβαθμηση το κιες και κατεβασα το καινουργιο αλλα παλι τιποτα
  5. ρε παιδια μια βοηθεια ,οταν το συνδεω στο kies (εχω καατεβασει το καινουργιο),δεν μπορει να συνδεθει στην οθονη του τηλ. ανβοσβηνει η ενδειξη με το usb και την οθονη του τηλ.μεχρι και μερικες μερες πριν συνδεοταν κανονικα,τι θα μπορουσα να κανω? ευχαριστω:rolleyes:
  6. ευχαριστω πολυ φιλος:worry:
  7. ρε παιδια μια ερωτηση και απο εμενα ,οταν κανω εγξατασταση σε ενα προγραμα ,πως μπορω να την κανω την καρτα ?
  8. τελικα μετα την συμβουλη και του ivan που τον ευχαριστω παρα πολυ εβαλα την JG3 ενω προσπαθουσα να βαλω με πολλα προβληματα και κολιματα την ποιο προσφατη JG5:) Στo http://www.samsung-firmware εχει μονο το 513pt που αλου μπορω να το βρω?
  9. αλλη μια βοηθεια pleaaaase,μετα απο την συνδεση με το odin την μπλε μπαρα κανιε restart και μου βγαζει το ακολουθο μυνημα Android systeme recovery (2e) Samsung recovery Utils -forBML- reboot system now apply sdcard:updatezip wip data/factoryreset\wipe cache partition update media .plesae wait E:cant mount/dev/block/st10 (invalid argument) E:copy_dbdata_media:Cant mountDBDATA: copy default media content faild. κανοντας reboot now κλεινει και ανοιγει μεχρι εκει που γραφει GALAXY S και μενει εκει,εκανα την διαδικασια του update ακομε 3-4 φορες ενω πανε ολα καλα σε αυτο το σημειο βγενει το παραπανο μυνημα, Παρακλω οποιος μπορει να βοηθησει ,γιατι ειμαι στα προθυρα αυτοκτονιας :cry::cry::cry:
  10. τελικα το εκλεισα και το εκανα παλι restart και δουλεψε ,ευχαριστω τον φιλο για την βοηθεια
  11. επιδη δεν εκανε τιποτα αλλο εβγαλα και ξαναεβαλα το usb και τωρα δεν κανει τιποτα:wacko: ουτε που το φαινεται στο odin, και τωρα?
  12. ρε παιδια μια βοηθεια!!! προσπαθω να κανω update στο firmware, αλλα οταν συνδεω το usb στο pc stom ODIN μου βγαζει com 5 και στο kies δεν μπορει να συνδεθει(συνδεση συσκευης..περιμενετε). και εχω μηνει εκει μην ξεροντας τι αλλο να κανω???????:(:(
×
×
  • Create New...