Jump to content

gregchopin

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gregchopin

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

gregchopin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. σήμερα ήρθε και σε μένα η αναβάθμιση. Παρατήρησε μήπως κανείς οτι ουτε πριν αλλά ΟΥΤΕ και τώρα δουλεύει το μικρόφωνο σε βιντεοκληση?δεν εννοώ σε κληση με κάμερα στο viber η στο messenger του facebook αλλά σε κλήση με βίντεο μέσω παρόχου.
  2. να ρωτήσω κάτι και εγώ ο άσχετος? βλέπω έχει έρθει σε όλους η αναβάθμιση και σε μένα ακόμα τίποτα, πρέπει να κάνω κάτι περισσότερο από το κοιτάω αν υπάρχει αναβάθμιση στις ρυθμίσεις/ενημέρωση λογισμικού?
  3. το ίδιο ακριβώς αντιμετωπίζω και εγώ εξ αρχής,από την αγορά του. Το είχα μάλιστα αναφέρει (στη σελίδα 65 μπορείς να το βρεις) ξανά αλλά κανείς δεν απάντησε και θεώρησα οτι μόνο σε μένα συμβαίνει. Προφανώς λοιπόν αφού συμβαίνει και σε άλλον θα πρόκειται για bug οπότε θεωρώ οτι με την αναβαθμιση θα φτιάξει.
  4. Δεν ξέρω ειλικρινά τι γινεται με το θέμα αυτό, πάντως στατιστικά όσο πιο χαμηλή η μπαταρία τη στιγμή που βάζω να το φορτίσω τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα να μπει σε γρήγορη φόρτιση. Σε περίπτωση που δεν είναι πολύ ξεφόρτιστη πιάνει συνήθως με το 2ο ή 3ο κούμπωμα από φορτιστή που είναι ήδη στη πρίζα όχι όμως μόνιμα. Αν κάποιος ξέρει τι ακριβώς παίζει με το θέμα αυτό θα ήθελα πολύ μια ανάλυση..
  5. η αλήθεια είναι οτι το θέμα με την γρήγορη-αργή φόρτιση είναι ένα περίεργο θέμα. Για παράδειγμα στο δικό μου κινητό συμβαίνει το εξής.. είναι κρύα η μπαταρία,κλειστή η οθόνη..μερικές φορές δεν μπαίνει σε γρήγορη αλλά σε αργή φόρτιση. Αν βγάλω το βύσμα απο το κινητο περιμένω πάλι να κλεισει η οθόνη και το βάλω ύστερα από κανα λεπτό θα μπει σε γρήγορη φόρτιση αν και αυτό πάλι δεν είναι 100% σίγουρο. Ελπίζω αυτό το θέμα πάντως να κλείσει με την καινουρια αναβαθμιση που υποτίθεται περιμένουμε απο μέρα σε μέρα..
  6. Όταν συνδέεις τον φορτιστη με τη συσκευή αν ξεκινήσει η γρήγορη φόρτιση μετά μπορείς να ανοίγεις την οθόνη. Σκοπός είναι να μην είναι ανοικτή η οθόνη όταν τη ξεκινάς. πρακτικώς βέβαια δεν ισχύει πάντα,τυχαίνει να μη πιάσει με τη μία η γρηγορη φόρτιση αλλά στη 2η ή 3η προσπάθεια και πάντα με κλειστή η οθόνη
  7. το ίδιο κάνει και σε μένα αλλά νομίζω γράφει πως ο η γρήγορη φόρτιση δεν επιτυγχάνεται όταν η μπαταρία είναι ζεστή ή η οθόνη αναμμένη ή δεν είναι κάτω από 15% η μπαταρία.
  8. τα έχω δοκιμάσει όλα αυτά,όλα δουλεύουν μια χαρά εκτός από τη στιγμή που θα ξανακάνω εικονοκλήση οπότε πάλι δεν με ακούνε. θα ήθελα πολύ να ξέρω αν κάποιος αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα ή είναι μόνο το δικό μου..
  9. Παιδιά μήπως ξέρει κανείς να μου πει γιατί όταν καλώ με εικονοκλήση (μέσω cosmote) ενώ όλα δουλεύουν μια χαρά δεν με ακούει ο άλλος. Σε κλήση Viber ή skype όλα είναι εντάξει. Έψαξα στις ρυθμίσεις μπας και υπάρχει σίγαση μικροφώνου πουθενά αλλά δεν βρήκα κάτι. Ξέρει κανείς τι στο καλό συμβαίνει ή αν συμβαίνει το ίδιο και στο δικό του μήπως είναι bag του συστήματος ή να περιμένω απλά το android 6.0 μπας και φτιαχτεί από μονο του?
  10. δοκίμασα το παρακάτω,μέχρι στιγμής δουλεύει καλά Disable phone's wifi power saving mode 1) Open your phone dialer 2) Enter *#0011# 3) Select more (top right) 4) Select WiFi 5) Turn off WiFi power save mode(enabled by default) 6) Exit and hopefully your WiFi connectivity issues will no longer be a problem
  11. και σε μένα κάπως έτσι είναι τα πράγματα και η αλήθεια είναι οτι επειδή κινούμαι σε 2 σπίτια (πάνω κάτω πάτωμα) με 2 διαφορετικές συνδέσεις (HOL-OTENET) δεν συνδέεται άμεσα στο πιο ισχυρό σημα,πρέπει να ανάψω την οθόνη για να συνδεθεί.. και αυτό το έχω καταλάβει από τα push notifications που έρχονται εκείνη τη στιγμή μαζεμένα,ειδοποιήσεις από το facebook,emails,ειδοποιήσεις από παιχνίδι κλπ. Φταίει άραγε κάτι στις ρυθμίσεις?
  12. ρε παιδιά τι ακριβως ήταν η αναβάθμιση λογισμικού που έκανε σήμερα? χάρηκα και εγώ,νόμιζα οτι θα έβαζε το 6 αλλά τελικά δεν άλλαξε τίποτα..αναβάθμιση όμως έγινε,αλλά σε τι?:cry:
  13. δεν το έπαιξα ειδήμονας σε καμία περίπτωση,απλά θεώρησα οτι το πενάκι είναι μια λεπτομέρεια που σε μένα προσωπικά είναι άχρηστη. Είχα παλιότερα το ΝΟΤΕ 3 με το πενάκι το οποιο δεν θυμάμαι καν να το χρησιμοποίησα ποτε. Να πω την αλήθεια μου για το ΝΟΤΕ 5 πήγαινα αλλά όταν έμαθα στο τέλος Αυγούστου οτι δεν θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη και είδα το EDGE + έτοιμο να βγει δεν τα έβαψα και μαύρα,ίσα ίσα θα έλεγα..:p πέρα βέβαια απο το γεγονός οτι το 5 θα μου το χάριζαν (ως δώρο από μια φωτογράφιση φίλης μου στην Ελλάδα για διαφήμιση του κινητού στα Αραβικά Εμιράτα αν βέβαια ερχόταν εδώ που τελικά δεν ήρθε) ενώ το edge + το αγόρασα.. Οπότε ψηφίζω edge + και με τα χέρια και με τα πόδια :lol:
  14. δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω την σύγκριση απο μόνος μου γιατί δεν έχω το 5 αλλά έχω παρακολουθήσει άπειρα βίντεο που συγκρίνουν τα 2 αυτά κινητά, και θεωρώ πλέον πως πέρα από τις πολλές ομοιότητες τους το δικό μας το τρώει σε εμφάνιση,σε στυλ,σε γοητεία και σε μουρη . το πενάκι (αυτή ειναι η ουσιαστική διαφορά) που έχει το 5 μπορεί να αντικατασταθεί από ένα άλλο που θα αγοράσεις έξτρα..σιγά τα λάχανα. Νομίζω πήγαινε κατ ευθείαν στο edge +
×
×
  • Create New...