Jump to content

lmg20

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About lmg20

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

lmg20's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πωω πόσο χαιρομαι που βρεθηκε καποιος στην ιδια μοιρα με μενα,,....ξερεις ποιο ειναι το βασικο προβλημα μου ??? Με φοβιζει ο αριθμος των χρωστουμενων μου νομιζω οτι δε θα τελειωσω ποτε και με τον νεο νομο αν εφαρμοστει δε 8α προλαβω να τη τελειωσω ....... αυτο ειναι το προβλημα μου. Μετα τη τελευταια εξεταστικη καταλαβα οτι αρχιζω να μπαινω στο κλιμα της σχολης και των μαθηματων αλλα και παλι χρειαζεται παραπανω προσπαθεια γιατι χρωσταω πολλα.....
  2. Σας ευχαριστώ για τις απόψεις σας και τις συμβουλές σας !!!Πραγματικά παλιά ήμουν ξεφτέρι στις πανελληνιες ξεπερασα τον εαυτο μου και τώρα δεν με αναγνωρίζω ,γενικά είμαι ή του ύψους ή του βάθους.Λέγοντας οτι 2 χρονια αραζα δεν εννουσα οτι δεν πατουσα στη σχολη αλλά οτι δεν παρακολουθουσα τακτικα και οτι αν παρακολουθουσα ουσιαστικα δεν ενδιαφερόμουν απλώς ακουγα!Επισης έχω γνωστούς αλλά επειδη η πλειοψηφία είναι για τα μπάζα και οι περισσότεροι έχουν υφάκι και τουπέ (η πλειοψηφία είναι παιδιά πλουσίων ψωροπερήφανα) προτιμώ να μην ανοίγομαι τόσο και είμαι κομπλέ με τα κολλητάρια μου εκτός σχολής!Σος και ο,τι εχει να κανει με το συμφέερον μου τα κυνηγάω σα τρελή !!!! Προσφατα παρακολούθησα μία δίκη για βιασμό ενός ανηλίκου και τότε κατάλαβα οτι δεν είμαι γ αυτο!Οπότε κάθησα και σκεφτηκα :ή φεύγεις τώρα και πας να σπουδάσεις κάτι άλλο,ή μένεις παίρνεις το πτυχίο σου και έχεις ενα γερό χαρτί με πολλές διεξόδους.Αποφάσισα το 2ο και θέλω ν πάρω οπωσδηποτε το πτυχιο μου ασχετα με το τι θα ακολουθησω μετα.Πραγματικά, σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας, ίσως τελικά το πρόβλημα βρίσκεται στην πολυπόθητη απόφαση να στρώσω **** και να τη ξεσκίσω τη σχολή και ξέρω οτι θα το κάνω γιατί δε θα επιτρέψω στον εαυτό μου να τα παρατήσω όχι για τον περιγυρο αλλά για μένα.Ελπίζω να τα καταφέρω :))))))
  3. Χμμμ καταρχήν καλησπέρα σε όλη την ομάδα.Είμαι καινούριο μέλος.Διαβάζοντας όσα λέτε ,σκέφτηκα...πωωω που να μιλήσω εγώ και τι να πω τα χάλια μου??θα φάω κράξιμο.Είμαι Νομικη Αθήνας και χρωστάω 17 μαθήματα 2ο έτος......Νομίζω αυτό τα λέει όλα.Μήπως λέω μήπως,υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου δώσει την έμπειρη συμβουλή του?? Μου έχει περάσει πολλές φορές απ το μυαλό να τα παρατήσω αλλά........δεν νομίζω να χω τη δύναμη να το κάνω.Όσες φορές σκέφτομαι πόσα χρωστάω τείνω προς εγκεφαλικό και δε θέλω να φανταστώ πως θα νιώθω οταν πατήσω τα 20.Προσπαθώ να αποκλείσω αυτη τη περίπτωση.Δεν είμαι επιμελής φοιτήτρια το ξέρω.....το αραλίκι μου των 2 χρόνων σίγουρα το είχα ανάγκη λόγω της πίεσης που πέρασα στη διάρκεια των πανελληνίων μετά το ριξα έξω και χωρίς να το καταλάβω μαζεύτηκαν τόσα.Δε ξέρω τι να πρωτομαζέψω.Δε μπορώ να πω κάνω φιλότιμες προσπαθειες αλλα δυστυχώς δε τα καταφέρνω,ή μάλλον δεν διαβάζω μερόνυχτα (όσο δλδ χρειάζεται για να τα περάσω)ΑΥΤΑ.Κάπου παραπάνω είδα κάτι για 2-3 μαθήματα χρωστούμενα κάποιου....φίλε θα σου προτεινα να διαβάσεις τη δικη μου ''ιστορία'' και να μην κλαίγεσαι με τα 2-3 μαθήματα....μακάρι να χρωστούσα και εγώ τόσα τούμπες θα κανα !!!
×
×
  • Create New...