Jump to content

pichita

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pichita

  1. pichita

    Nintendo Wii

    Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Έχω ρωτήσει κι άλλους και 'ντάξει, με πείσατε :p Πριν καλά-καλά χωνέψουμε το αρνάκι του Πάσχα, θα 'χω το wii στα χέρια μου :lol:
  2. Γεια σας, παιδιά! Μήπως ξέρετε ποιο είναι το τραγούδι που παίζει στο τέλος-τέλος του τελευταίου τρέιλερ της "Γενιάς των 592Ε" (θα το βρείτε κάτω-κάτω στην ενότητα "video αποσπάσματα" με τίτλο "Πέμπτη στις 22:50") Είναι απίστευτα γνωστή μελωδία αλλά παίζει ελάχιστα. Οπότε κάποιος πρέπει να το ξέρει από πριν για να απαντήσει, δε γίνεται να το ψάξει. Το ψάχνω απεγνωσμένα πολύυυυυ καιρό, please help!!!
  3. pichita

    Nintendo Wii

    Αυτό είναι το θέμα! Δεν μπορώ να κρίνω γιατί δεν ξέρω ακριβώς τι προσφέρει η κάθε κονσόλα. Δε μ' ενδιαφέρει να παίρνω ό,τι καινούριο κυκλοφορεί με τέλεια γραφικά. Μ' αρέσουν περισσότερο τα κλασικά παιχνίδια με τα καρτουνίστικα γραφικά & απ' τα καινούρια μόνο αυτά με το χορό & τη γυμναστική (όπως είπα και παραπάνω). O Didimos πιστεύει ότι για κοπέλα & γι' αυτά που ζητάω είναι καλύτερο το wii. Εσύ? :) edit: Κάποιος στα comms του video με το PS move έγραψε "This is so much better than Wii, however, generally proven it is NOT better than xbox kinect which is perfectly perfect!!!!!!"
  4. pichita

    Nintendo Wii

    You got a point! ;-) Ευχαριστώ και πάλι!
  5. pichita

    Nintendo Wii

    Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση (τα βιντεάκια αυτά τυχαίνει να τα έχω δει)! :-) Σε ρώτησα γιατί το προτείνεις γιατί σε ένα άλλο φόρουμ προτείνουν το xbox kinect με τα χίλια! Μήπως το προτείνουν γιατί τους ενδιαφέρουν περισσότερο τα πολεμικά παιχνίδια? Εμένα περισσότερο με ενδιαφέρουν απλά παιχνιδάκια, με απλά γραφικά (mario, donkey kong, αυτά με το χορό και τη γυμναστική, κτλ) Επίσης είδα ότι στο kinect, βλέπεις και τον εαυτό σου στην οθόνη για να ξέρεις πώς κάνεις τις ασκήσεις. http://www.youtube.com/watch?v=wZo79chj2Fo Ισχύει ή απλά είναι στα πλαίσια του promotion?
  6. pichita

    Nintendo Wii

    Didimos, μου εξηγείς το γιατί? :-) edit: (γιατί προτείνεις το wii εννοώ)
  7. pichita

    Nintendo Wii

    Δεν είναι της sony αλλά της microsoft αυτή η συσκευή που εννοούσα [http://en.wikipedia.org/wiki/Kinect]! Τι λέτε γι' αυτήν? Ρωτάω γιατί δεν έχουν και τεράστιες διαφορές στην τιμή και είναι πολύ πιο καινούρια απ' το wii...
  8. pichita

    Nintendo Wii

    Επειδή, όπως είπα, είμαι νουμπάς το gamecube δεν έχει αισθητήρες κίνησης, έτσι? Μα αυτό είναι που με κάνει να θέλω να πάρω το wii (κυρίως με έχει ενθουσιάσει το wii fit)! Σχετικά με το άλλο που ρώτησα (αν υπάρχει κάποια άλλη αντίστοιχη συσκευή), τι άποψη έχεις? Νομίζω η sony έχει βγάλει κάποια καινούρια ή πρόκειται να βγάλει. Συγνώμη για τις γελοίες ερωτήσεις, έχω μείνει άπειρα πίσω στον τομέα!
  9. pichita

    Nintendo Wii

    Γεια σας παιδιά κι από μένα! Το ξέρω ότι οι έμπειροι θα 'χουν εκνευριστεί με τις τόσες νούμπικες ερωτήσεις αλλά δυστυχώς κι εγώ τέτοιες θα κάνω :worry: Άνοιξα άλλο θέμα αλλά σκέφτηκα ότι ίσως θα 'ταν καλύτερα να το δημοσιεύσω κι εδώ τελικά. Το θέμα ήταν περίπου αυτό: "Έτσι όπως σέρφαρα στο νετ χθες, έπεσα πάνω στο κόκκινο nintendo wii [http://www.multirama.gr/products/product?pid=0538883&catid=070100], είδα και αντίστοιχα βίντεο στο youtube & ενθουσιάστηκα! Αξίζει να το πάρω τώρα, που η μηχανή έχει παλιώσει αρκετά (νομίζω έχει βγει εδώ και 3-4 χρόνια)? Δε μ' ενοχλούν τα παιδικά γραφικά αλλά αναρωτιέμαι αν η nintendo βγάλει καμιά καινούρια κονσόλα και μειώσει σημαντικά να βγάζει καινούρια παιχνίδια για το wii. Μήπως υπάρχει κάτι πιο καινούριο ή/και καλύτερο στην αγορά με πάνω-κάτω παρόμοια τιμή?" Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας! :)
  10. Ήταν συγκρότημα στο οποίο frontman ήταν ο Manu Chao :) :) http://en.wikipedia.org/wiki/Mano_Negra
  11. Σ' ευχαριστώ πολύυυυυυ για τη γρήγορη απάντηση! :thanks::thanks:
  12. Γεια σας παιδιά! Μήπως ξέρετε πώς λέγεται το τραγούδι που παίζει στο 13:26 ως το 13:45 σ' αυτό το βίντεο? Ή αν δεν έχετε εγκαταστήσει το veoh, σ' αυτό το βίντεο απ' το 09:55 ως το 10:14. :) (συγνώμη για το 2ο μήνυμα, κόλλησε το pc και δημοσιεύτηκε 2 φορές :O)
  13. Ίσως βοηθούσε αν έψαχνες το κομμάτι στο youtube ως "A hard day's night", όπως λέγεται το κομμάτι των Beatles. :)
  14. Επειδή δε θυμάμαι το πρώτο τραγούδι της διαφήμισης, αν έχεις υπομονή ρίξε εσύ μια ματιά στην track list της συλλογής στο site του compact disc club.
  15. Λες αυτή που δείχνει φωτογραφίες των περσινών 3 φιναλίστ? Αν ναι, είναι το Starstrukk από τη Lady Gaga (έχει απαντηθεί ξανά) :)
  16. Απ' ό,τι βλέπω στα comments του βίντεο που υπάρχει στο youtube, έχει γραφτεί αποκλειστικά για τη διαφήμιση:
  17. Παιδιά, μήπως έχει τύχει να δείτε μια διαφήμιση για την Ελλάδα? Έχει ένα απόφθεγμα του Ελύτη που λέει "Σ' όλους τους τόπους κι αν γυρνώ, μόνον ετούτο αγαπώ". Το τραγούδι που παίζει εκεί το ξέρετε? Edit: Το βρήκα, παιδιά. Είναι το του Μανώλη Λιδάκη. Ακούστε το, αξίζει τον κόπο! Είναι φανταστικό...
  18. H διαφήμιση παίζει ακόμα στην TV? Ή είναι παλιά?
  19. Δυο τραγούδια που παίζανε πολύ στα φετινά καλλιστεία είναι το Last Summer από Νίκο Γκάνο (γνωστός κι ως Nicko) και το Secret lover από Alessandro Magnanini
  20. Πρέπει να λες το StarStruck από Lady Gaga. Άκουσέ το εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=xz5SY4zVOSA
  21. Μπορείς να μου προτείνεις κάποιες εφαρμογές java ή δεν επιτρέπεται στο forum?
  22. Ευχαριστώ για την απάντηση! Οπότε μόνο εφαρμογές java δέχεται? Σε ποιο φάκελο να βάζω τις όποιες εφαρμογές όταν το συνδέω με τον υπολογιστή? Έχει 3-4 φακέλους...
  23. Γεια σας παιδιά κι από μένα! Συγνώμη για τη χαζή ερώτηση αλλά οι applications i-beer, i-fitness, i-otigoustareis (!!!) που βλέπουμε στο itunes κτλ είναι διαθέσιμες για το m002l? YΓ: Έχει ξαναγίνει αυτή η ερώτηση αλλά δεν απαντήθηκε ευθέως. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...