Jump to content

irida18

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About irida18

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

irida18's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. πως μπορω να περασω τις επαφες μου απο το w810i στο σατιο?? διαβασα αρκετα και το μονο που ειπε καποιος οτι δουλεψε ηταν να περάσει τις επαφές μία μία στο PC και μετά να κάνει συγχρονισμό. εχει κανεις κατι καλυτερο να προτεινει? αν οχι πως να κανω συγχρονισμο?
  2. ενταξει το βρηκα! να 'σαι καλα :)
  3. δεν βρηκα το ''το υλικο μου'' (που ειναι?) και δημιουργησα στον υπολογιστη φακελους αλλα οταν κοιταξα το κινητο οι φωτογραφιες ηταν ολες μαζι χωρις καμια σειρα και πουθενα οι φακελοι... εχω κανει κατι λαθος? :S (συγγνωμη για τις τοσες ερωτησεις αλλα νιωθω λιγο χαμενη πρωτη φορα εχω δικο μου κινητο αφης)
  4. ευχαριστω:) μηπως θα μπορουσες να μου πεις πως δημιουργουμε φακελους? και γιατι πιστευεις οτι θα ηταν καλο να κανω update εφοσον το κινητο σου παρουσιασε προβληματα μετα την αναβαθμιση που εκανες?
  5. γεια σε ολους:) ειμαι νεο μελος του φορουμ και μολις χθες απεκτησα το δικο μου σατιο:D θελω να ρωτησω αν υπαρχουν φατσουλες στο μηνυματα (οπως ειχε το W810i που ειχα πιο πριν για παραδειγμα) επισης, μπορουμε να δημιουργησουμε φακελους στις εικονες? αυτο το προβλημα που παει μιση ωρα πισω ενω το ρυθμισα κανονικα χθες, το παρατηρησα και εγω σημερα... διορθωνεται? δε θελω να κανω update με τοσα που ακουσα....
×
×
  • Create New...