Jump to content

mariap_8

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mariap_8

  1. Εμενα παλι μου το εδωσαν με μαυρη και δε μ αρεσει καθολου!Λες αν παω να ζητησω σκετη προσοψη να την εχουν την ασημενια?
  2. Ξερει κανεις για το 6280 αν εχει βγει ασημι προσοψη στο εμποριο?
  3. Ευχαριστω ολους για τη βοηθεια!Μια απορια ακομη:αν παρω ενα προπληρωμενο πακετο αυτο σημαινει οτι δεν θα πληρωσω τιποτα αλλο στο λογαριασμο μου στον οτε?Θα ειναι σαν να μην χρησιμοποιω καθολου ιντερνετ ή μηπως παιζει και καποιο αλλο εξτρα παγιο?
  4. Καλησπερα σε ολους!Ειναι η πρωτη φορα που θα βαλω adsl και δεν εχω ιδεα τι να επιλεξω.Αν γινεται θα προτιμουσα να παρω ενα 6μηνο πακετο και να ειναι προπληρωμενο.Αν παρω ενα προπληρωμενο πακετο θα εμφανιζεται καποια χρεωση ιντερνετ στο λογαριασμο του οτε?Η θα πληρωνω μονο τις κλησεις που κανω κανονικα απο το τηλεφωνο μονο?Σε καθε περιπτωση παντως δε θελω να πληρωνω πανω απο 45 το διμηνο για το ιντερνετ συνολικα(γραμμη και παροχο).Θα το εκτιμουσα αν μπορουσατε να με βοηθησετε να επιλεξω κατι καλο και οικονομικο ειτε ενσυρματο ειτε ασυρματο πακετο.Οπως σας ειπα θα ηταν προτιμοτερο αν μεσα στο προπληρωμενο πακετο συμπεριλαμβανονται ολα ολα τα εξοδα του ιντερνετ...Ελπιζω να καταλαβατε τι ζηταω πανω κατω και να μπορεσετε να με διαφωτισετε!Ευχαριστω εκ των προτερων!
  5. KSEREI KANEIS AN EXOUN KYKLOFORISEI STIN AGORA TA MOTOROLA V400 K V500?K LEPTOMEREIES GIA AYTA...:))
  6. OREO TO KINITAKI ALLA MIPOS KSERETE AN EXEI K PHOTO PHONEBOOK?K POSO PERIPOU PAEI TO MALLI GIA SKETI SYSKEYI?
×
×
  • Create New...