Jump to content

Barbakouta

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Barbakouta

  1. κοστιζει πολυ; αν το παω στο πλαισιο δηλαδη δε μπορουν να μου τον αλλαξουν; κανενας αλλος ξερει αν το κινητο αυτο εχει παιχνιδια; :confused:
  2. Παιδια ψαχνω να βρω πως να συνδεσω το usb με τον υπολογιστη και δε βρισκω την αλλη ακρη του βισματος. κοιταζω στο σαιτ της σονυ και ο φορτιστης ειναι ετσι http://www-static.se-mc.com/blogs.dir/0/files/2011/12/charge-the-battery-text-PS103.png ενω εμενα ειναι ετσι,αλλα ε διαφορετικο βισμα για να κολλαει με το κινητο.κατα τα αλλα ειναι ιδιοι. http://www.plaisio.gr/ProductImages/600x600/1685643.jpg
  3. ααα ευχαριστω πολυ! το καλωδιο το σκεφτηκα αλλα δεν το τσεκαρα καθολου. :Ρ παντως δε μου βγαζει κανενα παιχνιδι στη λιστα, ειναι εντελως κενη. :/ επιπλεον, στις γλωσσες γραφης μου εχει μονο ελληνικα, αγγλικα, αλβανικα,ρουμανικα και βουλγαρικα!
  4. γεια σας παιδια... χτες μολις πηρα το sony ericsson txt pink. δεν ξαναειχα socia phone ειδικα τετοιου τυπου και δεν ξερω πως λειτουργει, γι' αυτο εχω καποιες αποριες και θα ηθελα λιγο βοηθεια. 1) δεν υπαρχει επιλογη για αναφορα παραδοσης. πηγαινω στις ρυθμιζεις των μνμτων και δεν υπαρχει πουθενα τετοια επιλογη. αν κανω αναβαθμιση θα υπαρξει; ειναι σαν το μπλε w595; :P 2)δεν εχει καθολου παιχνιδια. :/ 3)αληθευει οτι δεν υποστηριζει θεματα;; 4) μεσα η συσκευη δεν ειχε καλωδιο usb. πρεπει να αγορασω;
  5. μαλιστα...ενταξει θα το δοκιμασουμε.ελπιζω ο γερμανος να κανει και τιποτα αυριο...:geek: ενταξει εγινε η ρυθμιση ;) ευχαριστω πολυ πολυ πολυ!!! :) :) :)
  6. γεια σας...λοιπον,ο φιλος μου ρποσπαθει να μου στειλει mms και του λεεει σφαλμα επικοινωνιας.εχουμε το ιδιο κινητο(W595,αυτος γκρι,εγω μπλε)και ενεργοποοιησαμε την ιδια ωρα την υπηρεσια.και στους 2 ενεργοποιηθηκε κανονικα,χωρις πορβλημα.εγω του στελνω κανονικα μονο που δ εμπορει να το παραλαβει και του εμφανιζει σφαλμα επικοινωνιας,ενω οταν παει να στειλει,δεν του βγαζιε καν την υδρογειο του ξαναλεει το ιδιο...καμια ιδεα του τι συμβαινει και πως να ατιμετωπιστει?
  7. αμ δεν το κοιταξα?τιποτα δε λεει!ενταξει,εκανε την εγκατασταση τωρα:) κατσε να ανοιξει το κινητο και να δουμε:cry: EDIT: και ναιιιιιι εχω κινητο με αναφορα!!!:w00t::w00t::w00t:
  8. νομιζω ναι,κατεβασα το update service και εκανα ο,τι μου ελεγε.αυτο το επιλεγω οταν συνδεω το κινητο με το USB ετσι?
  9. windows xp.driver δηλαδη απο εκεινο εκει που εχουν ποσταρει παραπανω?ειμαι λιγακι ασχετη :D
  10. τωρα το εχω συνδεδεμενο με το USB για να κανει συνδεση και αναγνωριση του λογισμικου και σχεδον επι μιση ωρα δεν συμβαινει τιποτα! :angry:
  11. μολις παραγειλα κι εγω απο ενα σαιτ το W595 Active Blue και μου ηρθε και εχει ακριβως το ιδιο προβλημα.no αναφορα.ευτυχως που βρηκα εσας εδω:D αν κανω update απο το site της sony θα ειναι οκ?
×
×
  • Create New...