Jump to content

bluemarine

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by bluemarine

  1. μπορεί να με βοηθίσει κάποιος πως μπορώ να αναβαθμίσω το flash player του mini μου?
  2. καλησπέρα! έχω πρόβλημα στο μινι όταν μπαίνω στο internet σε μερικές σελιδες δεν ανοίγει και μου γράφει ότι θέλει το adobe flash player. αφτό νομίζω οτι ειναι εγκατεστημένο στο τηλ. πώς μπορώ να το ξαναεγκαταστήσω μπορεί να μου πει κάπιος? και 2ον ο explorer αργεί λίγο..έχετε να προτήνετε κάτι καλύτερο? ευχαριστώ!
  3. καλησπερα! εχω το htc mini και θέλω να εγκαταστισω to destinator 7 με ελληνικούς χάρτες. Είμαι λίγο ψιλοάσχετος μπορεί κανεις να με βοηθίσει?
  4. xp εχω επιλέγω το active syng αλλα οταν αρχιζει να ψάχνει μετά απο λίγο μου λέει οτι δεν μπορεί να συνδεθεί.
  5. εχω κατεβάσει το active sync 4.5 και οταν συνδέω το htc sto pc mou δεν μπορώ να συνδεθώ.τι μπορεί να φτάει? Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?
  6. εχω κατεβάσει το active syng 4.5 απο την σελίδα της microsoft mobile και οταν προσπαθώ να συνδεθώ με το htc παρουσιάζει σφάλμα δεν μπορέι να κανει ενημέρωση με το outlook. μήπως δεν έχω σαν προεπιλεγμένο αφτό και έχω το outlook expres?(γενικά με το που αρχίζει και σκανάρει δεν συνδεεται καθόλου με το pc:cry:
  7. καλησπέρα!ειμαι και εγώ καινουργιος κάτοχος του htc hdmini θα ήθελα να ροτήσω πώς συνδέουμε το τηλ με τον pc αν έχει καπιο πρόγραμα για να μπορέσω να περάσω τισ επαφές του προηγούμενου τηλ μου σε αφτό.και απο που μπορώ να κατεβάσω κάπια προγραματάκια δωρεάν για το htc όπως κάπιο πρόγραμα πλοήγησεις. ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...