Jump to content

BB9000

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by BB9000

  1. Καλησπέρα και χρόνια πολλά, Λέγομαι Γιάννης και έχω μια γρήγορη απορία (έχω κάνει τη σχετική έρευνα στο internet but to no avail…)Γνωρίζει κάποιος αν (και πως) μπορώ να επανακτήσω το texas holdem που έχασα κατά την αναβάθμιση λογισμικού στο ΒΒ Bold 9000, δίχως να κάνω downgrade στο προηγούμενο OS. Εναλλακτικά, υπάρχει άλλο δωρεάν texas holdem game. Ευχαριστώ πολύ Also posted in Greekberry
  2. Ενώ έχει ελληνικά ως γλώσσα γραφής, δεν υπογραμμίζει τις ανορθόγραφες λέξεις, not even when prompted to do a spell check via the menu. Δοκιμάζω το update και o θεός βοηθός, καθώς καταλαβαίνεις ότι δεν είμαι και πολύ σχετικός, δεν έχω ουτε καν εγκαταστήσει το desktop manager. Βρήκα και έκδοση O.S. 5.0 για τη Wind, λες να προτιμήσω αύτη ή δεν παίζει ρόλο (είμαι στην cosmote) Κάτι ακόμα, από ότι διαβάζω εκτός και αν η version που θα κατεβάσω είναι της cosmote θα πρέπει να αφαιρέσω το αρχείο του vendor, σωστά? Θα επηρεάσει αυτό την οποιαδήποτε ενεργοποίηση του BIS που όπως προανέφερα δεν έχει γίνει ακόμα η κάποια άλλη υπηρεσία?
  3. Ευχαριστώ πολύ Thief 1. Εμφανίζει το tick sign άλλα χωρίς το “D”. Εχω OS 4.6. Όταν το συνδέω στο site της Blackberry για updates λέει ότι τρέχει το πιο πρόσφατο λογισμικό. Αν όντως μπορώ να εγκαταστήσω το 5.0 (και πως?) και να έχω αναφορά παράδοσης όπως δείχνεις στα snap shots μου γλιτώνεις 14 € που στοιχίζει η αντικατάσταση SIM. 2. Το auto correction δεν το βρίσκω. Σε τι διαφέρει από το spell checker? Σημειώνω ότι στο αρχικό set up επέλεξα τα αγγλικά ως γλωσσά. Αν αυτό το επηρεάζει πως το αλλάζω? Θα ήταν ευχής έργο να έλυνα το θέμα με το spell checker (και για ελληνικά και για αγγλικά, ει δυνατόν αλλάζοντας τη γλώσσα γραφής με alt+enter να έχω και το αντίστοιχο spell check) -Points 3-11 OK Και πάλι ευχαριστώ one more thing Υπάρχει περίπτωση να είναι¨"βαρύ" το ΟS 5.0 για το Bold9000?
  4. Για οικονομία χρόνου παραθέτω κείμενο που έχω ήδη καταχωρήσει και στο Blackberry Experts. Οποιαδήποτε βοήθεια ειναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ “Καλησπέρα, Πρόσφατα απέκτησα το πρώτο μου BB (Bold 9000) και έως τώρα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, ακόμη περισσότερο τώρα που βρήκα και αυτό το site. Από μια σύντομη ματιά στο forum you look like you live up to your name και ελπίζω να με βοηθήσετε με μερικές απορίες μου, καθότι οι απαντήσεις τις cosmote δεν είναι και οι πλέον κατατοπιστικές. Να φανταστείτε όταν αγόρασα τη συσκευή ζήτησα και την ενεργοποίηση της αντίστοιχης υπηρεσίας BIS άλλα αντί αυτής μου ενεργοποίησαν το internet on the go. Ακόμα δεν έχω καταφέρει να πάω σε κάποιο κατάστημα για τη σχετική αίτηση ενεργοποίησης (ΒΙS), συνεπώς δεν έχω πλήρη εικόνα των δυνατοτήτων της συσκευής. Οι απορίες μου είναι οι εξής: 1. Δεν έχω αναφορά παράδοσης sms. H cosmote λέει ότι κατά 99% φταίει η SIM που είναι σχεδόν δεκαετίας και πως αν την αντικαταστήσω με καινούργια δε θα έχω πρόβλημα. Η αλήθεια είναι ότι η αντίστοιχη επιλογή για αναφορά παράδοσης εμφανίζεται στο menu όταν ενεργοποιώ τη συσκευή χωρίς τη SIM. Όπου χρειάζεται χρησιμοποιώ την παλιά καλή μέθοδο του *0# μπροστά από κάθε μήνυμα. Πίστευα ότι αυτές οι εποχές είχαν περάσει ανεπίστρεπτοι. 2. Έχει εγκατεστημένο ορθογράφο για ελληνικά? Αν όχι υπάρχει ως application κάπου? 3. Μπορώ να ρυθμίσω να μου εμφανίζει ως default contacts τις επαφές της SIM, χωρίς να τις αντιγράψω στη συσκευή? 4. Υπάρχει επιλογή ταυτόχρονης δόνησης και ήχου? 5. Δικαιολογείται η φόρτιση μέσω pc (usb cable) να διαρκεί σχεδόν τριπλάσιο χρόνο απ’ ότι με τον φορτιστή. 6. Υπάρχει τρόπος να αποθηκεύω τα sms στην External Memory και όχι στο τηλέφωνο. 7. Γιατί οι αναπάντητες μου έρχονται και ως μήνυμα (όχι το μήνυμα που στέλνει το δίκτυο) στο message folder. 8. Μπορώ να απενεργοποιήσω τον ήχο των πλήκτρων όταν πληκτρολογώ αριθμό προς κλήση. Έχω επιλέξει no key tone και σε όλες τις άλλες λειτουργίες είναι αθόρυβα τα πλήκτρα άλλα όχι when dialing. 9. Υπάρχει ρύθμιση να κλειδώνει αυτόματα το πληκτρολόγιο, πχ όταν σβήνει και το φώς. 10. Όντως αναγνωρίζει πότε έχει φώς το δωμάτιο και αναλόγως ενεργοποιεί/απενεργοποιεί το φωτισμό του πληκτρολογίου? 11. Ένα data plan 100mb με συνετή χρήση αποκλειστικά για email (10-15 emails max per day) συνήθως χωρίς attachments, με καλύπτει? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά Γιάννης”
×
×
  • Create New...