Jump to content

lyggeas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About lyggeas

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

lyggeas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά γειά χαρά, Αγόρασα από πάγκο εφημερίδων το cd ''εκπομπή'' της Αρβανιτάκη (΄προσφορά Εθνος της Κυριακής) αλλά λείπει το ένθετο!! Εχει τύχει και σε άλλον αυτό? Κάποιο πρόβλημα με τη διανομή ίσως? Που θα το βρω τώρα χωρίς να ξαναπληρώνω?? Γκρρ....:(
  2. υπαρχει ομως ο νομος 2241 περι προστασιας καταναλωτη που καθιστα σαφες οτι για ''συμβασεις συναπτομενες εκτος εμπορικου καταστηματος''και εφοσον υπηρξε παραπλανηση απο πλευρας της εταιριας (οι πολλοι και διαφοροι λογοι που αναφερομαι παραπανω) ως καταναλωτης δεν οφειλεις τιποτα! Και ποιος ειπε οτι ο ορος αυτος δεν αποτελει καταχρηστικο και παρανομο ΓΟΣ??
  3. καλησπερα, ειμαι καινουργιος χρηστης και πολυ αγανακτισμενος. πριν 6 μηνες εκανα το λαθος (οπως αποδειχθηκε για πολλους και διαφορους λογους) να εισελθω στο δικτυο της Vodafone. η ενεργοποιηση μου με φορητοτητα αριθμου απο το προηγουμενο δικτυο που ημουν εγινε στις 10.11.2009. περιμενα υπομονετικα ενα 6μηνο για να αλλαξω δικτυο και ετσι απο τις 10.05.2010 ειμαι στην wind. ωστοσο, ο εκκαθαριστικος της Vodafone με χρεωνει 58ε για μια συσκευη που μου εδωσαν τον Νοεμβριο οταν μπηκα σε αυτους (και για την οποια τοτε χρεωθηκα 15ε). Και ρωταω: ειναι νομιμο να μου ζητουν τα χρηματα για αυτη τη συσκευη δεδομενου οτι εκλεισα 6μηνο ακριβως στην εταιρεια και δεδομενου οτι η vodafone ηταν αυτη που αρχικα με προσεγγισε τηλεφωνικα με δελεαστικη ταχα μου προσφορα? διοτι σε αυτες τις περιπτωσεις αποσο ξερω η προστασια του καταναλωτη τασσεται υπερ του συνδρομητη/λαβοντα την προσφορα και θεωρει οτι αυτος δικαιουται να κρατησει οτι δωρα ελαβε στα πλαισια της συμβασεως και χωρις αντιτιμο αν αλλαξει γνωμη. σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.:)
×
×
  • Create New...