Jump to content

Steliana

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Steliana

  • Ημ. Γέννησης Φεβρουάριος 16

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Steliana's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. προχώρησα ήδη στην αναβάθμιση καθώς δεν έχω και τίποτα να χάσω.το τηλέφωνο είναι καινούριο και δεν είναι φορτωμένο.μου φάνηκε η καλύτερη λύση. το πρόβλημα fixαρε τελικά και είναι όλα gg!έχασα βέβαια την πρόοδο μου στο angry birds αλλά χαλάλι!σε ευχαριστώ πάρα πολύ :)
  2. είμαι και λίγο άσχετη δηλαδή να κάνω update?
  3. συγγνώμη για την ερώτηση αυτή αλλά έχουν σπάσει τα νεύρα μου!ακούστε λοιπόν τον πόνο μου και αν ξέρει κάποιος να με βοηθήσει θα χαιρόμουν πολύ!λοιπόν εδώ και κάποιες μέρες όταν με παίρνουν τηλέφωνο και θέλω να το κλείσω,αντί να ειναι στην οθόνη της κλήσης είναι στο μενού!και το ίδιο συμβαίνει φυσικά και όταν κλειδώνω το κινητό μου και μετά το ξεκλειδωνω!δηλαδή με βγάζει πάλι στην οθόνη του μενού...καμιά ιδεά?ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  4. λοιπόν καταρχάς ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!δεύτερον, έψαχνα πως να το κλείσω και τελικά διάβασα στο net για την εφαρμογή Quick Settings.την βρίσκεις στο market και μπορείς από εκεί να ενεργοποιήσεις/απενεργοποιήσεις το bluetooth,wi-fi,3g,ήχο,GPS,να αλλάξεις την φωτεινότητα,να δεις το ποσοστό της μπαταρίας αλλά και την κατάσταση μνήμης.όλα απλά!
  5. καλησπέρα!παραμένω σιωπηλή εδώ και καιρό σε αυτό το thread καθώς ήμουν έτοιμη να πάρω το x8.σήμερα λοιπόν, το 2 ημερών κινητό μου ενφάνισε πάνω στην οθόνη δίπλα από την ένδειξη της μπαταρίας ένα σύμβολο 3g.γιατί εμφανίστηκε τώρα και όχι από την πρώτη στιγμή?μπορώ να το ξεφορτωθώ? ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. δίκιο έχεις!θα δοκιμάσω!
  7. μάλλον ήρθε η ώρα να το αφήσω γιατί θα πληρώσω πολλά παραπάνω από ένα καινούριο λογισμικό. ευχαριστώ πολύ :)
  8. γεια σας! είμαι καινούρια στο forum και έχω ένα πρόβλημα με το w810i μου.πριν λίγο καιρό καθώς έκανα μεταφορά αρχείων με usb το κινητό ξαφνικά έσβησε και από τότε κάθε φορα που πάω να το ανοίξω αναβοσβήνει μια άσπρη oθόνη.τo θέμα είναι ότι δεν μπορώ να βάλω το λογισμικό ξανά γιατί ο υπολογιστής μου δεν το αναγνωρίζει.δηλαδή το κινητό αναβοσβήνει και δεν προλαβαίνει να εγκαταστήσει τα drivers.ελπίζω να έχετε κάποια ιδέα.ευχαριστώ για το χρόνο σας :)
×
×
  • Create New...