Jump to content

fotisag

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About fotisag

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

fotisag's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εχει περασει κανεισ Jelly Bean V-4.1.2 ?
  2. Ευχαριστώ! Αυτό πρέπει να είναι.
  3. Γνωρίζει κάποιος που είναι το service της LG στην Αθήνα; Δεν μου δουλεύει το ακουστικό. Ενώ στην ανοιχτή ακρόαση και από τα handsfree ακούω κανονικά από το ακουστικό ακούω με διακοπές η και καθόλου. :mad: Να το παω στον Γερμανό καλύτερα που το πήρα ή θα το αργήσουν περισσότερο ;
  4. Χριστός Ανέστη χρόνια πολλά. Έχω περάσει εδώ και καιρό την ics v28b και όλα καλά. Χτες προσπάθησα να συνδέσω ένα OBD ΙΙ ανταπτορα που έχω μέσω Bluetooth ( Αυτόν http://www.ebay.co.uk/itm/Bluetooth-Torque-OBD2-OBDII-Diagnostic-Scanner-CAR-CODE-READER-for-ELM327-V1-5-/130884616668?pt=UK_Diagnostic_Tools_Equipment&hash=item1e7954c1dc ) και δεν συνδεόταν με τίποτα. Δοκίμασα και με το παλιό μου κινητό που έχει android 2.3 και συνδέθηκε κανονικά. Από το λίγο που έψαξα στο νετ είδα και άλλοι έχουν θέμα με συσκευές Bluetooth με την ics. Έχει παρουσιαστεί σε κάποιον άλλο πρόβλημα συνδεσιμότητας με κάποια συσκευή; Βρήκε κάποια λύση;
  5. Πέρασα και εγώ την ICS με την πρώτη και χωρίς να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα! Οι οδηγίες ήταν λεπτομερέστατες και πραγματικά είναι σαν να έχω άλλο κινητό! Πολλά ευχαριστώ!! Να ρωτήσω και κάτι (ίσως χαζό) με την εγγύηση τι γίνετε τώρα? Έχουμε κάποιο πρόβλημα ή μας καλύπτει κανονικά?
  6. Ακριβώς φίλε μου. Πολύ φοβάμαι ότι έχει κλάσει η κάρτα δικτύου! Είναι πιθανό κάτι τέτοιο?:cry:
  7. Ευχαριστώ παιδιά! Το gps λειτουργεί άψογα! Είναι πολύ εύκολο στην χρήση χωρίς γραφίδα ακόμα και για μένα που έχω χοντροδαχτιλα!:D Παρουσιάστηκε ένα άλλο πρόβλημα ώμος με το wifi . Ενώ την πρώτη μέρα κλείδωνε αμέσως το ασύρματο δίκτυο και συνδεόμουν στο ίντερνετ από το router του σπιτιού μου ,από χτες δεν μπορεί να κλειδώσει με τίποτα κανένα router. Μόλις ανοίγω το wifi και βρίσκω κάποια σύνδεση μου λέει ότι δεν είναι διαθέσιμη και κλείνει το wifi. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να έχω πειράξει?Έχω κάνει και επαναφορά ρυθμίσεων αλλά τίποτα. Να πω ακόμα ότι πήρα στην cosmote και απενεργοποίησα το gprs αν παίζει κανένα ρόλο αυτό:cry: Λέτε να χάλασε τίποτα?
  8. καλησπέρα και από μένα! Χτες παρέλαβα και εγώ το νέο μου Sunno S880. οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Τρέχει αρκετά καλά ,έχει πολύ καλά χρώματα στην οθόνη και αρκετά καλή κάμερα. Σήμερα από το πρωί προσπαθώ να περάσω το Destinator 7 αλλά οταν πάω να βρω δορυφόρο στισ ρυθμίσεις/σήμα gps πάνω πάνω μου λέει ''Δεν βρέθηκε κεραία gps''. Μήπως γνωρίζει κάποιος τι πρόβλημα υπάρχει? Στο εξωτερικό gps τι Θύρες πρέπει να τσεκάρω?
×
×
  • Create New...