Jump to content

koootikooo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About koootikooo

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

koootikooo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα σε ολους και παλι , παιδια θελω να ξανα ρωτησω και ελπιζς καποιος να μπορει να απαντησει. δεν εχω τηλεφωνικη γραμμη στο σπιτι και θελω να βαλω ιντερνετ σε μια εταιρεια οχι του ΟΤΕ ομως αλλα ο ΟΤΕ δεν δινει γραμμες σε αλλες εταιρεις στην περιοχη μου. αν παω στον οτε και κανω Νέα Τηλεφωνική Σύνδεση [ Νέα σύνδεση ] για γραμμη.. υπαρχει καποια δεσμευση που πρεπει να παραμινεις καποιους μηνες στον ΟΤΕ και να πληρωνεις παγιο ΟΤΕ? οποις ξερει λεπτομερεις ας μου πει παιδια. αν γινετε να κανς νεα συνδεση για γραμμη να την παρω και μετα κατευθειαν να παω σε αλλη εταιρεια για ιντερνετ χωρις να πληρωνω στην συνεχεια το παγιο ΟΤΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.
  2. απλα εχω ακουσει απο μερικους οτι αφου κανεις αιτηση για νεα γραμμη στον οτε υποχρεοτικα τουλαχιστον 3 μηνες μενεις στον οτε και μετα μπορεις να κανεις μεταφορα σε αλλη εταιρεια. στον ΟΤΕ αν ρωτησω δεν πιστευω οτι θα μου πουν οτι γινετε αυτο το πραμα . για αυτο ρωταω μηπως εχει κανει καποιος απο εσας κατι παρομοιο για να ξερω με σιγουρια παιδες
  3. σιγουρα γινεται ετσι ? θα πληρωσω δηλαδη μια φορα για την ενεργοποιηση και δεν θα χρειαστει να πληρωνω για καποιους μηνες το παγιο στον οτε?
  4. Γεια σας, παιδιά έχω μια απορία και όποιος μπορεί ας μου απαντήσει . Είχα κάνει παλιότερα και πρόσφατα σε δυο διαφορετικές εταιρίες αίτηση για ίντερνετ άλλα δεν μπόρεσε καμία εταιρία να μου ενεργοποιήσει το ίντερνετ επειδή όπως μου είπαν αυτοί δεν τους έδινε ο ΟΤΕ νέα τηλεφωνική γραμμή . εγώ θέλω να μάθω αν μπορώ να πάω κατευθείαν στον ΟΤΕ και να τους πω να μου βάλουν τηλεφωνική γραμμή και να μου δώσουν νούμερο ,άλλα χωρίς καμιά δέσμευση .δηλαδή να μην πληρώνω κάθε μηνά το πάγιο της γραμμής στον ΟΤΕ.άπλα να έχω το νούμερο του ΟΤΕ και μετά να πάω σε άλλη εταιρία για ίντερνετ.οποίος ξέρει ας μου πει παιδιά. ευχαριστώ .
×
×
  • Create New...