Jump to content

kmour

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kmour

  • Ημ. Γέννησης 17/05/1980

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

kmour's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. kmour

    Google Nexus S

    Μόλις τέλειωσα το update. Manual download από XDA. Τα πάντα παίξανε. Δεν έχασα τίποτα, το Swype παίζει κανονικότατα και το root επίσης παρέμεινε. :D:D
  2. Οπότε περιμένουμε νεό build, ¨ή είναι κάποιο tweak που μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας?
  3. Εγώ πάντος θα πρότεινα τον Dolphin HD. Μακράν καλύτερος από τον built-in, με βασικό προσόν ότι έχει δυνατότητα να ενεργοποιεί το flash plugin on demand. Είναι κάτι ανάλογο με το flash block σε pc browser. Κάθε flash item αρχικά φαίνεται σαν ένα τετράγωνο με ένα βελάκι. Αν θες πατάς πάνω και τότε το φορτώνει. Πολύ καλύτερο, ειδικά για όλα τα site που έχουν ένα σωρό διαφημιστικές βλακείες.
  4. Άμα κατεβάσεις το Greek IME από market, τότε στο hardware πληκτρολόγιο η γλώσσα αλλάζει με shift-space, τα οποία πρέπει να πατάς ταυτόχρονα. Επίσης πρέπει να έχεις επιλέξει το Greek IME σαν μέθοδο εισόδου.
  5. Το βρήκα. Είχα ρυθμίσει by default ότι κάνω εγκατάσταση να πηγαίνει στο SD. Τα widget που βάζεις εκεί δεν φαίνονται όμως. Με το που το έκανα move to phone μια χαρά.
  6. Το εγκατέστησα, αλλά και πάλι δεν εμφανίζεται στο menu add widget. Εκεί μου βγάζει μόνο αυτά που είχε η CM7 by default, τα οποία δουλεύουν κανονικά. Έκανα και reboot αλλά τίποτα.
  7. @Tsol13 Το έκανα χτες το βράδυ και 'worked as a charm'. Γενικά όταν κάνεις wipe της διάφορες cache χάνεις ότι αφορά τις εφαρμογές. Τα contacts σου γίνονται save στους servers της Google οπότε τα κατεβάζει αυτόματα το κινητό με το που ρυθμίζεις το account. Αν θες να σώσεις SMS δοκίμασε το SMS-Backup And Restore από το market (είναι free και δουλεύει μια χαρά). Κάνει backup σε ένα .xml αρχείο στην κάρτα, οπότε δεν έχεις κανένα θέμα. Φωτογραφίες και μουσική, επειδή είναι στην SD card δεν τα κουνάει τίποτα και αναγνωρίζονται αμέσως από το κινητό. Γενικά πάντως είναι πάρα πολύ δύσκολο να μπετώσεις (brick) το κινητό. Έγώ είχα κάνει διάφορες λαλακίες (προσπαθώντας να περάσω ένα από τα Theme του Kalagas σε λάθος έκδοση), αλλά πάντα λογικά μπορείς να flash-άρεις την official Sbf και να ξεκινήσεις από την αρχή Μία μικρή ερώτηση. Επειδή το ποσοστό της μπαταρίας Δεν φαίνεται σαν νούμερο στην CM7, δοκίμασα να κατεβάσω ένα widget από το market (βέβαια το νούμερο φαίνεται και στην lock screen). Δοκίμασα 2 διαφορετικά, αλλά και τα δύο δεν μου τα έβγαζε στο menu add widget στην home screen. Το ένα μάλιστα που είχε και εικονίδιο στα programms, με το που το άνοιγες σου έλεγε ότι διάφοροι memory manager (όπως αυτός που προτείνουνε τα παιδιά πιο πάνω, και έβαλα) μπορεί να αποτρέψουν την σωστή λειτουργία του process. Το 2ο widget έχει επιλογή και για ένα μικρό εικονίδιο στην status bar, το οποίο όντως δεν έκανε σωστά update. Αυτό το θέμα με τα widget το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος? Το κινητό πάντως πετάει με την 2.3.3. Μένει να δούμε τι λέει από μπαταρία.
  8. Εμένα (με Cosmote) γιατί δεν μου βγάζει διαθέσιμο update? Υπόψην δεν έχω επίσημη 2.1, αλλά έχω περάσει vulnerable recovery κτλ για root, themes
  9. Πολύ καλή η ROM που είναι για την έκδοση 2.36 του G.O.T :P /puts bag over head /goes to corner because of shame
  10. Εχω τσεκάρει τα πάντα. Δεν τρέχει κάτι (μόνο το app για το κeyboard, ένα ρολόι Time Service και το battert time widget). Αυτό που με παραξένεψε είναι ότι από 80% που ήταν το βραδυ τις μίας μέρας, σε plane mode , που υποτίθετε ότι κάνει και extra οικονομία, πήγε στο 50% μέχρι το πρωί. Αυτό είναι τελείως παράλογο.. Και κάτι ακόμα.... Όταν κλείνω το τηλέφωνο, μετά από κάνα 15λεπτο ανοίγει μόνο του.... Διάβασα και στο forum της motorolla ότι είναι θέμα το Update που κάνανε για τα Alarms. Έχει κανεις κάποιο τέτοιο θέμα? Καμιά ιδέα? Να δοκμάσω κάνα 2.0.1 sbf και μετά πάλι root και ξανά από την αρχή?? Έχει βάλει κανείς την τελευταία rom (Gold 3 ) από εδώ που έχει και τον Loader που λύνει το πρόβλημα αυτό ??
  11. Καλησπέρα και πάλι. Άλλη μία ερώτηση. Το κινητό το τσίμπισα από την wind με 2.1. Μια και δεν γινότανε root, διαβάζοντας το FAQ και τα υπόλοιπα, πέσασα πρώτα την vulnerable_recovery_only_RAMDLD90_78.sbf, μετά root, και μετά την 2.1 blue που έχει ανεβάσει ο Kalagas. Μετά έβαλα και το sbf που διόρθωνε το πρόβλημα με τα ξυπνητήρια. Είδα ότι γενικά έπειζε θέμα με μπαταρία. Εμένα, με χαλαρή χρήση, μου βγάζει 2 μέρες με το ζόρι. Και με ρυθμίσεις όλα κλειστά σχεδόν, και μόνο 2g δίκτυα. Στο τέλος της πρώτης μέρας είναι στο 80%. Το βάζω το βράδυ σε λειτουργία πτήσης (για να έχω ξυπνητήρι) και το πρωί της 2ης είναι στο 50%. :wacko: Μετά ανάλογα και με την χρήση ζήτημα είναι αν θα την βγάλει την 2η μέρα. Είναι λογικό η παίζει *******??
  12. Καλησπέρα και από εμένα παίδες. Έχω το Milestone εδώ και μία εβδομάδα (αγορασμένο από Wind σκέτη συσκευή) και το χρησιμοποιώ με Cosmote. Το έκανα root την 2η μέρα (πολύ κατατοπιστικό το how-to btw) και έβαλα και το Rom1 που έχει ανεβάσει ο Kalagas. Μερικές παρατηρήσεις. @Kalagas. 1. Αν και αναφέρεις ότι τα nandroid backup που δίνεις είναι για clean install, εμένα ενώ έκανε reset όλες τις εφαρμογές, δεν μου πείραξε τις επαφές στον κατάλογο του τηλεφώνου (και είναι στο τηλέφωνο και όχι στην sim). 2. Αντιμετώπισα και εγώ το πρόβλημα με το app του πλητκρολογείου που έχει αναφέρει και ένας άλλος φίλος εδω μέσα. Crash και reboot κάθε 2-3 sec. Απενεργοποίσησα κάποιες έξτρα επιλογές (δεν θυμάμαι όμως ποιες ακριβώς:wacko: και έκτοτε έστρωσε πάντως). Το keyboard πάντως έχει το κλασικό γκρι χρώμα και όχι αυτό που φαίνετε στο screenshot. Απλά το αναφέρω μπας και έχεις καμιά ιδέα. 3. Υπάρχει κανένα how-to για το πως φτιάχνει κανείς το δικό του nandroid backup? Δηλαδή πως βάζεις/βγάζεις εφαρμογές κτλ? δεν έχω βρει κάτι. Δεν θέλω έτοιμο κάτι, και ένα site για να διαβάσουμε είναι ευπρόσδεκτο @all Επειδή έχει γίνει και συζήτηση για browsers, εγώ έβαλα και χρησιμοποιώ τον Skyfire. Έχει flash support (για τα video στις σελίδες), pinch and zoom, επιλογή αν θές να σου φορτώνει τις σελίδες σαν android η desktop, και γενικά κάνει παπάδες. Απείρως καλύτερος από Opera Mini ή τον default που έχει το κινητό. http://www.skyfire.com/ για να τον κατεβάσετε από το κινητό κατευθείαν. Είναι ακόμα σε beta, αλλά δεν έιχα κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. Είναι και δωρεάν.
×
×
  • Create New...