Jump to content

vaggelisedessa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vaggelisedessa

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

vaggelisedessa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Χαίρεται χαίρεται και εδώ.Είμαι κάτοχος του nokia n8 και σκέφτομαι να αγοράσω το 808...Είμαι λάτρης της καλής φωτογραφίας , οπότε πιστεύω πως θα το λατρέψω:D. Το θέμα είναι ότι σκέφτομαι να το αγοράσω μέσω internet απο κάποιο site απο αυτά που μου βγάζει στο internet γιατί τα καταστήματα γδέρνουν.Το ν8 το είχα αγοραάσει εξίσου μέσω internet ώστοσο το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα ήταν ότι είχε ξένο product code και με την βοήθεια των παιδιών στο σχετικό άρθρο για το ν8 κατάφερα και το φλάσαρα με ελληνικό product code. Λέτε να κάνω το ίδιο με το 808??? Έχετε κάποιο αξιόπιστο site για να το παραγγείλω? Το φλασάρισμα στο 808 είναι ίδια διαδικασία με το n8 (φοίνικα κ.τ.λ.)?? Σας ευχαριστώ πολύ , συνεχίστε την καλή δουλειά!1000 μπράβο
  2. Ευχαριστώ για την απάντηση , αλλά την βρήκα και το φλάσαρα και είναι οκ.Μπορείς να μου πείς πως θα περάσω τώρα ελληνικά? Dead phone flash πάλι και μια νεότερη έκδοση στα ελληνικά θα δουλέψει? Κατεβάζω απο navifirm firmware με product code 0599774 είναι το balkans_DG . Λές να δουλεψει???
  3. Καλησπέρα...Το πρόβλημα μου είναι ότι στην προσπάθεια να φλασάρω το κινητό για να ξαναπεράσω τα ελληνικά κόλλησε και δεν ανοίγει "dead".Το ξαναφλάσαρα σαν dead phone αλλά και πάλι τίποτα , διάβασα πάρα πολλά comments , δοκίμασα διάφορα "hard reset , power για 8 sec" , αλλά και πάλι τίποτα.Το μόνο που έκανε ήταν να ανάβοσβήνει το λαμπάκι όταν τελείωσα το τελευταίο φλασάρισμα , και δονείτε όταν πατάω power.Βοηθήστε με έχω απελπιστεί πραγματικά.Διάβασα πως πρέπει να περάσω την scandinavian test version 11.5 μπορεί κάποιος να μου πεί το product code ώστε να την κατεβάσω μέσω phoenixx.?:wacko::wacko: 1 edit)Μάγκες τα κατάφερα μετα απο 4-5 φλασαρίσματα να του δώσω ζωή , με την scandinavian 11.5 DG...Τώρα θέλω να περάσω ελληνικά , απλά έχω κάποιες απορίες . Θα το φλασάρω πάλι σαν dead? Ποιό product code να βάλω ? 0599774 που είναι balkans ή 059F047??
  4. Ρε παιδιά έχετε όλοι πρόβλημα με το φλας όσοι έχετε αυτο το κινητό?Δηλαδή όταν βγάζεις φωτο γραφίες με φλάς φαίνονται όλα ασπρα? plz apantiste
  5. Σε εμένα φότο με φλάς δεν φαίνετε καν..βοηθήστε πλιζ
  6. και πως διορθώνεται το φλας , ένα παλικάρι λεεί κάτι για μια ενημέρωση - έκδοση...
  7. Όταν βγάζω φωτογραφίες με φλασ θωλόνουν όλα και φαίνονται χαλια...φταίει το κινητό?
  8. Μόλις το πείρα απο πλαίσιο...Να εξαντλήσω την μπαταρία και μετά να κάνω φόρτιση 8ώρες ή να το βάλω απευθείας για 8ωρη φόρτιση?Μόνο μια φορά να κάνω 8ώρες φόρτιση και μετά για κανά 5-6 μέρες να περιμένω να εξαντληθεί τελείως για να το ξαναφορτίσω μέχρι πλήρης???Είναι σωστά αυτά που λέω , κανένα άλλο tip για την υγεία της μπαταρίας υπάρχει?
  9. Άλλο είναι το jets8000 και άλλο το gts8000?Γιατί στο πλαίσιο έχει 200 και στον γερμανο 400 ευρό...!!!????
  10. Ναι αν υπάρχει θέλω καινούργιο... Που μπορώ να δώ μεταχειρισμένα?
  11. Δεν είμαι απο Αθήνα ρε φίλε , θα πάω την Τρίτη στο saturn στην Θεσσαλονίκη... Από ιντερνετ δηλαδή δεν παίζει να το βρώ?
  12. Το φθηνότερο που βρίσκω είναι 375 ευρώ δεν είναι υπερβολική τιμή http://cleverstore.gr/index.php?target=products&product_id=30592 Ρε γαμ δν μπορώ να το βρώ πουθενά δν το έχει...:X:wacko::wacko::wacko:
  13. Τελικά αξίζει να το πάρω ή όχι. Θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις 1.Η κάμερα είναι καλή , κ το φλάς? 2.Κολλάει 3.Η οθόνη είναι υπερευαίσθητή?Αυτά περι φουσκάλες τι είναι? Αυτά....
  14. Εγώ είμαι απο θεσνίκη λες να υπάρχει στα saturn στην θεσνικη ή να μπορώ να το παραγγείλω απο το αντίστοιχο κατάστημα στην αθήνα?
  15. Κλείνω πιο πολύ προς το innov , αλλά δεν ξέρω που μπορώ να το βρώ και σε τι τιμή...Βοηθήστε με λιγο ρε παιδιά....:D
×
×
  • Create New...