Jump to content

Mpampisb

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Mpampisb

  • Ημ. Γέννησης Αύγουστος 10

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Mpampisb's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα. Μπορει καποιος να μου υποδειξει ενα προγραμμα για να περιστρεφω την οθονη πατωντας το πληκτρο αποστολης. Ευχαριστω.
  2. Ευχαριστω athanasso77.Κ συγνωμη για το μπερδεμα.Δεν θα επαναληφθει.
  3. Ευχαριστω παιδια το βρηκα κα το εγκατεστησα.Εκανα ηδη κ την πρωτη ρυθμιση στη registry για την περιστροφη της οθονης. Παιδια μια απορια ακομα.Δεν ξερω αν ειμαι στο καταλληλο thread κ ζηταω συγνωμη εκ των προτερων αν δημιουργω μπερδεμα. Μαζι με το Toutc 2 απο τον Γερμανο πηρα δωρο κ το Destinator 7 σε micro sd. Μπορω να αντιγραψω τα αρχεια του(Dest7) σε μεγαλυτερη καρτα( με αλλα αρχεια φυσικα ) κ να λειτουργει κανονικα η ειναι κλειδωμενο στην συγκεκριμενη καρτα? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.
  4. Μπορεις σε παρακαλω να μου δωσεις καποιο site να το κατεβασω?
  5. Καλησπερα παιδια.Καινουριος στο Forum.Το πηρα προχθες το Toutc 2 και ειπα να γραψω κ εγω τις πρωτες εντυπωσεις.Για καποιον που θελει ενα smartphone με λογικο μεγεθος ,χαμηλη τιμη(345 Ε στον Γερμανο)χωρις συνδεση κ πολλες εφαρμογες(wifi,πολυ καλη κ γρηγορη λειτουργια-media player ικανοποιητικη οθονη ακομα κ με υποτιτλους-κ αλλα πολλα νομιζω ειναι απο τα καλυτερα.Οσο για τα WM 6 που γραφουν καποιοι φιλοι καποιος με στοχειωδεις γνωσεις υπολογιστη τα καταφερνει τελεια. Το μονο που χρειαζεται να αφιερωσεις λιγο χρονο ειναι να εξερευνησεις το μενου.
×
×
  • Create New...