Jump to content

kostaspap21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kostaspap21

  1. Το πήγα το κινητάκι στην αντιπροσωπεία της ericsson και μου είπαν οτι η ζημια ανέρχεται στα 60€ και το κινητό θα ειναι έτοιμο την Δευτέρα.Μήπως έδωσα πολλά;
  2. Πόσο κοστίζει η ολη διδικασία;Σε πόσο χρονικό διαστημα θα έχω το κινητό στην πρώτερη κατάσταση;Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σου..
  3. Καλημέρα παίδες.Πολύ ενδιαφέρον το τοπικ.Ας παραθέσω λοιπόν και εγώ την δικιά μου ιστορία "αγάπης" με το το W810i.Το κινητάκι έχει φτάσει αισίως τα 3 χρόνια ζωής και πρίν μερικούς μήνες άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα σκαλώματα με την μπαταρία(δύσκολα φόρτιζε εύκολα ξεφόρτιζε)οπότε την αλλάζω και όλα οκ.Μέχρι χθες δηλαδή,οπου έγινε το εξής:καθώς άκουγα ραδιόφωνο κάνει 2-3 reset και μετα κολλάει μόλις πέφτει το σήμα της ericsson.Το κλείνω και ενω ηταν κλειστό αρχιζει να δονείται(?!?!?!?).Βγαζω την μπαταρια την καθαρίζω παω να το ανοίξω και ξανα κρασάρει.Το άφησα για κανα μισαώρο κλειστό και μετά δεν ξανάνοιξε.Άλλαξα μπαταρία σήμερα το πρωί και πάλι τιποτα..Τι μπορεί να φταίεϊ;;Δεν θέλω να πιστέψω οτι ήρθε η ώρα να του κάνω κηδεία..
×
×
  • Create New...