Jump to content

mariner1970mini

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mariner1970mini

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

mariner1970mini's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. μολις πηρα το σερβις της htc.. περιμενω τηλ. να μου πουν.. ραβουν κουστουμι!!!:p θα δω τι θα γινει... ευχαριστω παντως για τις απαντησεις!!!
  2. με βλεπω να το πηγαινω σε τεχνικο.... ποσα περνουν συνηθως γι'αυτες τις δουλειες???
  3. δεν χρησημοποιησα αυτο τον οδηγο γιατι εκτος του οτι δεν ηξερα οτι υπαρχει, αυτος λυνει και τα παντα χωρις λογο. τα βηματα απο το 11 μεχρι το τελος δε νομιζω οτι χρειαζονται.........τελος παντων το θεμα ειναι οτι το τηλεφωνο ειναι κουμπομενο σωστα, δουλεουν τα παντα χωρις κανενα προβλημα εκτος απο το touch. εχω φρικαρει απο χθες!!!!!!!!!!!:cry::cry:
  4. καλημερα... να κανω μια ερωτηση μηπως γνωριζει καποιος... χθες αλλαξα απο το κινητο μου το touch. το ειχα παραγγειλει απο ebay απο κινα αλλα δυστυχως παρατηρησα οταν το συνδεσα και δοκιμασα να το δουλεψω οτι ηταν σαν να ειχα γυρισει την οθονη 90 μοιρες δεξια δηλαδη αμα θελω να πατησω στο κεντρο πανω πανω, πρεπει να πατησω στο κεντρο αριστερα!!!!!!!!:wacko: με τα χιλια ζορια πηγα να κανω στοιχιση οθονης αλλα κολλαει σε αυτη τη λειτουργια και κανω συνεχεια κυκλους δηλαδη δεν τελειωνει η ρυθμηση και αναγκαστικα κανω reset. υπαρχει περιπτωση ναφταιει το ανταλλακτικο η ειναι κατι αλλο..... ευχαριστω!!!!!
  5. ευχαριστω πολυ athanaso77.. ολα οκ αλλα εχω καποιες αποριες.. οταν παω στις φωτογραφιες κ βιντεο και γυριζω το τηλ. πλαγια δεν μου γυρναει το μενου κανονικα οπως δειχνει το βιντεακι στο youtube... γιατι??? κατα τάλλα ολα λειτουργουν κανονικα!!! κατι αλλο.. θελω να βαλω antivirus ποιο μου προτεινετε και που θα το βρω???? και κατι τελευταιο... μπορω να βαλω δικο μου ηχο στο ξυπνητηρι??? ευχαριστω και παλι!!!!:):)
  6. καλησπερα... θελω να περασω το Manila 2.5 στο τηλεφωνο μου... γνωριζει καποιος απο που μπορω να το κατεβασω και αν υπαρχουν καπου οδηγιες εγκαταστασης??? βασικα θελω αυτο.... http://www.youtube.com/watch?v=JAMUQPXdHmI ενω το δικο μου εχει αυτο..... ευχαριστω.....
×
×
  • Create New...