Jump to content

kjj

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kjj

  1. Δύο παρατηρήσεις: -Σήμερα το κινητο μου όταν το έπιασα κάποια στιγμή στα χέρια μου ήταν κλειστό. Είτε έγινε καταλάθος χωρίς να το καταλάβω, είτε όντως εκλεισε μόνο του. Αν έκλεισε μόνο του ενδεχομένως να έκλεισε επειδή ήμουν για ώρες σε μέρος χωρίς σήμα...? -Στην χρήση μπαταρίας μου εμφανίζει το μεγαλύτερο ποσοστό κατανάλωσης "σε αναμονή". Όταν κλικάρω επάνω του μου δείχνει "Κατανάλωση μπαταρίας από το ραδιόφωνο του κινητού". Το θέμα είναι πως δεν χρησινοποιώ καθόλου το ραδιόφωνο. Μήπως εννοεί απλά "αναμονή"? Σε εσάς που έχετε το κινητό αυτό γράφει τα ίδια? (ενημερωτικά μου εμφανίζει ξεχωριστή ένδειξη για κατανάλωση σε κατάσταση αδράνειας)
  2. Το έχω μόνο 2-3 μέρες και από τη μέχρι τώρα εντύπωση που σχημάτισα το συστήνω ανεπιφύλαχτα. Νομίζω αξίζει για τα λεφτά του αν και δεν έχω εμπειρία σε android κινητά. Μου κάνει όμως ως android & dual sim.
  3. Νικ_α σε ευχαριστώ.. μάλλον γι'αυτό δεν μου έκανε update τον καιρό... Τώρα όλα ΟΚ!
  4. To Multirama είπε πως θα φέρει. Υποτίθεται είχαν και θήκες και μεμβράνες και τους τελειωσαν καθώς όποιος αγόραζε το κινητό έπαιρνε και τα παρελκόμενα.. Κατι άλλο, για οποιους το έχουν: Στις "Ρυθμίσεις"-> "Λογαριασμοί και ρυθμίσεις συγχρονισμού" ως προεπιλογή είχε "συνεχής συγχρονισμός"? :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.
  5. Στο μεταξύ άνοιξα το παρακάτω νεο θέμα σχετικά με το πρόβλημα αυτό, καθώς μάλλον είναι άστοχο να το συνεχίζω εδώ καθώς ξεφεύγει από την παρουσιαση του κινητού.. Οπότε αν θέλετε απαντήστε μου εκεί. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4014447#post4014447 Για Θεσσαλονίκη τα Multirama αλλά θα το φέρουν είπαν από Δευτέρα και τα Media Markt. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  6. Οχι, ολά τα υπόλοιπα είναι μια χαρά... Ποιος ξέρει τί έγινε?? Αν κανείς έχει καμιά ιδέα ας βοηθήσει. Καλησπέρα, Έχω το Samsung Galaxy Y Duos. 1 ερώτηση: -Ξέρει κανείς γιατί δεν μου βγάζει καιρό και ειδήσεις? Όταν ανοιγω την εφαρμογή βγάζει την μπάρα και λέει αναμονή αλλά δεν ξεκινά να γεμίζει η μπάρα.:wacko: Μου το παρουσίασε απο τη στιγμή και μετά που έκανα "επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων". Στο μεταξύ όλες οι υπόλοιπες εφαρμογές και το nternet δουλέυουν ρολόι... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  7. Ναι 2.3.6. Το πήρα και εγώ. Καλό κινητό αν και πρώτη μου επαφή με android και είμαι στα χαμένα. Η πρώτη φόρτιση (δεν το άφησα να ξεφορτίσει πλήρως αλλά το φόρτισα αμέσως μόλις το πήρα καθώς αυτό αναφέρουν οι οδηγίες) κράτησε 2 μέρες με αρκετή ομιλία και wifi + BT να δουλεύουν σχεδόν συνέχεια. 2 ερωτήσεις: -Βασικά ξέρεει κανείς γιατί δεν μου βγάζει καιρό και ειδήδεις? Όταν ανοιγω την εφαρμογή βγάζει την μπάρα και λέει αναμονή αλλά δεν ξεκινά να γεμίζει η μπάρα. Μου το παρουσίασε απο τη στιγμή και μετά που έκανα "επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων". Φταίει αυτό ή παίζει τίποτα με το site απ όπου κατεβάζει τις πληροφορίες???
  8. Θεσσαλονίκη τα μαγαζιά λένε για Πέμπτη-Παρασκευή ή και από βδομάδα. Αν το βρει κανείς πουθενά νωρίτερα ας μας το σφυριξει. Τελικά youtube-video παίζει?
  9. Nik_a, Ευχαριστώ για τις χρήσιμες πληροφορίες. Δυστυχώς ούτε εγώ δεν είχα ποτέ κινητό με android και δεν ξέρω τί άλλο να ρωτήσω όμως με ενδιαφέρει και σύντομα μάλλον θα το πάρω και εγώ αφού φαίνεται να είναι αρκετά καλό (για τα λεφτά του). Αν δείς τίποτα αξιοσημείωτο πες μας. Κάτι ακόμη.. σαν ποιότητα υλικών τί λέει? Είναι ψεύτικο ή στιβαρό? :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.
  10. Φίλε Nik, Μιας και το έχεις άλλη μια μέρα, έχεις νέες εντυπώσεις να επισημάνεις? Είτε θετικά είτε αρνητικά.. Επίσςη, η μπαταρία πόσο κρατάει? Θα βγαζει και δεύτερη μέρα πιστέυεις?
  11. kjj

    Vector XM99

    Σας ευχαριστώ παιδιά. Αυρίο μάλλον το παίρνω. (από PUBLIC)
  12. kjj

    Vector XM99

    Ρε παιδία, το ξέρει αυτό κανείς? Το βρήκα €99. Αξίζει να το πάρω? Δε ν είμαι σχετικός, αλλά αν είναι πατάτα και οι χάρτες ό,τι να ναι δεν το θέλω και καλύτερα να δώσω 50-60 ευρώ ακόμη να πάρω κάτι πιο ικανοποιητικό. Θέλω τα φώτα σας.. Ευχαριστώ.
  13. Παιδιά, Εγώ έχω το Jabra ΒΤ125 και δουλεύει άψογα εδώ και ένα μήνα. Βέβαια τώρα το jabra μου κοστίζει €39,00 ενώ όταν το αγόρασα εγώ πριν ένα περίπου χρόνο, έκανε €22,00....(no comments)
  14. Παιδιά το έχω και εγώ από το Σάββατο. Software v5.50, κανένα πρόβλημα με το bluetooth (Jabra BTC125), μπαταρία μετά την πρώτη φόρτιση κράτησε 2 μέρες (με bluetooth μονίμως ενεργοποιημένο). Ξέρει κανείς αν μπορώ να το φορτίζω με τον φορτιστή του Ν80? Ταιριάζει η υποδοχή όμως του N80 είναι AC4-E και του 6300 AC3? Κανένα καλό προγραμμα?
  15. Μάλλον παω για το w810i!! Από προγράμματα τί γίνεται??? Παίζει τίποτα γενικώς?
  16. Σε σχέση με κινήτά γενικότερα μέχρι αυτά τα χρήματα? Πχ. ισως το 6300 (nokia όμως..)
  17. Επίσης με ενδιαφέρει πολύ να έχει χαμηλό ΣΑΡ.. πχ χαμηλότερο ή ίδιο με το Ν80, δηλαδή 0,68 και κάτω
  18. Σκέφτομαι να αλλάξω το Ν80, Είμαι μεταξύ W810i, s500 και τώρα είδα και το W580.... Παραπάνω χρήματα δεν δίνω ξανά για κινητό... Με ενδιαφέρει κυρίως η μπαταρία (με χρήση bluetooth) και ανθεκτικότητα αλλά και λίγο πολύ και τα γενικά χαρακτηριστικά. Τί προτείνετε? Δεν είναι απαραίτητο να προτείνετε κάτι από τα 3 αυτά μόνο ούτε μόνο SE. Ευχαριστώ εκ των προταίρων.
  19. zxr ευχαριστώ για την απάντηση. Προς το παρόν έχω N80 όμως η μπαταρία λόγο bluetooth δεν κρατάει καθόλου. Μάλλον είναι καλύτερο το w810i.. Επίσης, τί είναι το A2DP και ποιο είναι το SAR του w810i?
  20. Παιδιά,σκέφτομαι να το αγοράσω και εγώ. Σε γενικές γραμμές, τί λέει σαν κινητό? Πχ. κρατάει η μπαταρία? είναι ανθεκτικό? παρουσιάζει προβλήματα λογισμικού? έχει δυνατό ήχο? αρχεία word & excel μπορώ να διαβάσω? Σκέφτομαι αν όχι αυτό να πάρω s500i? Τί λέτε?
×
×
  • Create New...