Jump to content

polfosia

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by polfosia

  1. Δυστυχως για μενα :( εχω απενεργοποιησει την πορτα 5228 (το access port του ΑΜ και σε TCP και σε UDP) ΚΑΙ στα 2 firewall του router (hard & soft) Αρα χλωμο να ειναι απο εκει Παντως θα δοκιμασω σε πρωτη ευκαιρια (Τωρα αποφασισε να δουλεψει απο ΜΟΝΟ ΤΟΥ, χωρις να κανω ΤΠΤ) Ευχαριστω και παλι
  2. Καλημερα. Αυτο το προβλημα το εχεις και σε αλλο router/wifi??? Αν οχι κατι πρεπει να ρυθμισεις στο router η στα καναλια που συνδεεσε. Μου κανει εντυπωση γιατι με data μπαινεις κανονικα... Καλημερα, Εμενα να δεις εντυπωση που μου κανει ειδικα γιατι δεν εχω δοκιμασει σε αλλο router αλλα δυσκολο να φταιει διοτι, τοσο το laptop οσο και το PS3 (wifi) αλλα και το PC (Ethernet) βλεπουν το ΑΜ κανονικοτατα. Ευχαριστω για την προσπαθεια παντως:)
  3. Γεια, Εχω το SGN εδω και ~10 μερες και ειναι το πρωτο Android phone, που παιρνω. Ολα ειναι εξαιρετικα εκτος απο το παρακατω θεμα: Ενω ΟΛΑ στο Internet παιζουν τελεια ΚΑΙ με Wifi ΚΑΙ με Vodafone, οταν παω να συνδεθω στο Android Market με Wifi, μερικες φορες μου λεει πως δεν υπαρχει συνδεση και εχει ενα κουμπι "Επαναληψη". Αυτο για μερικες ωρες, μετα επανερχεται Μέχρι σημερα με διαφορα τρυκ(σβησιμο cache, reboot ειτε του τηλεφωνου ειτε του router ειτε και των δυο) επανερχοταν και αμεσα. Απο σημερα το μεσημερι αρνειται να επανελθει ΑΚΟΜΑ και μετα απο hard reset (όπως προτεινε η Samsung στο τηλεφωνο που τους εκανα). Παρακαλω σημειωστε πως δεν παιζει ουτε το app του YouTube ουτε και ενα ελληνικο που χρησημοποιει RSS (Great Greek Recipies) Ολα αυτα συνδεδεμενος με το Wifi, διοτι αν συνδεθω με την Vodafone ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ. Εχει κανεις καμμια ιδεα για να διορθωθει το προβλημα?? Ευχαριστω εκα των προτερων Π.
  4. Υπάρχει περίπτωση να το φτιάξεις για Samsung Note (800X1200)?? Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...