Jump to content

mpempoulina

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mpempoulina

  • Ημ. Γέννησης 18/03/1988

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

mpempoulina's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τι κάνουμε για να συνδεθεί για πρώτη φορά με ένα Galaxy A3? Δεν το βρίσκει μέσω της εφαρμογής από το Play Store. (Το βραχιόλι είναι αγορασμένο από GearBest) Επίσης Μετά το Pairing, η σύνδεση θα είναι απρόσκοπτη όταν είναι να συγχρονίσει, ή θα έχω τα ίδια προβλήματα?
  2. Το δερματάκι αν μυρίζει και σαν γνήσιο, θα είναι πολύ τρέλα! Καλή επιτυχία!
  3. Και ξαφνικά χθες βράδυ άνοιξε μόνο του το κινητό. Η οθόνη λειτουργεί πλέον κανονικά. Άβυσσος το software της Samsung
  4. Το δοκίμασα και αυτό αλλά δεν γίνεται τίποτα. Το πάω απευθείας σε Samsung Service, ή μεσολαβεί το κατάστημα από Το οποίο το πήρα; Τι γνωρίζουμε επί αυτού?
  5. Το δοκίμασα και αυτό. Δεν υπάρχει και άλλος τρόπος. Είναι σε αθόρυβο και χωρίς δόνηση, αλλά τελικά το ξυπνητήρι λειτούργησε. Ανάβουν και τα δυο λαμπάκια-κουμπιά, λειτουργεί και η δόνηση κατά το πάτημα, αλλά όλα αυτά για όσο χτυπάει το ξυπνητήρι. Ακόμα και τυφλές κινήσεις-πατήματα πάνω στην οθόνη, δεν αποφέρουν κάτι. Εν τω μεταξύ, είναι και κινητό 10 ημερών. Για DOA δεν προλαβαίνω, αλλά φαντάζομαι ότι καλύπτει κανονικά η 2ετής εγγύηση. Από skroutz-ομάγαζο έχει αγοραστεί. Έχουμε κατάστημα Samsung Service στην Πάτρα, αλλά βρίσκομαι εκτός προς το παρόν.
  6. Καλημέρα Έχω ξαφνικά πρόβλημα με την οθόνη. Από τη μια στιγμή στην άλλη, έπαψε να ανοίγει η οθόνη. Πατώντας το power button ανάβουν μόνο τα πλαϊνά πλήκτρα, χωρίς να ενεργοποιείται η οθόνη. Ήχοι δεν ακούγονται (μάλλον το έχω βάλει σε αθόρυβο). Η μπαταρία δεν βγαίνει για να έκανα ένα restart. Το φόρτισα πλήρως, αλλά πάλι τίποτα. Τι μπορώ να κάνω;
×
×
  • Create New...