Jump to content

geo21470

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

geo21470's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σε όλους. Μια και την φέρατε την κουβέντα στα πολυκαταστήματα, γιατί δεν ρίχνετε και μια ματιά στο Cosmos mall στην Θεσσαλονίκη? Εκεί θα δείτε τί εστί πολυκατάστημα (Public stores) με βιβλία, μουσική, computers και Hi-Fi. Ειδικά τα βιβλία σε τιμές που δεν έχω ξαναδεί πουθενά, Αθήνα ή Θεσσαλονίκη.
  2. Φίλε sfotakis δυστυχώς έτσι πρέπει να είναι. Λίγο ζαβό βέβαια, να έχεις ολόκληρο shortcut με το joystic και να μπορείς να επιλέξεις μόνο μία λειτουργία... Ξέρει κανείς άλλος φίλος τί μπορεί να γίνει? Να θυμίσω ότι το 610 έχει τα shortcuts στα εικονίδια του μενού. Αυτός είναι και ένας επιπλέον λόγος να προσέχουμε όταν κατεβάζουμε themes για το 630, να μήν υπάρχει mask των εικονιδίων (σε μερικά themes για το 610 το κάνουν), επειδή δεν ταιριάζουν με αυτά του 610.
  3. Καλημέρα σε όλους και Καλή Χρονιά. Θα μπορούσε κάποιος να μου πεί που πήγανε οι συντομεύσεις? Συγκεκριμένα, το Joystic αριστερά ανοίγει μεν τις συντομεύσεις αλλά έχει δυνατότητα για μόνο μία επιλογή. Ξέρει κανείς αν γίνεται να προστεθούν περισσότερες συντομεύσεις? Νομίζω ότι είναι και το μοναδικό μειονέκτημα (έναντι του 610 αλλά και παλιότερων SE).
×
×
  • Create New...