Jump to content

matt21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    251
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by matt21

  1. Ερώτηση: Ερχόμενος από iP 4s (που καλά μας κράτησε 4 χρόνια) ποια αναμένεται η αντίδρασή μου; Να ατσαλωθώ; :ninja: Το περιμένω να έρθει μαξ τέλος μήνα.
  2. Υπαρχουν σωστα στελεχωμενες και ευρεος αναγνωρισμενες μελετες γυρω απο την προσληψη συμπληρωματων πρωτεινης με καταληξη στο οτι δεν προκαλουν το παραμικρο εφοσον λαμβανοντε με μετρο και οχι με υπερβολη και εφοσον δεν υπαρχει καποιο υφισταμενο προβλημα υγειας το οποιο θα πρεπει να ληφθει υπ οψην. Επισεις η αποψη σου οτι η πρωτεινη αποθηκευετε ως λυπος ειναι λανθασμενη. Η πρωτεινη που δεν χρησιμοποιειτε απο τον οργανισμο αποβαλλετε και δεν αποθηκευετε. Η μοναδικη περιπτωση να αποθηκευτει η πρωτεινη ειναι οταν ο οργανισμος δεν βρισκει εναλλακτικες πηγες ενεργειας και την χρησιμοποιησει ως καυσιμο για ενεργεια. Κατι πολυ συνθετο και σπανιο οταν αναφερομαστε στην πρωτεινη. Οποτε θα ηταν καλα να γνωριζουμε καλα σε τι αναφερομαστε προτου εκφρασουμε μια αποψη.:)

     

    +1

     

    Kαι για να γίνει αυτό, η διαδικασία σύνθεσης γλυκόζης από την πρωτεϊνη είναι πολυυυ δύσκολη για τον οργανισμό.

     

    iherb για τα ελαφρυα σε βάρος συμπληρώματα (προεξασκητικά, πολυβιταμίνες κλπ) prozis για τα πιο βαρυά (πρωτεϊνες κλπ).

     

    Γενικά κανείς δεν έχασε ούτε σε θέματα σώματος ούτε σε θέματα υγείας αν ακολούθησε το άσκηση+σωστή διατροφή+ξεκούραση+συμπλήρωμα (ως συμπλήρωμα και μόνο όμως, όχι ως κάτι "βασικό").

  3. Κούκλα το ASX.

     

    Tελειώσαμε σχεδόν με το renovation του lancer 95' (1ο στάδιο πριν κάτι μήνες Ζάντες+λάστιχα pilot exalto, χαμήλωμα, ελατήρια bilstein, αναρτήσεις koni, δαγκάνες brembo) πλεον τελείωσε και ο φαναρτζής (εξωτερικό βάψιμο) και ο ηλεκτρολόγος-ταπετσέρης. Φάτσα έχει μείνει εργοστάσιο, περα από τις ζάντες και το ελάχιστο χαμήλωμα.

     

    Και σκέφτομαι την εξής τρέλα. Turbo-intercooler garrett, ρύθμιση εγκεφάλου, χταπόδι εξάτμιση. Mόνο μην το μετανοιώσω :O Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πηγαίνει μπάλα :D

  4. Λοιπόν, θεματάκι, γενικά πόσο κοστίζει η αλλαγή digitizer και dock σε 3gs και προτείνετε όποιος μπορεί ένα μαγαζί στην Αθήνα για επισκευή. Σώστε τον καταστροφέα :p
×
×
  • Create New...