Jump to content

denise_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About denise_

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

denise_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γίνεται. Μ'αρεσει που διαβάζετε και τις άλλες σελίδες στο thread. χιχι :)
  2. Το ιδιο πραγμα ήθελα να κανω κι εγώ, πρέπει να βάλει άλλο firmware, και unbranded δηλαδή να μην εχει Vodafone ή τιποτα αλλο. . Τουλαχιστον αυτο έκανα εγώ. για περισσότερα δες εδώ. Και εδώ για χακεριές και αλλαγούλες και τετοια.
  3. Συμφωνω! Είναι πολυ καλο κινητό, το έχω μια εβδομάδα και με ικανοποίησε. :) Εχω μονο δυο προβληματάκια-παράπονα. Το ένα είναι ότι με το handsfree οταν μιλαω με καποιον, δεν ακούγεται καλά ο συνομιλητής μου. Και χωρίς το handsfree, το ίδιο περίπου. Το άλλο είναι ότι όταν πατάω, στη δεξιά πλευρά της οθόνης, στο μενού, κάνει ένα τρίξιμο και ανακάλυψα οτι μάλλον ειναι το μπροστά καλλυμα του κινητού που "χτυπάει" ελαφρά πανω στο αλουμινενιο-ασημί πράγμα (το γυρω γυρω του κινητου εννοώ), σαν να ειναι φουσκωμένο, ενω δεν επρεπε να το κανει αυτο. :worry: Με ενοχλεί καπως. Oh well..
  4. Γεια σας, εχω μια ερώτηση, για οποιον ξέρει. Θέλω να βάλω καινουργιο firmware (εχω κανει backup το λογισμικο του KU990i μου κλπ, ειμαι πανέτοιμη) και επειδη στο γνωστό φορουμ (το mygreatphone.com) βρίσκω μονο ΚU990 firmware, ήθελα να ρωτήσω, μπορώ να βάλω Κu990 firmware στο KU990i κινητό μου? Θα δουλέψει ή πρεπει να βρω firmware που να γραφει KU990i στο αρχείο .dz σωνει και καλα? σας παρακαλώ, αν καποιος ξερει!!! (καταλάθος εκανα post στο θεμα του Viewty για Java παιχνιδια, εφαρμογές και Hacks !! :O) ---> Άκυρο, το βρήκα.
  5. Γεια σας, εχω μια ερωτηση, για οποιον ξέρει. Θέλω να βάλω καινουργιο firmware (εχω κανει backup το λογισμικο του KU990i μου κλπ, ειμαι πανέτοιμη) και επειδη στο φορουμ (το mygreatphone.com) βρίσκω μονο ΚU990 firmware, ήθελα να ρωτήσω, μπορώ να βάλω Κu990 firmware στο KU990i κινητό μου? Θα δουλέψει ή πρεπει να βρω firmware που να γραφει KU990i στο αρχείο .dz σωνει και καλα? σας παρακαλώ, αν καποιος ξερει!!! :D
  6. το είχε οσο λεει και στο site της Vofafone, 159 ευρώ. :)
  7. ευχαριστώ πολύ για την απαντησή σου! Αυτό ακριβώς θα κάνω, το παρήγγειλα ήδη απο Vodafone. :)
  8. Γεια σας!!! μπορεί να μου πει καποιος που μπορώ να βρω το παλιο το LG KU990?? Αυριο θα παω Αθήνα και βασικα το θέλω απεγνωσμένα. Ξέρω οτι ο Γερμανος δινει το KU990i σκετο, χωρίς ακουστικα και τιποτα , (το παρήγγειλα αλλα δε το πηρα, σκετη απογοήτευση) όπως και η Wind (δεν ειμαι σιγουρη για WIND όμως). Τελοσπαντων δε θελω να πληρώσω πολλα και θέλω να αγοράσω το παλιο αν γινεται, το KU990 (!) λογω αυτων που διαβασα οτι εχει την καλη καμερα κλπ κλπ. Λογικα αφου είναι πιο παλιο θα ειναι πιο φτηνό, σωστα? αλλα δε βρηκα κανενα site/e-shop που να το έχει, κοιταξα στο e-click.gr και εχουνε το KU990i νομιζω (ενα σκετο μπερδεμα ειναι η σελιδα τους) και στο e-mobile.gr ρώτησα αν εχουνε το παλιο αλλα τελικα έχουν το πιο πρόσφατο (ενω χθες έγραφαν οτι έχουν το KU990, σήμερα ειδα οτι το αλλάξανε σε KU990i, μετα απο ερώτηση που τους έκανα που μου διευκρίνησαν οτι εχουν το "i"). χμμ τι να κανω, υπαρχει πουθενα stock? εψαξα στον skroutz αλλα τίποτα..! Ολοι εχουν το καινουργιο. το i.. ευχαριστω για όποια βοηθεια..! (χρειάζομαι άμεση απάντηση!!!!! )
×
×
  • Create New...