Jump to content

Carol

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Carol

  • Ημ. Γέννησης 07/07/1969

Carol's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πώς ξέρεις ότι οι χάρτες που διαθέτει η CatHellas είναι οι ίδιοι μ'αυτούς της Pretec? ξέρεις ποιά εταιρία χαρτογράφησε για την Cathellas? και οτι αυτη η ιδια πουλησε το ιδιο προιον στην Pretec?
  2. Είναι γεγονός ότι ο αντιπρόσωπος της Teletype στην Ελλάδα πουλά τα αντίστοιχα πακέτα πιο ακριβά από την Teletype (π.χ. το πακέτο Teletype που κάνει usd399.00 στην Ελλάδα κοστίζει eur527.00) αλλά εκτός από την διαφορά νομίσματος και το ΦΠΑ, η Ελληνική εταιρία έχει να εξωφλήσει την ακριβοπληρωμένη χαρτογράφηση . Και όπως πολύ σωστά ανεφέρθηκε στο forum ο Ελληνας δεν πληρώνει για να αποκτήσει αυτό που θέλει. Εξάλλου η Ελληνική αγορά θεωρείται "μικρή" για προιόντα χαρτογράφησης, γι'αυτό δεν ενδιαφέρεται κανείς. Γιατί θα δώσει πολλά λεφτά και δεν θα αγοράσει ο κόσμος τόσα προϊόντα για την απόσβεση! Για παράδειγμα η Ελληνική εταιρία που χαρτογράφησε την Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά ο φίλος azeppos θεωρεί τα προιόντα ακριβά και θα αγοράσει από το εξωτερικό. ΥΓ. τεχνική υποστήριξη προιόντος έχει κανείς μόνο από την χώρα που το αγόρασε-παγκόσμια πολιτική!
  3. Ενσωματωμένο GPS βέβαια δεν είναι αλλά GPS σε μορφή Compact Flash για PDA's και με Χάρτη Ελλάδος-Ευρώπης είναι το Worldnavigator της Teletype. Χρειάζεσαι PDA που να εχει CF slot ή να φορά expansion jacket για CF. Το πρόγραμμα πλοήγησης είναι για WINDOWS λειτουργικό και ο Χαρτης Ελλάδος εχει την Αθήνα+Θεσσαλονίκη αναλυτικά. Ρίξε μια ματιά στο http://www.cathellas.gr
×
×
  • Create New...