Jump to content

gkoyfhs

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gkoyfhs

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

gkoyfhs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ναι συμφωνο σε αυτα που γραφεις αλλα το αγορασα απο εδω http://www.goodsatdeal.com/ και οχι 45ευρω,αυτο ειναι το κακο και ειναι αχρηστο τωρα.
  2. εχω στειλει επανελημενα στον πωλητη e-mail για επιστροφη και αντικατασταση αλλα δυστυχωσ με εχει γραμενο,ουτε αναφορα μπορω να κανω στο e-bay και στο pay pall γιατι εχουν περασει 45 ημερες απο την αγορα του το site τωρα δεν το εχω αλλα θα το βρω και θα ενημερωσο για τους συγκεκριμενους πωλητες κινεζοι ειναι ,και τον κανουν. καλλη ανασταση
  3. το ανοιξα και ελενξα το διακοπτακι ξεκολοντας απο επανω το φλες αλλα τιποτα παλλι τα ιδια οσο για την εγγυηση που εστειλα απο εκει που το πηρα μονο για ενα μηνα το καλλυπτει,ωραια σκεφτομαι τι το κανω τωρα λεω να το δωσο 30ευρω για καποιον που ενδιαφερεται.
  4. παιδια εχω προβλημα με το i9 phonr mibile μου ,δηλαδη το κεντρικο διακοπτακι το στρογγυλο δεν λειτουργει καθολου.ουτε κλεινει ουτε ανοιγει αλλα ουτε πηγαινει πισω στο κυριο μενου,ξερεις κανεις πως μπορω να το διορθωσο αυτο,σημαιωταιον οτι το υπολοιπο κινητο λειτουργει κανονικα,ξερει κανεις τι μπορω να κανω για να το διορθωσο? ευχαριστο:(:(:( κανεις ρε παιδια?
  5. ΠΑΙΔΙΑ καλλημερα εχω προβλημα με το i9 hone μου,το κεντρικο διακοπτακι(στρογγυλο)δεν δινει εντολη να ανοιξει και να κλεισει το τηλεφωνο,ενω το υπολοιπο λειτουργει κανονικα,εχει καποιος ιδεα τι μπορει να φταει? ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΟΛΥ.
  6. φιλε droulis εχεις να προτεινεις κατι παρομοιο σε αυτο το μοντελο εξισου καλο ?
  7. οκ θα το κανω ,ευχαριστο παντως για το ενδιαφερον σας παιδια.:)
  8. Ενταξει φιλε droulis σε ευχαριστο για την συμβουλη σου θα το προσπαθησω. Eπειδη ειμαι cosmote τους εχω παρει τηλεφωνο πολλες φορες και μου στελνουν ασχετες ρυθμισεις απο αυτο που ζηταω πχ τους λεω για jaga και απαντουν δεν εχουμε ,εχουμε για iphone τους λεω ενταξει να μου τις στειλεται και μου στελνουν για e-mail εκτος δηλαδη απο wap που θελω,εδω εχει καποιος τιε ρυθμισεις να κανω συγκριση γιατι εδω και τοσες μερες δεν εχω βγαλει ακρη τελικα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. ΝΙΚΟΣ.Α
  9. παιδια ψαχνω να βρω ρυθμισεις για το ι9 phone για wap ,ξερει κανεις?
×
×
  • Create New...