Jump to content

acid1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About acid1

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

acid1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.Αναλυτικος λογαριασμος δεν μου εχει ερθει,ομως η\ειδα το υπολοιπο στο internet στην winbank for cards.ΠΕΡΙΜΕΝΩ αναλυτικο τελη του μηνα.Πιστευω τοτε να λυθει το προβλημα.
  2. Ευχαριστω πολυ,αφου δεν υπαρχει αλλη λυση θα την ακολουθησω.
  3. BET365 ειναι η εταιρια.Δεν εχω προβλημα με την εταιρια,το προβλημα ειναι με την πειραιως.Βεβαια και την εταιρια την παρακαλεσα να βαλει εστω τα μισα λεφτα στον τραπεζικο λογαριασμο και αρνηθηκε γιατι λεει οτι αφου εκανες καταθεση με visa και αναληψη θα κανεις με visa.Kαποιος ποιο απλος τροπος δεν υπαρχει να παρω τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ χωρις να μπλεξω με 15 χαρτια.Για παραδειγμα αν αυξησω το πιστωτικο οριο δεν θα εχω μεγαλυτερο μηνιαιο οριο αναληψης.Επισης επειδη εχω χρεωμενη με 1500 ευρω την mastercard μπορω να την πληρωσω απο την visa?
  4. Καταρχην σας χαιρετω ολους γιατι ειμαι καινουργιος στο φορουμ.Ακουστε το προβλημα που αντιμετωπιζω.Εχω μια ΠΕΙΡΑΙΩΣ VISA με οριο 1500 ευρω.Προσφατα κερδισα στο στοιχημα μεσω διαδικτιου ενα πολυ καλο ποσο,συγκεκριμενα 4500 ευρω.Τα λεφτα μπηκαν στην καρτα αλλα οταν πηγα να τα σηκωσω ολα δεν μου επιτραπηκε απο το ΑΤΜ,μπορεσα και εβγαλα μονο 450.Πηρα τηλεφωνο στην πειραιως και μου ειπαν οτι εχουν οριο αναληψης για την VISA 450 ευρω το μηνα.Αρα για να βγαλω τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ πρεπει να περασει κοντα ενας χρονος.Τι μου προτεινεται να κανω?
×
×
  • Create New...