Jump to content

Mark_77

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Mark_77

  • Ημ. Γέννησης 26/11/1977

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Mark_77's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Aν εννοείς, τη διαχείριση εφαρμογών, που έχει στις Ρυθμίσεις, η απάντηση είναι όχι δυστυχώς. Καμιά ιδέα; το ακόμη χειρότερο είναι ότι δε βρίσκω ούτε τις φωτογραφίες μου, ούτε τους ήχουε μου ... Βοήθειααα!!!
  2. Kαλημέρα σε όλους παιδιά. Είμαι κάτοχος εδώ και ένα χρόνο περίπου του Ν97mini. To τηλ. είναι εξαιρετικό. Χθες όμως κατέβασα το spb tv από οvi store,για να βλέπω τηλεόραση, το έτρεξα. Όλα καλά. Μετά από λίγο πάω στις Εφαρμογές για να διαβάσω ένα e-book που έχω κατεβάσει και συνειδητοποιώ ότι όλα τα εικονίδια εφαρμογών, συντομέυσεων κτλ που έχω κατεβάσει από το ovi ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Mπαίνω στο οvi και επειδή ήδη τα έχω κάνει download, δεν μου επιτρέπει να τα κάνω λήψη ξανά , σαν να είναι ακόμα στο κινητό. Μπορεί να με βοηθήσει κανείς;
  3. Παιδιά αναβάθμισα τις υποστηριζόμενες γλώσσες στο Λεξικό που υπάρχει στις εφαρμογές Γραφείο. Εγκατέστησα Αγγλικά, Ελληνικά, Γαλλικά και Γερμανικά στη μνήμη μαζικής αποθήκευσης. Όταν ξανάνοιξα το λεξικό για να βρω κάποια λέξη μου έβγαλε ένα παράθυρο που μου ζητούσε να αφαιρέσω κάποια γλώσσα. Αν δεν αφαιρέσω μια από τις γλώσσες που εγκατέστησα, δεν προχωράει το πρόγραμμα. Μπορεί κα΄ποιος να με βοηθήσει; Υ.Γ. Η μπαταρία του κινητού είναι μια χαρά αν κάνεις και άλλα πράγματα στη ζωή σου, πέρα από το να έχεις συνεχεια το κινητό στο χέρι σου για ιντερνετ, φωτο και ομιλία ταυτόχρονα!!!
  4. Και σε μένα όταν το παιδέυω καμιά ώρα στο Wi-Fi, το πίσω μέρος θερμαίνεται ιδιαίτερα... Πιστεύω όμως ότι κάτι τέτοιο θα γίνεται σε όλα. Τώρα το αν αυτό μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα, ομολογώ ότι δεν έχω τη γνώση.
  5. Δεν το είπα ειρωνικά μη με παρεξηγείς αλλά πρέπει να είναι πολύ έντονο για να το παρατηρήσει κανείς ή να είσαι πολύ σχολαστικός για να το παρατηρήσεις. στη δική μου συσκευή δεν ακούω τίποτα ούτε στη μέση της οθόνης ούτε στις άκρες, συνάδελφε.
  6. Παιδιά πήρα το κινητό εδώ και 4 μέρες και όπως υποσχέθηκα, θα γράψω τις πρώτες εντυπώσεις. Εξαιρετικό κινητό, με πολλές λειτουργίες και αρκετά εύκολο μενού. Βέβαια με τόσες επιλογές θέλει λίγο χρόνο να το συνηθίσεις. Το πληκτρολόγιο, άψογο και γρήγορο, η οθόνη με εκπληκτική ζωντάνια και με 9/10 απόκριση στο άγγιγμα. Το ίντερνετ που συνδέθηκα με WiFi γρήγορο , η εύρεση hotspots, πολύ αξιόπιστη. Οι φωτογραφίες που έβγαλα σε αίθουσα θεάτρου με μισάνοιχτα φώτα και το φλας σε απόσταση εως 5-6 μέτρα, πολύ καλές. Η μπαταρία την πρώτη μέρα με 3,5G , 4 ώρες σερφάρισμα kai 15 mb dowload, 4 φώτο, ομιλία περίπου 10 λεπτά και 6-7 sms, πήγε ενα 24ωρο. Εδώ και δύο μέρες το γύρισα σε gprs και έχω 2 γραμμες ακομα στη μπαταρία...
  7. Κάνοντας βόλτα μέσω οθόνης κινητού για εξοικείωση με το GPS, άνοιξα τους χάρτες με zoom out. Kάποια στιγμή είδα με έκπληξη ότι η γειτονική FYROM αναγράφεται μεγαλοπρεπέστατα ως MACEDONIA. Κάνοντας scroll όμως το χάρτη σε μεγαλύτερη μεγέθυνση, μόλις περνάω τα σύνορα και ο κέρσορας φτάνει Σκόπια, αναγνωρίζει το κράτος ως "πΓΔΜ". Μήπως να στέλναμε κανένα γραμματάκι στην αγαπητή μας ΝΟΚΙΑ να την ενημερώσουμε για το επίσημο όνομα των γειτόνων μας; Στην τελική εδώ κάνει χρυσές δουλειές η εταιρεία και το αγοραστικό κοινό την έχει αγκαλιάσει θερμά, οπότε είναι κρίμα να χαλάει το προφίλ της με τέτοιες αστοχίες.
  8. παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις για το Ν97 mini. (ειδικά τον fredaras)! Mεθαύριο θα το έχω στα χέρια μου και θα σας δώσω και μια γνώμη ακόμη. Υ.Γ. όποιος καλός άνθρωπος έχει βάλει : 1. το QuickOffice για να τροποποιεί τα word αρχεία και 2. τους δωρεάν ΝΟΚΙΑ χάρτες για το gps θα ήθελα να με ενημερώσει για τον τρόπο σε ένα pm αν θέλει ;) Ευχαριστώ παιδιά.
  9. Παιδιά θέλω ενυπώσεις από το Nokia N97mini από όσους το έχουν. Θέλω να ξέρω εκτός από τα γενικά και κάποια πιο ειδικά: 1. Πώς τα πάει η Wi-Fi συνδεσιμότητα; 2. Πώς τα πάει με τα e-mails ; 3. Ανοίγει έγγραφα του word και pdf ; 4. Τροποποιεί τα έγγραφα αυτά ή πρέπει να αγοράσω το Quickoffice; Αν κάποιος ξέρει κάτι διάφορετικό, ας κάνει ένα pm please. 5. Kατεβάσατε τους καινούριους δωρεάν χάρτες που ξεκλείδωσε η Νοκια για το GPS και ποιές οι εντυπώσεις σας; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...