Jump to content

jprblueyes

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jprblueyes

  1. Καλησπέρα στο φόρουμ, Προσπαθώ να συγχρονίσω τις επαφές απο το outlook.com(πρώην Hotmail) και συγχρονίζει άλλες φορές 25 άλλες 5 κλπ. Παρατήρησα ότι μόλις περάσω μία καινούργια επαφή στη συσκευή σχεδόν αμέσως αυτή εμφανίζεται και στο outlook.com, όταν όμως τη σβήσω από εκεί δεν την σβήνει και από τη συσκευή μου. Έχω σβήσει και ξανασετάρει το λογαριασμό άπειρες φορές, email στέλνω κ δέχομαι κανονικά. Έχει κανείς κάποια ιδέα ή παρόμοιο πρόβλημα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Καλησπέρα σε όλους, Αγόρασα το S4 mini πριν ένα μήνα περίπου, σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος σε σχέση με το s3 που είχα που υπέφερε μετά την τελευταία αναβάθμιση από απίστευτα κολλήματα και έλλειψη μεγαλύτερης Ram. Επέλεξα το S4 mini για το ράδιο που έχει σε σχέση με το S4. Το πρόβλημα που παρουσιάζεται είναι όταν λαμβάνω email πολλές φορές(όχι πάντα) το ράδιο κλείνει με αποτέλεσμα να πρέπει να βγάλω το τηλέφωνο από την τσέπη να το ξεκλειδώσω κ μόλις το κάνω αυτό αμέσως το ράδιο ενεργοποιείτε κ πάλι......?! κ επίσης όταν κάνω refresh στο twitter το ράδιο πάντα κάνει μια μικρή διακοπή για 1 sec περίπου. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα? ή κάποια ιδέα τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ εκ των πρότερων για τις όποιες απαντήσεις.
  3. Giov87, σε ευχαριστώ πολύ για τις γρήγορες απαντήσεις σου κ την βοήθεια σου. θα ακολουθήσω το link από προηγούμενη απαντησή σου κ θα προσπαθήσω να περάσω την επίσημη rom. Ελπίζω να τα καταφέρω, διότι δεν το έχω ξανακάνει, κ βασικά επλίζω το Kies να συνεργάζεται με mac. Οπως κ να έχει σε ευχαριστω για αλλή μια φορα.
  4. Τι είναι το πιο καλό να κάνω, Να το αφήσω έτσι ως έχει ή να του περάσω την εργοστασιακή του? Αυτός είναι ο λόγος που δε μου βγάζει και το software update στο status?
  5. Καλημέρα κα ευχαριστω για την απαντηση και το tip για τα screenshot.
  6. Καλησπέρα σε όλους, Αγόρασα πριν μια εβδομάδα από μαγαζί στην Καλλιθέα ένα Galaxy SIII μεταχειρισμένο, η απορία που έχω είναι η εξής: Το Galaxy είχε περασμένη την έκδοση λογισμικού android 4.2.2. Oπως μου λένε οι συνάδελφοι στο γραφείο που έχουν παρόμοια συσκευή, και οι τρεις, που ύστερα από τις προτροπές τους αγόρασα την συγκεκριμένη συσκευή οι δικές τους συσκευές φορούν την έκδοση 4.1. Επίσης όταν παω Settings- More - About Device η πρώτη επιλογή που μου δίνει είναι το Status κ όχι το Software update όπως θα έπρεπε. Πήρα τηλ τη Samasung κ δεν ήξεραν να μου πουν ούτε γιατί η συσκευή τρέχει με την 4.2.2 που ανήκει στο S4 και επισήμως δεν έχει έρθει στην Ελλάδα για το S3, ούτε γιατί δε μου δείχνει την επιλογή Software update στο μενού του. Το μονό που ήξεραν να μου πουν είναι από το ΙΜΕΙ της συσκευής ότι είναι Ελληνικό και όχι εισαγωγής από τρίτη χώρα. Έχει κανείς κάποια ιδέα? Υπάρχει περίπτωση η συσκευή να έχει γίνει Root? πως μπορώ να το ξέρω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις σας.
×
×
  • Create New...