Jump to content

debbiedi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About debbiedi

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

debbiedi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. γεια σας και πάλι παιδιά..το πήγα στο κατάστημα, το έστειλαν για service στην αθήνα και μου έστειλαν χθες μήνυμα να πάω να το παραλάβω...όμως το κινητό είναι ακριβώς στην ίδια κατάστσση και μου βγάζει πάλι το ίδιο μήνυμα..από οτι φαίνεται δεν έκαναν απολύτως τίποτα..τι μου προτείνετε?
  2. @stelios_85_07 +1 κι από μένα..αυτό θα κάνω. Πάντως εκτός από το να δω αν η κάρτα δουλεύει σε άλλο κινητό και στο pc δεν πείραξα κάτι άλλο. Απλά έψαξα να δω τι παίζει στο Internet με αυτό το πρόβλημα. Κρίμα..καινούριο κινητό.. @redgiwrgos είναι το ίδιο με τη διαμόρφωση (διαγραφή των περιεχομένων της κάρτας)? Αυτήν την επιλογή μου βγάζει μόνο το κινητό. Το έχω κάνει 2-3 φορές και μετά από λίγο το ξαναβγαζε το μήνυμα..δεν άλλαξε δηλαδή κάτι. @R_Bachman Όχι ευτυχώς δεν έχω κάνει root, δεν άλλαξα rom και δεν έχω ξεκλειδώσει τη ram στα 512. Δεν ήξερα αν θα υπάρχει θέμα με την εγγύηση και για να μην την χάσω δεν το πείραξα το κινητό. Τι σημαίνει DOA?
  3. @amazed Δυστυχώς δεν υπάρχει διαθέσιμη άλλη microSD για έλεγχο! @redgiwrgos Το blade αγοράστηκε σφραγισμένο από κατάστημα της Wind στην Αθήνα αλλά περιέχει verbatim και όχι Trancsend. Επίσης η microSD ανοίγει κανονικά με card reader στον υπολογιστή, αμέσως μετά τη βάζω στο κινητό κάνει προετοιμασία και δε μου βγάζει error...όταν όμως πάω να αποθηκεύσω κάτι, βγάζει ξανά το ίδιο μήνυμα. Το έψαξα λίγο παραπάνω στο ίντερνετ και είδα ότι στο εξωτερικό υπάρχει γενικότερα το ίδιο πρόβλημα άσχετα με τη μάρκα της κάρτας :confused: Αν έχω κάτι νεότερο θα στείλω και εδώ, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!
  4. ναι ακριβώς..την είχε μέσα το κινητό κατά την αγορά του! έχω ήδη κοιτάξει την πρώτη σελιδα και λέει ότι είναι οκ το κινητό με αυτήν την κάρτα (λογικό αν είναι σε όλα ενσωματωμένη εξαρχής) πάντως ευχαριστώ για την απάντηση..θα πάω από εβδομάδα να ρωτήσω και στο κατάστημα..αν υπάρχει κάποια άλλη ιδέα, καλοδεχούμενη!!
  5. Γεια σας παιδιά, το zte blade μου είναι 4 μερών και έχω πρόβλημα με την προ-ενσωματωμένη κάρτα microSD (Verbatim 2GB) Όποτε πάω να διαβάσω ή να αποθηκεύσω στην κάρτα μου παρουσιάζει ότι λείπει ή ότι υπάρχει σφάλμα και κάνει πάλι προετοιμασία από την αρχή αλλά και πάλι τα ίδια. Δοκίμασα να την κρατάω από πίσω μήπως δεν κάνει καλή επαφή αλλά ξανά τα ίδια. Έκανα και επανεκκινήσεις μήπως έχει κολλήσει αλλα τίποτα. Η κάρτα δουλεύει μία χαρά με nokia n97. Παίζει να είναι προβληματική η συσκευή μου? Υπάρχει περίπτωση αντικατάστασης της συσκευής? Ευχαριστώ πολύ!
  6. Ευχαριστώ για την απάντηση, δυστυχώς όμως δεν το έχω ακόμα στα χέρια μου για να το δοκίμαζα! Να ρωτήσω και κάτι άλλο: Στις επαφές υπάρχει η δυνατότητα κλήσης/μηνύματος με κίνηση δεξιά/αριστερά αντίστοιχα 1 δαχτυλου πανω στην επαφή; Thnx!!
  7. Καλησπέρα παιδιά! Να κάνω μία ερώτηση σε όσους έχουν το εν λόγω κινητό : Οταν έχετε κλειδωμένο το κινητό και έχετε missed call πως ακριβώς σας το εμφανίζει αυτό στην lock screen? (πχ το galaxy 3 εμφανίζει κατι σαν ένα παζλ αλλά αυτό μάλλον είναι της samsung σωστά; ) Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...