Jump to content

kvasil75

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kvasil75

  1. Και αν το έχουμε κάνει αναβάθμιση χωρις να έχουμε κρατήσει στοιχεία μπορούμε με καποιο τροπο να μάθουμε ποια είχαμε σαν official?
  2. Οταν ειναι κλειδωμένο βαζεις το δάχτυλο και τρεμουλιαζει . Και κατι ακομα που πρωτη φορα το βλέπω εδω επάνω στην μπαρα αριστερά απο το wifi εμφανίζει ενα εικονίδιο (στρογγυλό με τρια κέρατα επανω ) ξερει κανείς τι είναι?
  3. Δεν ξερω πως λέγεται. Βάζεις το δάχτυλο επάνω και είναι σαν ακουμπάς σε νερό
  4. Καλημέρα έβαλα την 4.1.2 και ολα καλά το μόνο που θέλω να ρωτήσω είναι μια διαφορά που εχω δει με το s3 νομιζω οτι στο κλειδωμα αλλα και μεσα στο περιβάλλον ειναι το background ενεργό ενω στο 2 δεν βλεπω κατι τέτοιο. Ειναι ετσι αυτο θα αλλάξει με την τελική έκδοση?
  5. na se kala απλά πεσμου λιγο πως θα το κάνω
  6. καλησπερα καλο μηνα. μια ερώτηση. ειχα 4.0.3 και διαβάζοντας εδώ ειπα να περάσω 4.0.4 της cosmote διαβαζοντας εχει καποια θετικά. ετσι το εκανα . αλλα μετα στο kies αναφέρει οτι η συσκευη δεν υποστηρίζει αναβάθμιση μέσω kies. αυτο τη σημαίνει? οτι πλέον έχασα την εγγύηση απο το κινιτο ? δηλαδή εχει γινει κατι σαν root? μην σας φαίνονται κουφα απλα ρωτάω ευχαριστώ
  7. καλησπέρα θέλω την βοήθεια σας σε κάτι. εκεί που μιλάω και ενώ έχω σήμα δεν με ακούνε και πέφτει η γραμμή. εχω κάνει restore έχω βάλει χαρτάκι πίσω απο την sim γιατί κάπου το διάβασα και αυτό αλλα τιποτα μήπως απο σας ΓΝΩΡΙΖΕΙ κάτι??? ΕΧΩ επάνω την 3.2 ver ευχαριστώ
×
×
  • Create New...