Jump to content

timos_m

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by timos_m

  1. Σ' ευχαριστώ για τη συμβουλή IMMORTALFRANK! Το ίδιο μου πρότειναν και σε ξένο forum που ρώτησα και δούλεψε :D
  2. Καλησπέρα. Πριν λίγο πήγα να κάνω update στο κινητό. Στη μέση της εγκατάστασής του κόλλησε για αρκετή ώρα και έπειτα έβγαλε ένα μήνυμα ότι το update απέτυχε και να βεβαιωθώ ότι το κινητό είναι φορτισμένο. Από εκείνη τη στιγμή, το κινητό δεν ανάβει, και δε δείχνει καν να φορτίζει... Πιστεύω πως η μπαταρία εξαντλήθηκε στη μέση του update και αυτό έχει προκαλέσει το πρόβλημα.. Υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
  3. Ναι βρε, χαριτολογώντας το είπα :)
  4. equalizer. Μη ρωτήσεις και τι είναι το equalizer. :p Εγκατάστησέ το αν θες, μισό λεπτό θα σου πάρει (και πολύ λέω), και δες τι είναι.
  5. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=244818&page=48
  6. Καλησπέρα! Έχω συγχρονίσει το RoadSync με το email μου, ώστε να λαμβάνω push emails. Μερικές φορές όμως, αποτυγχάνει ο συγχρονισμός, και απενεργοποιείται το direct push, ενεργοποιώντας τη μη αυτόματη λήψη των email. Αυτό σημαίνει ότι ενώ εγώ νομίζω ότι θα ειδοποιηθώ για νέο mail, η λειτουργία έχει απενεργοποιηθεί, και έτσι φαίνεται σα να μην έχω πάρει email, μέχρι να πάω στο roadsync και να το ξανασυγχρονίσω χειροκίνητα ή να ορίσω ξανά τη λήψη email με push. Απ' ό,τι έχω καταλάβει αυτό οφείλεται στο κακό σήμα του δικτύου δεδομένων. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω το roadsync να επανέρχεται αυτόματα στη λειτουργία push όταν βρίσκει καλό σήμα και μπορεί να συγχρονιστεί σωστά; Επίσης, τι ακριβώς έχω επιλέξει με τη "διπλή λειτουργία" δικτύου, αντί για UMTS στις ρυθμίσεις συνδεσιμότητας; Όταν είμαι συνδεδεμένος στο 3g (και δείχνει ένα 'Η' το κινητό), δείχνει να έχει κακό σήμα. Αυτό επηρεάζει και τις κλήσεις φωνής κλπ που θα επηρεάζονταν με κακό σήμα GSM, ή μόνο τα δεδομένα; Ευχαριστώ! :)
×
×
  • Create New...