Jump to content

Copier

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Copier

  • Ημ. Γέννησης Οκτώβριος 9

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Copier's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Επειδή ψάχνοντας το βρήκα , είπα να το γράψω και εδώ για να βοηθήσω και άλλους με το ίδιο πρόβλημα. Λοιπόν, στο Ford Mondeo (αλλά πιστεύω και σε άλλα μοντέλλα) το ηχητικό σύστημα κρατάει μέχρι έξι διαφορετικά τηλέφωνα στην μνήμη του με τα οποία συνδέεται (μόνο με ένα κάθε φορά) . Π.χ. το δικό σου, της γυναίκας σου κ.λ.π. Στην δική μου περίπτωση, επειδή είχαν γεμίσει οι 6 μνήμες με παλαιότερες συσκευές που είχα, δεν μπορούσε να συνδέσει την νέα συσκευή. Βέβαια, το μήνυμα που έδινε το τηλέφωνο (ότι έδινα λάθος pin για την σύνδεση με το αυτοκίνητο) ήταν αυτό που με τρέλλανε και δεν μπορούσα να βγάλω άκρη. Τέλως πάντων. Όλα καλά. Φίλε skstelios, ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σου. :)
  2. Καλησπέρα. Δεν ποστάρω συχνά γιατί μέχρι τώρα οι απαντήσεις που υπάρχουν εδώ με καλύπτουν απόλυτα. Ήρθε όμως ο καιρός να ρωτήσω και εγώ κάτι που δεν κατάφερα να το βρώ ψάχνοντας. Προσπαθώ να συνδέσω το vodafone 858 smart με το bluetooth του αυτοκινήτου (Ford mondeo). Στο παλαιό κινητό, μόλις έκανα αναζήτηση συσκευών, το βρήκε, ζήτησα σύνδεση και το κινητό ζήτησε τον τετραψήφιο κωδικό του αυτοκινήτου. Από εκεί και πέρα το έβαλα στις αξιόπιστες συσκευές και συνδεόταν αυτόματα μόλις άνοιγα το ραδιόφωνο. Έκανα τα ίδια και εδώ (αναζήτηση συσκευών) , το βρήκε, αλλά, μόλις του ζητάω να συνδεθεί, δεν ζητά να πληκτρολογήσω κωδικό και μού βγάζει κατευθείαν μήνυμα ότι είναι λάθος το pin. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Βλέπω ότι δεν σου έχουν απαντήσει τόσες ημέρες και αποφάσισα να σου γράψω εγώ. Άσχετος και εγώ , ψιλοψάχνομαι. Να θεωρήσω ότι το scart είναι scart εξόδου (ή αν είναι διπλής, έχεις επιλέξει το output) . Έχω το BD MAKER της KWORLD . Κοίταξε στα settings μήπως έχει κάτι σε "TV setup". Εκεί, επέλεξε το PAL_B. Επίσης στο "Video set up" επέλεξε "composite video". Δοκίμασε και τα ξαναλέμε. --------------------------------------------------------------------------- Να ρωτήσω και εγώ κάποια πράγματα. Ελπίζω να βρεθεί κάποιος να ξέρει. Λοιπόν, κάνω κανονικά capture , αλλά σε κάποια κομμάτια του video , αρχίζει η εικόνα και κάνει κάτι "πετάγματα" Δηλ. φανταστείτε ένα πρόσωπο στο κέντρο της οθόνης. Ξαφνικά εμφανίζει ένα καρέ της εικόνας στην άκρη της οθόνης και μετά ξαναδείχνει κανονικά. Η κασσέτα, όταν παίζει απευθείας στην tv δεν έχει πρόβλημα. Το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο όταν η ταινία περνάει μέσα από το μετατροπέα. Τι μπορεί να φταίει ; Και ένα δεύτερο, λίγο κουφό. Μετά από καμμία ώρα που έκανε capture, μου έβγαλε μήνυμα ότι η ταινία (που είναι video με οικογενειακές στιγμές) είναι protected (!!!) και σταμάτησε το capture. Τί γίνεται σε αυτή την περίπτωση ;
×
×
  • Create New...