Jump to content

kitkat

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kitkat

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

kitkat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. kitkat

    ZTE V889S

    ozon74, να'σαι καλά φίλε μου, σε ευχαριστώ πολύ! :) Μόλις τα παραλάβω, θα γράψω για να σας πω και τις δικές μου εντυπώσεις!
  2. kitkat

    ZTE V889S

    Παιδιά, μόλις παρήγγειλα κι εγώ το ZTE V889S από Aliexpress! :) Διάβασα όλες τις σελίδες του θέματος και πείστηκα πως το εν λόγω κινητό προσφέρει αρκετά παραπάνω από αυτά που ζητάω εγώ από ένα smartphone και φυσικά σε άπαιχτη τιμή. (γύρω στα 55 ευρώ) Να ρωτήσω κάτι επειδή είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω από εκεί? Ελπίζω να μη βγαίνω εκτός θέματος αλλά επειδή θέλω να παραγγείλω και μια θήκη για αυτό το κινητό (γύρω στα 5 δολλάρια), πάλι από το Aliexpress αλλά από διαφορετικό πωλητή, γνωρίζει κανείς να μου πει πως θα την παραλάβω? Με απλό ταχυδρομείο, ο ταχυδρόμος δηλαδή θα αφήσει το δεματάκι μαζί με τα υπόλοιπα γράμματα της πολυκατοικίας ή με συστημένο ταχυδρομείο και χαρτί ειδοποίησης? Ο πωλητής της θήκης στέλνει το δεματάκι με China air mail αλλά δεν μου απάντησε ακόμα αν δίνει και tracking number. Να περιμένω να μου απαντήσει ή να δώσω την παραγγελία γιατί εννοείται πως από τη στιγμή που γράφει ότι στέλνει με China air mail δίνει και tracking number? Ελπίζω να μη βγήκα πολύ εκτός θέματος και να μη σας μπέρδεψα... Δεν θέλω, σε καμιά περίπτωση, να έρθει με απλό ταχυδρομείο η θήκη γιατί στην πολυκατοικία που μένω "χάνονται" συνεχώς και δεματάκια και φάκελλοι (εκτός απο λογαριαμούς ΔΕΚΟ φυσικά) με το απλό ταχυδρομείο. :(
  3. Ρε παιδιά, θέλω να παραγγείλω από Minideal ένα Lenovo κινητό (Jelly Bean 4.2) που έχει και ελληνικό μενού αλλά ένας φίλος μου, μου είπε πως αν αγοράσω κινητό από το εν λόγω μαγαζί, δε θα μπορώ ούτε να πληκτρολογήσω ούτε να λάβω sms στα ελληνικά... :blink: Ισχύει κατι τέτοιο παρόλο που το κινητό διαθέτει ελληνικό μενού?
×
×
  • Create New...