Jump to content

beaverest_1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by beaverest_1

  1. Καλησπερα,εκανα την κουταμαρα??και εβαλα μια rom που μου προτεινε για αναβαθμηση το New Pc Studio και εγινε ο ψιλοχαμος ,πρωτα η γλωσσα ειναι γερμανικη(υπαρχει τροπος να την κανω ελληνικα η εστω αγγλικα?)μετα οι εφαρμογες μου αλλες ανοιγουν αλλες οχι.Ειχα την version PDA B7610BUIH3,CSC B7610VD21H7 & Τηλεφωνο B7610BUIH2 η νεα ειναι B7610NBUIK3,B7610NVD21K3,B7610BUIK1,μπορω να κανω κατι η το εχασα το τηλεφωνο;
  2. Οχι το προγραμματάκι μια χαρά είναι.Το είχα χρόνια στο i730 αλλά σε win 6.1 κ όχι σε 6.5 που έχει το Pro.Τώρα γιατί το έκανε δεν ξέρω.Πάντως το έχω στείλει στην samsung εδώ κ 20 μέρες περίπου αλλά ακόμη δεν έχω νέα του.

     

    Φιλε μου,μολις βρηκα την λυση,αλλαξα το μαυρο θεμα και τωρα δουλευει.

    Σ ευχαριστω για την συμπαρασταση.

  3. Εμένα το εορτολόγιο μου κόλλησε τελείως το τηλέφωνο.Φαντάζομαι αναφέρεσαι στο γνωστό Ελληνικό πρόγραμμα ε?

     

    Ναι το eortosetup.cab,και ομως μου δουλευε μια χαρα,στο thread που πηγα δεν μπορεσα να βρω λυση,διαβασα οτι ο athanaso ειχε βοηθησει στην δημιουργια του,το προτεινε προς εγκατασταση,δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι.

  4. φαντάζομαι ότι απεγκατάστησες το πρόγραμμα είτε με διαγραφή απο την μνήμη όπου εγκαταστάθηκε, είτε μέσω υπολογιστή, θα σου πρότεινα να κάνεις hard reset, πιστεύω έτσι θα λυθεί αυτό το πρόβλημα. Στις πρώτες σελίδες του thread αυτού θα βρεις κρυφό μενού απο όπου διάφοροι χρήστες δυνάμωσαν τον ήχο κλήσης του omnia pro, προσωπική πείρα δεν έχω γιατί δεν το έχω δοκιμάσει.

     

    Σ ευχαριστω παρα πολυ,αυτο εκανα και τωρα ειναι ΟΚ,

  5. Καλησπερα,στην προσπαθεια μου να δυναμωσω την φωνη στην ανοικτη ακροαση,εγκατεστησα το προγραμμα SRS WOW HD,αποτελεσμα να χασω τον ηχο τελειως στο τηλεφωνο μου,μηπως το εχει αντιμετωπιση κανεις σας;

    Ευχαριστω.

  6. Καλησπερα σας Κυριοι,μια βοηθεια σχετικα με τις ρυθμησεις του gmail στο κινητο μας,ειναι ευκολο να με καθοδηγησετε πως να το εγκαταστησω.

    Eχω προσπαθηση πολυ κατι πιθανον μου διαφευγει,η συνδεση μου ειναι WIND,αν αυτο παιζει ρολο.

    Ευχαριστω πολυ.

  7. Βάλε τους ήχους σου στο /Storage Card/My Documents/My Ringtones και θα τα βλέπεις κανονικά (λογικά).

     

    Ευχαριστω πολυ για την απαντηση,τελικα εκανα hard reset,και ολα ειναι ΟΚ.

    Ατιμο μηχανακι ειναι ολο εκπληξεις.

    Σ ευχαριστω παντως,ειναι πολυ καλο να ξερεις οτι υπαρχει βοηθεια οταν την χρειαζεσαι.

  8. Καλησπερα σας,προσπαθω να περασω ηχους για ringtones,τους παιρνω απο την playlist και τους κανω copy στην device memory στα my documents,το αποτελεσμα ειναι αρνητικο,παρουσιαζονται στις επιλογες αλλα δεν εχουν ηχο οταν τους επιλεξεις.

    Η μορφη των αρχειων ειναι mp3.H αναπαραγωγη των εν λογω αρχειων απο το τηλεφωνο δεν εχει κανενα προβλημα.

    Σας εχαριστω πολυ.

  9. Δεν μας βοηθάς για να σε βοηθήσουμε. Τι εννοείς λέγοντας ότι η σύνδεση είναι προβληματική;

     

    Καλησπερα,η συνδεση μεσω wi-fi δεν εχει προβλημα,οταν ομως χρησιμοποιω την WIND τοτε αρχιζει και κανει τρελλα πχ. ανοιγει την σελιδα του in.gr,και τιποτα αλλο,ουτε gmail ουτε καν δευτερη σελιδα απο το in.Βγαζει μηνυμα λαθος URL ενω ειναι σωστο.Δεν μπορω να το εξηγησω.

  10. Καλημερα παιδια,εχω ενα προβλημα,αφορα την συνδεση μου στο internet,οταν ειμαι συνδεδεμενος με wi-fi ειναι ΟΚ,αμα επιχειρησω να συνδεθω μεσω wind η συνδεση ειναι προβληματικη.Υπαρχει καποια ρυθμηση;(o browser ειναι opera beta 10).

    Ευχαριστω εκ των προτερων.

  11. Εφοσον δεν εχει απο μονο του STB θύρα ethernet δεν μπορεις να κανεις τιποτα.Αν θελεις να το χρησιμοποιησεις πρεπει να παρεις ένα εξωτερικό stb box για την τηλεοραση

     

    Δεν το ξερω αυτο μπορεις να με κατατοπισεις:

  12. βαζεις και το OCTANS Downloader v2.14 και απο εκει γινετε η αναβαθμιση

     

    γενικα οδηγειες για να δεις πως γινετε η εγκατασταση εχει εδω....

     

    (post#384)

     

     

    διαβασε καλα τις οδηγιες μην κανεις καμια ζημια

     

    Το εχετε κανει εσεις παιδια?γιατι μου φαινεται κομματακι δυσκολο,μην κανω καμμια πατατα.Αυτη υποτιθεται ειναι η αναβαθμηση απο win 6.1 σε win 6.5?Eγω εχω win 6.1.

    Ευχαριστω.

  13. Mε το Samsung Mobile Firmware Downloader κατεβαζεις κατευθειαν απο τον server της Samsung ,οποτε ειναι official .Μεχρι πριν λιγο καιρο οι οποιεσδηποτε αναβαθμισεις βγαινανε μεσω του secany ο οποιος απο οτι ξερω δουλευε στην Samsung και τις διεθετε στο modaco .

     

     

    Το φλασάρισμα δεν μπορεί να το κάνει κάποιος και να το ανεβάσει γιά μην κάνουμε όλοι άσκοπα τα ίδια και τα ίδια?

     

    Μπορεις να το κατεβασεις μονο σου και να το κανεις ,ειναι ευκολο κατεβαζεις το Samsung Mobile Firmware Downloader απο αυτη την διευθυνση http://www.modaco.com/content/i8000-omnia-ii-gsm-rom-discussion/304717/samsung-mobile-firmware-downloader/ στη συνεχεια εγκαθιστας την εκδοση 32 η 64 bit αναλογα τον υπολογιστη που εχεις και οταν το ανοιξεις στον υπολογιστη σου επιλεγεις στο πανω μερος Phone model : GT-Β7610 και Product code : All product codes , πατας το search και σου βγαζει τις διαφορες διαθεσιμες ρομ με την ζητουμενη να ειναι πρωτη στην σειρα και μετα πατας κατω δεξια Download and Decrypt και την κατεβαζεις (αν δεν συνδεθει αμεσως λογω υπερφορτωσης του server πατας κατω δεξια γωνια το connect και ξανα search ,αν τυχον καποια απορια εδω ειμαστε για βοηθεια .Απο οτι λενε στο modaco πιο σιγουρη εγκατασταση γινεται με ΧΡ .

     

    Εκανα upload σε rapidshare το Samsung Mobile Firmware Downloader για οσους δεν εχουν προσβαση στο modaco http://rapidshare.com/files/378853555/SMFD.rar.html

    Link για download της νεας ρομ : http://www.multiupload.com/7A2QV8IKPF

     

    http://www.modaco.com/content/uploads/monthly_03_2010/post-649926-1268936190_thumb.png

     

    Καλημερα,πολυ χρησιμο αυτο,εχω κατεβασει τα αρχεια,τι κανω μετα?

  14. Καλησπερα παιδια,θελω την βοηθεια σας προκειμενου να αναβαθμησω το ΝΕΤ

    FRAMEWORK,προσπαθωντας να εγκαταστησω καποια προγραμματα,μου ζητα την νεωτερη εκδοση.Που την βρισκω; ποια ειναι;αναβαθμιζη αυτοματα την παλαια;ειναι free;

    Σας ευχαριστω.

  15. να κάνω και εγώ μια ερώτηση ?

    βλέποντας από κοντά ένα προ είδα ότι αν δεχτει

    τηλεφωνημα και δεν το δεις άμα περάσει κάποια ώρα η οθόνη σβήνει και έτσι δεν φαίνεται με την πρώτη ματια πρέπει να πατήσεις κάποιο κουμπί να αναψει η οθόνη σωστά?

    υπάρχει τρόπος να διορθωθεί αυτό? πχ με πρόγραμμα?

     

    και κάτι άλλο είναι εύκολη η εγκατάσταση προγραμμάτων?

    κάτι μου είπαν ότι χρειάζεται να πειράζεις την registry

     

    απο μπαταρια πως παει?

     

    ευχαριστω

     

    Φιλε μου καλησπερα,υπαρχει ενα τελειο και απλο προγραμματακι πολυ ευχρηστο

    MissedCallReminder.cab.Ειναι free.Δοκιμασε το.

     

    http://www.wm6software.net/.../missed_call_reminder.html

  16. Μιλάς για το invisible shield; Αυτή που συνοδεύεται από λιπαντικό υγρό που χρησιμοποιείται για να κολλάει το screen protector στη συσκευή; Δεν τα συνιστώ αυτά γιατί αυτά δεν βγαίνουν εύκολα μετά και αφήνουν υπολείμματα στη συσκευή.

     

    Καλησπερα,πραγματι γι αυτο μιλω,δεν υπαρχει λογος να το βγαλεις εκτος αν δημιουργηθη προβλημα,στην εφαρμογη ειναι τελειο,θελει ομως καποια προσοχη για να το τοποθετησεις.

×
×
  • Create New...