Jump to content

panaotis1979

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by panaotis1979

  1. ρε παιδια να ρωτησω κατι?οι θηκες για το moo2l εχουν και θηκη για πενακι?
  2. παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις.μαλλον θα παρω καινουργιο.κλαψ. μετετρεψα μια ταινια avi σε mp4 με αναλυση 320χ480 αν και δειχνει πολυ καθαρα κανει συνεχως κοληματα.θα βελτιωθει αν κατεβασω το framerate που ειναι στο 25.
  3. φιλε pankara να τι πρεπει να κανεις.Για να δειτε video στο you tube πηγαινετε στο video player και προαιρεση στο network profile προαιρεση στο profile1 και edit profile στο Data acount βαζετε wireless LAN. Ειναι ετοιμο να δειτε οτι θελετε απο το you tube παιδια καλημερα!!!εκανα μια μακακια. μου εσπασε η οθονη απο το κινητο. εχει ραγισει και το εξωτερικο πλαστικο και εσωτερικα η οθονη με αποτελεσμα να μη δουλευει το touch screen. η οθονη αν και ραγισμενη δειχνει αψογα. τι μπορω να κανω γι αυτο? ευχαριστω εκ των προτερων.
  4. θελω να ρωτησω και κατι ακομα.οταν συνδεω το κινητο με το pc μεσω του καλωδιου δεν το αναγνωριζει.τι μπορω να κανω γι αυτο.σχετικα με το ποιο πανω ερωτημα μου μηπως παιζει ρολο ποιο opera χρησιμοποιω?αν εβαζα μια παλιοτερη εκδοση μηπως θα ετρεχε καλυτερα? αλανια τα καταφερα.ηθελε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.
  5. ευχαριστω για την απαντηση καταρχην.το εκανα αυτο που ειπες αν και το ειχα κανει και εγω αλλα τιποτα.ακριβως το ιδιο.καπου διαβασα οτι μπαινεις στο access point settings και περνας ip και τετοια.εκανες εσυ κατι τετοιο?otan patav na mpv ston οπερα βγαζει verfication of server certificate failed.και να ρυθμισω την ημερομηνια.να ρωτησω απο ποιον opera μπαινεις απο το εικονιδιο που ειναι πανω ή αυτο που ειναι κατω?
  6. παιδια καλησπερα.μολις πηρα το συγκεκριμενο κινητο και εχω ενα προβληματακι.προσπαθω να συνδεθω στο ιντερνετ μεσω wifi αλλα ενω συνδεεται με το δικτυο οταν παταω τον opera λεει να τσεκαρω τις ρυθμισεις.εχω διαβασει οτι πρεπει να ρυθμισω την ημερομηνια και το εχω κανει.ευχαριστω επισης θελω να πω οτι στο μονο που καταφερνω να μπω ειναι fb.ευχαριστω. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.
  7. γεια σας παιδια.ειμαι καινουργιος στο φορουμ και θελω τα φωτα σας.εχω παρει ενα v999 ;ή a809 το ιδιο ειναι.το παρελαβα εδω και 1 εβδομαδα.δεν εχω παραπονο για τα λεφτα του καλο ειναι.ετσι και αλλιως το πηρα για την dual sim και tv.τωρα οσον αφορα το wifi ενω συνδεετε στο δικτυο οταν παταω το κουμπι για το ιντερνετ δεν μπορω να γραψω γραμματα γιατι βγαζει στην θεση τους κατι τετραγωνακια.ευχαριστω εκ των προτερων
×
×
  • Create New...