Jump to content

giannis_smogi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About giannis_smogi

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

giannis_smogi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γεια χαρα παιδια.Οι παραγγελιες στελνονται κατευθειαν στο σπιτι ή πρεπει να παω στο ταχυδρομειο να τις παραλαβω?Εχουν περασει 14 εργασιμες μερες και ακομα περιμενω.Συνηθως σε ποσες μερες στελνονται?Καποιος εμπειρος ας με βοηθησει,please.Eυχαριστω.
  2. Γεια χαρα παιδια.Εκει που σου ζηταει να γραψεις state/province τι βαζουμε?? Οποιος μπορει ας βοηθησει.Thanks : )
  3. Παιδια μια βοηθεια απο καποιον εμπειρο. Οταν κανω μια παραγγελια μεσω paypal και η συναλλαγη ολοκληρωθει(δηλαδη οταν πληρωθει ο πωλητης),η παραγγελια θα φαινεται στο πινακακι του my recent activity??Thanks!
  4. δεν εκανα αυτη την ερωτηση εγω αλλα θεωρησα οτι απανταει και στη δικια μου. ναι εχω λογαριασμο
  5. Φιλε l3ft3r1s αν καταλαβαινω καλα,εννοεις οτι ο πωλητης στελνει στο προσωπικο account στο paypal το προιον που εχεις επιλεξει και εσυ κανεις επιβεβαιωση.Σωστα;
  6. εγω παντως τους εστειλα mail και τουσ λεω οτι ναι το επιβεβαιωνω. επειδη ομως ειμαι πρωταρης στις συναλλαγες μεσω paypal μπορεις να μου πεις τη διαδικασια που ακολουθειται?thanks
  7. δεν καταλαβα να σου πω την αληθεια. παντως στο mail που μου εστειλε περιεχει τα στοιχεια μου(διευθυνση κτλ)αλλα και το προιον που εχω επιλεξει και μου λεει ask you to confirm your order.
  8. γεια χαρα.παιδες θελω μια βοηθεια. εκανα μια παραγγελια απο ενα site και για πληρωμη επελεξα να γινει μεσω paypal. το site που εκανα την παραγγελια μου εστειλε mail και μου ζηταει να το επιβεβαιωσω. τί πρεπει να κανω για να το επιβεβαιωσω? οποιος μπορει ας με βοηθησει,please : )
×
×
  • Create New...