Jump to content

nikpa84

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nikpa84

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

nikpa84's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστω πολύ για την συμβουλή. Την έχω κάνει και εγώ σε παλαιότερο κινητο που μου είχε πέσει σε γλυκό νερό και έπιασε. Δέν ισχύει όμως το ίδιο και για τώρα με το NOTE 5 που έπεσε στην θάλασσα μαζί μου. Στην θάλασσα απλά έπεσε για μερικά δευτερόλεπτα και βγήκε. Οπότε επειγώντος χρειάζομαι καποιό κατάστημα το οποίο να επισκευάζει τέτοιου είδους ζημιές (και εάν επισκευάζεται πλέον). Όποιος γνωρίζει κάποιο τέτοιο κατάστημα παρακαλώ να απαντήσει. Ευχαριστώ.
  2. Καλημέρα παιδιά. Χρειάζομαι επειγωντος την βοήθειά σας εάν γνωρίζει κάποιος. Ειμαι κάτοχος του Note 5 και είχα ένα ατύχημα με το κινητό. Κολύμπησε μαζί μου στην θάλασσα κατά λάθος και φυσικά τώρα είναι νεκρό. Μηπως γνωρίζει κάποιος κανένα κατάστημα που να επισκευάζει Note 5 εδώ στην Ελλάδα? Να σημειώσω ότι είμαι από Κρήτη οπότε εάν υπηρχε κάτι εντός του νησιού για επισκευή θα με εξυπηρετούσε ακόμα καλύτερα. Σας Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.. Μάλλον θα το πάρω από το site που μου είπες τελικά.
  4. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την γρήγορη απάντηση. αυτό εδώ είναι το λινκ: http://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-Note-5-N920C-4G-LTE-32GB-Black-Sapphire-/291691767847? Ακούω τις απόψεις σας...:)
  5. Καλησπέρα παιδιά, Θα ήθελα λιγάκι τα φώτα σας όποιος μπορεί να με βοηθήσει. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Note 5 και το βρήκα στο Ebay από πωλητή από Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Ντουμπάι) περίπου στα 550 Ευρώ μαζί με τα μεταφορικά. Το μοντέλο είναι το Ν920C. Ο πωλητής φαίνεται καλός από τις κριτικές που έχει(100%). Τι λέτε αξίζει να το πάρω από εκεί? εάν έχει να προτείνει κάτι άλλο κάποιος από εσάς ας μου πει γιατί δεν έχω βρει κάτι καλύτερο μέχρι τώρα. Το μοντέλο αυτό λειτουργεί κανονικά στην Ελλάδα και παίρνει όλες τις αναβαθμίσεις? Αξίζει το συγκεκριμένο τηλέφωνο να το αγοράσω? Είμαι χρήστης Iphone τα τελευταία 7 χρόνια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
×
×
  • Create New...