Jump to content

elizadeth

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About elizadeth

  • Ημ. Γέννησης 22/03/1990

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

elizadeth's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά εγώ το έχω συνηθίσει τολμώ να πω!Πήρα κ μία 4άρα κάρτα!!Όμως έχω να πω ότι κολλάει καμιά φορά κ τελειώνει αρκετά εύκολα η μπαταρία.. Δύο είναι οι απορίες μου..πως γίνεται ζουμ και πως μπορώ να το κάνω να χωράει περισσότερα μηνύματα??Κάπου στα 200 μου λέει δεν εχω χώρο..
  2. Παιδιά μόλις το πήρα!!!Πήγα τελικά χθες κ το παρήγγειλα από οτεσοπ και σήμερα μου το φέρανε οι καλοί μου!Αυτή είναι εξυπηρέτηση..και μου είπαν ότι κλασσικά γίνεται χαμός και είμαι τυχερή που έφεραν ένα κομμάτι τόσο γρηγορα! Αυτά..από το λίγο που το είδα νομίζω θα τα καταφέρω με την οθόνη αφής που φοβόμουν..
  3. βρήκα ένα κοντά στο σπίτι μου, θα πάω το πρωί να κάνω μια επίσκεψη! ευχαριστώ πάρα πολυ όμως κύριε othon!!! ;) θα μάθετε νέα μου, μην ανησυχείτε..
  4. othon k conception όχι,δεν ειστε καμμένοι..!! :p εμένα με ανησυχήσατε με όλα αυτά και παρήγγειλα και από τον γερμανό της Φλώρινας γιατι με βολεύει..ούτε εκεί πια?? επίσης,ξέρει κανείς αν υπάρχει οτεσοπ στην Τούμπα??
  5. μάλιστα..άρα δεν επαναπαύομαι!αντε να δούμε.. deadp ευχαριστώ,αν δε βρω άλλη λύση θα σε προτιμήσω!:)
  6. παιδιά εγώ το παρήγγειλα την Παρασκευή το απόγευμα για να το πάρω από Γερμανό στη Θεσσαλονίκη, Άνω Τούμπα συγκεκριμένα, αλλά ακόμα δεν έχω λάβει καμία ειδοποίηση..Ποια είναι η γνώμη σας,να το ψάξω και αλλού?Το χρειάζομαι μέσα στην βδομάδα γιατί το δικό μου είναι στα πρόθυρα κατάρρευσης...!
×
×
  • Create New...