Jump to content

kostasmito

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kostasmito

  • Ημ. Γέννησης 21/01/1980

kostasmito's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αυτο που χρειαζεται για να τα κρατησει σαν ringtone ειναι να περασεις το mp3 στην μνημη του τηλεφωνου και οχι στο memory stick.
  2. Kαι μια δευτερη φωτο...
  3. Kαλησπερα σας! Μπορει καποιος να μου πει αν οι φωτο που βγαζω ειναι φυσιολογικες??? Οτι ρυθμιση φωτισμου και να βαλω...οι φωτο ειναι γεματες "τετραγωνακια-pixels". Εχοντας αναλυση 640χ480, οι φωτογραφιες ειναι απο 10 εως 35kb. Eχει σχεση με την ποιοτητα του jpeg...και αν ναι πως την ρυθμιζουμε (τρεις μερες το ψαχνω και δεν βρισκω τιποτα)......ή ειναι φυσιολογικο...οποτε να το "χωνεψω" οτι οι φωτο μου θα ειναι ετσι??? Βαζω και δυο φωτογραφιες για να δειτε πως ειναι....PLEASEEE HEEELP!!! Εχω V525, αλλα νομιζω οτι η καμερα ειναι ιδια.
  4. Καλησπερα σας! Οι φωτογραφιες που βγαζω απο το V-525 μου δεν ειναι και τοσο καλες. Συγκεκριμενα...ενω εχω αναλυση 640x480...οταν τις βλεπω στο pc ειναι ψιλοχαλια...σαν να χρησιμοποιει jpeg πολυ χαμηλης αναλυσης. Ο χωρος που καταλαμβανουν οι φωτο στην μεγιστη αναλυση(640x480) κυμαινεται απο 10-30kb. Mπορει να μου πεις καποιος αν αυτο ειναι φυσιολογικο....ή αν χρειαζεται να κανω κατι??? Βαζω και μια φωτο απο το κινητο μου....για να δειτε πως ειναι.
×
×
  • Create New...