Jump to content

montsalvat

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by montsalvat

  1. Το λοιπον Giannis_lo τελικα αφου καταλαβα ποσο ασχετος ειμαι ακολουθησα τις οδηγιες σου . Σε ευχαριστω πολυ. Πηγα στο site και κατεβασα το OS το τελευταιο (9520M_PBr5.0.0_rel721_PL4.2.0.189_A5.0.0.436_Vodafone_UK). Μετα ακολουθησα τις οδηγιες εγκαταστασης και πηγαν ολα καλα. Το κινητο εκανε επανεκινηση μονο του και ο setup wizard πηρε εμπρος. Τα κανονισα ολα και ΒΡΗΚΑ και τα Ελληνικα. Ολα δουλευουν ρολοι εκτος απο 2 θεματα. Το 1ο:Εξαμφανιστηκε απο την επιφανεια εργασιας ο φακελος των e-mail.Τα e-mail μου ερχονται κανονικα και μπορω καιν τα βλεπω απο τον φακελο των μηνυματων(Υπηρχαν 3 φακελοι,ενας sms+mms,ενας μονο για e-mail και ενας γενικων μηνυματων). To 2o Οταν γραφω Email ή MMS στα Ελληνικα ολα καλα.Λαμβανετε απο τον δεκτη στα Ελληνικα,οταν ομως στελνω Sms,Το λαμβανουν ως ερωτηματικα ......ΕΚΤΩΣ κι αν το πρωτο γραμμα του μηνυματος ειναι στα Αγγλικα και μετα συνεχίσω στα Ελληνικα τοτε ολα καλα. Καμια ιδεα???
  2. Αγαπητέ φίλε Hellsangel,ευχαριστώ για τον χρόνο σου αλλα δυστυχώς δεν κατάφερα να κάνω κατι σημαντικό. Θα σου πώ αναλυτικά τις κινήσεις πού έκανα...και αν μπορεις...με βοηθάς! Λοιπόν,κατέβασα απο το site της BB το τελευταίο multilanguage OS που δίνει για το 9520 οπου εχω εγώ. Το αρχείο ονομάζετε (501_b049_multilanguage)και ειναι 258mb. Το εκανα extract λοιπόν στον υπολογιστή μου(C:\Program Files\Common Files\Research In Motion\Shared\Loader Files\(os Folder)\Java) χωρίς να εχω το κινητό συνδεμένο. Αφού εγινε η εγκατάσταση,πήγα και έσβησα το Ventor.xml μετα σύνδεσα το κινητο και έτρεξα τοLoader. Ολα καλα νομιζα μέχρι που μου έδειξε αναλυτικά τις γλώσσες. Υπαρχουν σχεδον ΟΛΕΣ οι γλώσσες να διαλέξω εκτος απο τα Ελληνικα. Έλενξα τον φάκελο Java και τα Ελληνικα υπάρχουν μεσα. Τι να πω....δεν ξέρω. Αν μπορεις να με βοηθησεις καπως. Ευχαριστω και παλι.
  3. Καλησπέρα σε ολους. Μολις σήμερα γραφτηκα στο Myphone και απο οτι βλέπω υπάρχουν λυσεις για όλα. Εγω απλα αντιμετωπιζω ενα προβλημα οπου οτι κι αν διάβασα στα φορουμ δεν μπορεσα τελικα να το λυσω. Ζητω την βοηθεια σας. Ξεκιναμε: Καταρχην μενω στο Παρισι, εχω ενα Storm 2 (9520) Η υπερεσια που εχω ειναι η Sfr δηλαδη η Vodafone. Αν παμε στα options του κινητου μου γραφει στην 3 γραμμη v5.0.0.306 ( platform 4.2.0.113) Το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχουν Ελληνικα. Εχω κανει μεσα σε μια βδομαδα τα παντα για να τα εγκαταστησω αλλα...τσαμπα κοπος. Η κατι κανω λαθος (μαλλον) η κατι γινετε με το κινητο μου.
×
×
  • Create New...