Jump to content

LUKAS_ELLHNAS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by LUKAS_ELLHNAS

  1. Κρατάς παρατεταμένο τον κύβο και σου βγάζει τερματισμό προγραμμάτων .
  2. Παιδιά καλησπέρα Ξέρει κανένας γιατί δεν μου βρίσκει δορυφόρους το IGO 8 . Ποια settings θέλει το OMNIA II . Έχω στις ρυθμίσεις GPS συσκευής . Θύρα προγράμματος GPS COM9 Θύρα υλικού GPS COM2 Baud rate 4800 Διαχείριση GPS αυτόματα – ενεργοποιημένο Μήπως πρέπει να ρυθμίσω τίποτα στις ρυθμίσεις GPS του IGO8 . Είμαι και λίγο άσχετος . Ευχαριστώ
  3. Samsung GT-i8000 Omnia II Δεν βρίσκει δορυφόρους ,και γενικά δεν δουλεύει το GPS έχω το πρόγραμμα το FOLLOW ME GINIUS DELUXE EDITION ( μάπα πρόγραμμα ) . Έχετε καμιά ιδέα ; Ευχαριστώ .
  4. Παιδιά ξέρει κανένας γιατί δεν βρίσκει δορυφόρους . Ευχαριστώ .
  5. Παιδιά καλημέρα . Μπορώ να έχω και εγώ ένα πρόγραμμα πλοήγησης για το i8000 Omnia II γιατί έχω το ( follow me genius ) και δεν το βρίσκω καλό . υπάρχει κάτι σε navigon η σε igo η garmin η όποιο νομίζετε εσείς καλύτερο που να τρέχει σωστά . Ευχαριστώ .
  6. Παιδιά καλησπέρα. Μήπως μπορώ να έχω και εγώ (eleniKo ) το καινούργιο λογισμικό από το NAVIGON 40 Plus με την καινούργια έκδοση Navigon PL40 Version 7.6.2 . Επίσης θέλω να ρωτήσω αν τρέχει και σε omnia 2 . Ευχαριστώ.
  7. Παιδιά και πάλι χαιρετώ . Το δοκίμασα και με τo new pc studio και με την Kies_1.5.1.10054_79 αλλά δεν έγινε τίποτα . Επίσης το δοκίμασα και με XP και με W7 και στο laptop που έχει W7 , εγκαταστάσεις , απεγκαταστάσεις , αλλά πάλι δεν έγινε τίποτα . Μεγάλη ταλαιπωρία γι αυτό αναγκάστηκα να το πάω πίσω και ακόμα περιμένω μια απάντηση 3 ημέρες και αύριο τέσσερις .
  8. Παιδιά καλησπέρα Είμαι νέος κάτοχος του omnia 2 εδώ και δέκα μέρες . Πήγα να κάνω και εγώ αναβάθμιση με το kies , και μου έβγαλε στην οθόνη του κινητού ότι θέλει περίπου 10 λεπτά , το άφησα 2 ώρες αλλά δεν έγινε τίποτα , και η πράσινη μπάρα που βγάζει από κάτω κόλλησε στην αρχή . Έκανα πολλές προσπάθειες αλλά τίποτα . Συμπέρασμα είναι προβληματικό και το λογισμικό του τηλέφωνου και το kies . Τελικά πήρα την Samsung και μου είπαν μάλλον έχει πρόβλημα και να το στείλω να το επισκευάσουν . Το πήγα στο πλαίσιο από όπου το αγόρασα 445 ευρώ , και δεν μου κάνουν αλλαγή ( 10 ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ) γιατί δεν το επιτρέπει η Samsung και ακόμα δεν έχω τηλέφωνο ούτε έχω πάρει απάντηση . Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα . Ευχαριστώ.
  9. Νικόλα μέγιστε σε ευχαριστώ πολύ , είσαι κορυφή .
  10. Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να επικολλήσω τα παλιά μου favorites στο 3300, αλλά δεν υπάρχει τέτοιος φάκελος εκεί. Τι να κάνω? Επίσης αν γίνεται να έχω και εγώ το πακέτο με τους Q1 . Ευχαριστώ.
  11. Χαιρετώ την παρέα . Θέλω να ρωτήσω ποιος χάρτης είναι ποιο ενημερωμένος ο Q3 2009 η ο Q4 2009 ; Θέλω να ευχαριστήσω την Ελένη που έδωσε αξία στο 2100 max μου . Έχω βάλει το 7.4 , αλλά όταν κάνω σχεδιασμό διαδρομής και βάλω πάνω από 2 διαδρομές αργεί να υπολογίσει . Ξέρει κανένας κάτι ; Επίσης παραθέτω και μια σελίδα που μπορεί να βοηθήσει αυτούς που ξέρουν (ΕΛΕΝΗ ) και να βοηθήσουν και εμάς τους άσχετους . http://www.thecypruz.com/showthread.php?p=532923
×
×
  • Create New...