Jump to content

strongman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About strongman

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

strongman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Φίλε Δημήτρη σ' ευχαριστώ για το jig!!! Τελικά δούλεψε και το κινητό αναστήθηκε!!!
  2. Πρώτα πέρασα τηνολανδική και μετά τηνεπαναφορά των 3 κουμπιών.Παίζει κάποιο ρόλο;; Πάντως μου φαίνεται ίδια με την Αγγλική!!
  3. Καλησπέρα σε όλους!!! Παναγιώτη τελικά το ζωντάνεψα!!! Με το jig που μου έδωσε ο φίλος ο Δημήτρης(jimacid) ,πέρασα την ολανδική ,επανέφερα και τα 3 κουμπιά,το έκανα και Root και συνεχίζουμαι!!!Χίλια Ευχαριστώ και στον φίλο Δημήτρη που φτιάχνει jig για όποιον ενδιαφέρεται!!!Πολύ απαραίτητο εργαλείο!!! Πολλά ευχαριστώ και σε σένα παναγιώτη για όλη σου την βοήθεια!!! Θα σας γράψω σύντομα τις εντυπώσεις μου απο την ολανδική!!!:up::up::up:
  4. Παναγώτη σεευχαριστώ ξανά για όλα!!!Μπήκα όντως σε όλα τα σημεία της οθόνης αλλά δυστυχώς δεν εμφανίζονται ούt:wacko:ε γράμματα ούτε αριθμοί!! Μάλλον τελικά η λύση είναι μόνο με το jig!!!
  5. Σ΄ευχαριστώ αλλά δυστυχώς είμαι μακριά! Ειμαι στη Λάρισα.
  6. Συγνώμη που σε ζαλιζω μέσα στην νύχτα το γράφω αυτο adb devices, αλλά δεν μου βγάζει τίποτε!!
  7. Ευχαριστώ!¨Ολα καλά μεχρι εδω αλλα δεν βγαίνει όμως πάνω αριστερά ένα κόκκινο τρίγωνο το κινητό (ή ένα άσπρο σκαθαράκι android αν έχουμε Froyo), που θα λέει ότι είναι σε USB debugging mode!!! Συνεχιζουν τα ιδια εικονιδια το κινητο με το θαυμαστικο και τον υπολογιστη!!!Κλαψ!!!
  8. Φιλε μου γιατί ενώ είμαι μεσα στο μαυρο παράθυρο cmd. και γράφω cd 'c:\adb'μου βγαζει η συνταξη του ονοματος του αρχειου κλπ. ειναι εσφγαλμενη;;; Ευχαριστώ παντως για την βοήθεια σου!!
  9. Δυστυχώς τίποτε!!! Το συνδέω και μου δείχνει μονίμως τα εικονίδια που ανεφερα παραπάνω!Κάνω διπλό κλικ στο download bat. αλλά το κινητό δεν ξεκινάει!!
  10. Ναι φίλε μου αλλά πωβς θα μπώ σε download mod αφού τα 3 κουμπιά δεν λειτουργούσανε εξαρχής με την αγορά του κινητού;;;;
  11. Και βέβαια το πάτησα!!! Αλλά στην αρχή εβγαζε συνέχεια failed το start. Μετά όταν έβαλα τα αρχεία boot.bin kai sbl.bin to πρώτο στο secondary παιδίο και το δεύτερο στο primary παδίο τ'οτε με το start έδειξε 100% ολοκλήρωση!!! Το ανθρωπάκι όμως έμεινε!!!
  12. Σ΄ευχαριστώ Τυχεράκια αλλά τι κάνω τώρα;;; Το αποσυνδέω;;
  13. Και οι Drivers είναι εγκατεστημένοι και το kies σωστά!!!Το κινητό αναγνωρίζεται στο pc κανονικά!!!¨Οταν έβαλα τα αρχέια bot.bin kai sbl.bin στο heimdall δείχνει μονίμως το κίτρινο ανθρωπάκι downloading... do not turn off target!!!και έχει μείνει εκεί!!
×
×
  • Create New...